Boxy Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Vidim sad i ovo: Kao ona ogledala u ogledalu u beskonačno 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Cekaj ovo za kaznene poene nije sprdnja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Ne znam, pokusala sam da nadjem da li je sprdnja, ali nisam uspela Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Ne znam ni zašto sam označila da mi stižu notifikacije za Olgine mečeve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Uzela Olga prvi set Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Izasli su nosioci, jedino je jos pitanje da li ce Thiem igrati i ako odustane, da li ce odustati na vreme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 danilovic i kostic ispale u prvom kolu kval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Toliko od Olge, iznenađena sam što je i prvi set dobila. Čini mi se da je bolje servirala ovde kad smo je gledali kao juniorku nego sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 pih, mislila sam da ce joj trava odgovarati .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 17 minutes ago, alcesta said: Toliko od Olge, iznenađena sam što je i prvi set dobila. Dobila bi i meč da si nastavila kukati (Malo kad razmislim, pola mojih komentara na forumu je nešto ovog tipa . Ne mogu si pomoći ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 (edited) Selektor na veikim mukama i pred ispadanjem protiv americkog Japanca Nakasime, a Aleks se nakon zaostatka vratila u prvi set i sada vodi sa 6 : 5 i servira za set ...................... i selektor i Aleks su uspeli da dobiju set ...................... 😎 Ima li mozda neki link za gledanje tih meceva, na SK prenose samo mec Sare Erani protiv neke mucenice .............. Edited June 23, 2021 by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Opa....Cveta igra kvale. Hm...zanimljivo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Ocekivalo se vise od selektora, a sada moze da zavrsi i karijeru ili da zatrazi WC od USO, da ce oprosti od tenisa na slemu, a i uzme neki veci dzeparac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 3 minutes ago, de Havilland Mosquito said: Opa....Cveta igra kvale. Hm...zanimljivo.... Zanimljivo vizuelno, kladionicarski, rezultatski ili igracki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 kladioničarski zaboga...već vidim kvotu 3.5 u prvom kolu na nju protiv neke polunositeljke koja je nekih sto mesta ispred nje...ako prođe naravno, a na travi je ona meni primarni favorit za prolaz ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Znači otišao Viktor. Svaka mu čast za sve što je postigao u karijeri. 9 minutes ago, Drakaris said: Ocekivalo se vise od selektora, a sada moze da zavrsi i karijeru ili da zatrazi WC od USO, da ce oprosti od tenisa na slemu, a i uzme neki veci dzeparac. Zašto bi mu USO dao WC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 gledam rezultate na ls i konjuh ladno igra sa britankom mutavdzic , dobila je 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Prošla Aleksandra Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 24 minutes ago, Drakaris said: Ocekivalo se vise od selektora, a sada moze da zavrsi i karijeru ili da zatrazi WC od USO, da ce oprosti od tenisa na slemu, a i uzme neki veci dzeparac. realno je morao ovog klinca da dobije, ipak mu je ovo bio peti mec na travi ove sezone, ali sta se tu moze ................ mogao je komotno da zatrazi i WC za W, a ne da se lomata sa ovim poluluzerima u kvalifikacijama ................... Just now, alcesta said: Prošla Aleksandra i sada verovanto ide na onu napast Erani (mada je ova upravo uprskala servis za mec i u taj brejku gubi od neke Sanders iz Australije) ........................... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 18 minutes ago, alcesta said: Zašto bi mu USO dao WC? Na konto toga sto je nekada bio 12. igrac sveta. I nije bas da je bilo ko. Verujem da bi naslo mesta za njega medju 128 igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 A zasto bi USO bacao WC na polupenzionera koji nikad dalje od 3.kola nije prosao? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 (edited) od svih nasih koji su igrali ili jos uvek igraju u kvalama za W, jedino Viktor i Aleks imaju solidnu igru za travu. Posto je Viktor imao i neke solidne uspehe na toj podlozi (finale Studgarta, polufinale Kvinsa, cetvrto kolo na W itd.), bilo je logike da mozda zatrazi WC ako je nameravao da se oprosti tamo (oni do pre par dana nisu jos uvek podelili sve WC za turnir) ...................... videh sada da i Milojevic solidno gura u mecu protiv Kolara ........................ Edited June 23, 2021 by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Bolje baciti WC za poslednji turnir igraca koji je nekad bio 12. na svetu, nego za nekog za kog je pitanje da li ce se ikad probiti u TOP100. Naravno ja ne mislim da ce on zavrsiti karijeru, jos ce se on patiti na celendzerima, misleci da moze uci u TOP100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Ma kakav Trocki, pre ce USO da da WC nekom svom igracu koji nikad nece uci u top 100 nego Troickom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts