n4l1m Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 ja gledo po grupama, pa posle zaboravio kad je nastavak 😄 lm, sad tek viidm da je iranac osvosio zbog diskvalifikacije saudijca.. videlo se i u prvoj borbi sto je izgubio od kvesica(to najvise zahvaljujuci varu koji je trazio trener) da je saudijac dobar, al nisam ga ocekivao u finalu, i to bi jos lagano i osvojio, da nije bilo tog udarca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Auuu bogati 7 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Šta ti je marketing. Sad tek vidim koliko je ova Tijana lepa žena, a mi nominovašmo Milicu a nju ništa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 (edited) On 8/8/2021 at 2:15 PM, alcesta said: Auuu bogati Kavkaz je baš plodno tlo za borilačke sportove. Na ovim OI 26 osvajača medalja u boksu, džudu, hrvanju i karateu rođeno je u Armeniji (2), Azerbajdžanu (4), Gruziji (8) i kavkaskom dijelu Rusije - Dagestanu (7), Čečeniji (2), Sjevernoj Osetiji (2) i Ingušetiji (1), a osim za matične države osvajali su medalje za Austriju, Bjelorusiju, Francusku, Srbiju i Ukrajinu. Na prošlim igrama ih je bilo 28. Edited August 12, 2021 by Cilemile 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 7 hours ago, Klotzen said: Šta ti je marketing. Sad tek vidim koliko je ova Tijana lepa žena, a mi nominovašmo Milicu a nju ništa. Ja htedoh da napisem da mi je Tijana (mozda) i lepsa, kada se uzme u obzir i njen duh, nego nisam mogao sa moba da stavim neku njenu sliku sa instagrama a kasnije zaboravih da odradim to sa kompa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts