Zvezdinho Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 (edited) Napravio sam ligu za novu sezonu ( kad sve ostale mrzi ), upadajte, moze da se upada do sutra , tj subotu do pocetka kvalifikacija do 16:00 ako se ne varam. Neka stoji malo na glavnom forumu da ljudi vide temu, pa kasnije prebacite u podforum za F1 igre. https://fantasy.formula1.com/ Liga: Vox 92 F1 Fantasy League Code : 8e24d9876a https://fantasy.formula1.com/leagues P.S Nemojte da me ispalite ko Drobnjak Tomu Monu Edited March 26, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 27, 2021 Author Share Posted March 27, 2021 @Romantik jel igramo ove sezone. Ulazite u ligu do 16:00 moze, barem koliko toliko da se skupimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Nisi pratio, ja vec unutra 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 27, 2021 Author Share Posted March 27, 2021 Ajde ostali, da se okupi malo veca ekipa barem 8-10 timova, ako bude vise jos bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Prijavih se i ja. Mada nisam nikada igrao te fantazije. Samo sam ubacio vozace i tim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Pozdrav momci. Pišem uglavnom na temi Košarka ali volim F1 od malena. Ušao sam i ja u ligu, srećno svima 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 27, 2021 Author Share Posted March 27, 2021 1 hour ago, Hertzog said: Prijavih se i ja. Mada nisam nikada igrao te fantazije. Samo sam ubacio vozace i tim Moze da se menja tim sve do 16:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 (edited) Jos da znam kako 😆 Snasao sam se. Edited March 27, 2021 by Hertzog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 27, 2021 Author Share Posted March 27, 2021 (edited) Ajmo jos malo pa nestalo do 16:00, ima nas 9 u ligi, lep broj, al sto vise to lepse i zanimljivije. Nije tesko, nemojte da vas mrzi, lepse se prati F1 sa fantazijem. U toku trke pratite i navijate za 5 vozaca i odredjeni tim. Edited March 27, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 27, 2021 Author Share Posted March 27, 2021 Sad kad je pocelo kako vam izgledaju timovi : Max ( x3 bonus koji se koristi jednom u polusezoni) Sainz -turbo driver, Gasli, Yuki i Noris. Tim Red Bull, jbg unistio me tu Perez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Ja nemam pojma ko mi je u timu, max, alfa tauri i gasli sigurno. Za ostale zaboravio 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 27, 2021 Author Share Posted March 27, 2021 Samo da znate imate valjda pravo po 3 izmene nakon svake trke, svaka sledeca vam daje negativne poene. Imate pravo 2 puta na wild card po jednom u polusezoni, imate pravo za bonus x3 valjda isto 1 po polusezoni mozete bilo kog vozaca da odaberete. Svako kolo birate turbo drivera x2 poena ali vozac mora ima vrednost ispod 20 milona ako se ne varam. Pise u pravilima. Proverite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Red bull - max, gasly (turbo), sainz, noris, cunoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 27, 2021 Author Share Posted March 27, 2021 Ladno imamo isti tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 17, 2021 Author Share Posted April 17, 2021 Imamo fore do 14:00 da pravimo izmene, a ako se nekome ne svidja ceo tim moze da iskoristi wild card za 1/ deo sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 19, 2021 Author Share Posted April 19, 2021 Trenutno 3. i uvek u poslednjem momentu umeslo Landa ubacim nekog drugog da mi bude turbo driver, prosli put Sainz, sad Gasli. Lose je ovo s obzirom da sam iskoristio bonus mega driver. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Pozdrav sa prvog mjesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 19, 2021 Author Share Posted April 19, 2021 12 minutes ago, Ханибалија said: Pozdrav sa prvog mjesta Vidim prati se podkast 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 6 hours ago, Zvezdinho said: Vidim prati se podkast Kad god se uhvati vremena, mnogo su mi gotivni 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 1, 2021 Author Share Posted May 1, 2021 Imate fore do kvalifikacija za izvrsite izmene, ili ako vam je malo izmena mozete wc da iskoristite i onda mozete koiko hocete izmena da izvrsite bez dedukcije poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 23, 2021 Author Share Posted May 23, 2021 Jednom i ja da ubodem turbo drajvera, Sainz 2.mesto, onda Noris, Gasli, Okon, naravno Mkas, Red Bul, a Merdze izduvale, bice ovo dobar vikend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 23, 2021 Author Share Posted May 23, 2021 (edited) Ipak nisam pogodio turbo drajvera, ladno Nando ima vise poena za ovu trku i ako je Sainz 2. zavrsio/ Ladno 10 poena za top10 ucestalost i 5 poena za top 10 ucestalost u kvalifikacijama. Ajd da se da neki poen za to ali ukupno 15 poena je stvarno mnogo. Mislim imam Norisa u ekipi, al opet to je mnogo. Edited May 23, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 6, 2021 Author Share Posted June 6, 2021 (edited) Koji zajeb , ostavih mucenog Okona zbog onog bonusa ako veze 5 trka u 10, vezao je 4, ja otisao da ga zamenim Cunodom kad videh 4 trke vezao u 10 i ostavih ga,prc na kraju. Jebo me bonus od 15 poena. Edited June 6, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 6, 2021 Author Share Posted June 6, 2021 Nocna mora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 7, 2021 Author Share Posted June 7, 2021 3.mesto, unistilo me ovo sa Okonom sto sam ga bezveze ostavio zbog eventualnog bonusa, i ovo sa Verstapenom. Izvadio me Gasli koga sam stavio za TD jer je sad spojio 5 vezanih u 10 pa je imao bonus bodove. A taman sam mislio da napadnem prvo mesto i da se pribilizim u ligi Srba/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts