Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Napravio sam ligu za novu sezonu ( kad sve ostale mrzi :classic_tongue: ), upadajte, moze da se upada do sutra , tj subotu  do pocetka kvalifikacija do 16:00 ako se ne varam. Neka stoji malo na glavnom forumu da ljudi vide temu, pa kasnije prebacite u podforum za F1 igre.

https://fantasy.formula1.com/

Liga: 

Vox 92 F1 Fantasy League

Code :

8e24d9876a

https://fantasy.formula1.com/leagues

P.S Nemojte da me ispalite ko Drobnjak Tomu Monu :classic_tongue:

Edited by Zvezdinho
Posted (edited)

Ajmo jos malo pa nestalo do 16:00, ima nas 9 u ligi, lep broj, al sto vise to lepse i zanimljivije. Nije tesko, nemojte da vas mrzi, lepse se prati F1  sa fantazijem. U toku trke pratite i navijate za 5 vozaca i odredjeni tim.

Edited by Zvezdinho
Posted

Sad kad je pocelo kako vam izgledaju timovi :

Max ( x3 bonus koji se koristi jednom u polusezoni) Sainz -turbo driver, Gasli, Yuki i Noris. Tim Red Bull, jbg unistio me tu Perez.

Posted

Samo da znate imate valjda pravo po 3 izmene nakon svake trke, svaka sledeca vam daje negativne poene. Imate pravo 2 puta na wild card po jednom u polusezoni, imate pravo za bonus x3 valjda isto 1  po polusezoni  mozete bilo kog vozaca da odaberete. Svako kolo birate turbo drivera x2 poena ali vozac mora ima vrednost ispod 20 milona ako se ne varam. Pise u pravilima. Proverite.

• 3 weeks later...
Posted

Trenutno 3. i uvek u poslednjem momentu umeslo Landa ubacim nekog drugog da mi bude turbo driver, prosli put Sainz, sad Gasli. Lose je ovo s obzirom da sam iskoristio bonus mega driver.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Imate fore do kvalifikacija za izvrsite izmene, ili ako vam je malo izmena mozete wc da iskoristite i onda mozete koiko hocete izmena da izvrsite bez dedukcije poena.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Ipak nisam pogodio turbo drajvera, ladno Nando ima vise poena za ovu trku i ako je Sainz 2. zavrsio/ Ladno 10 poena za top10 ucestalost  i 5 poena za top 10 ucestalost u kvalifikacijama.

Ajd da se da neki poen za to ali ukupno 15 poena je stvarno mnogo. Mislim imam Norisa u ekipi, al opet to je mnogo.

Edited by Zvezdinho
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Koji zajeb , ostavih mucenog Okona zbog onog bonusa ako veze 5 trka u 10, vezao je 4, ja otisao da ga zamenim Cunodom kad videh 4 trke vezao u 10 i ostavih ga,prc na kraju. Jebo me bonus od 15 poena.

Edited by Zvezdinho
Posted

3.mesto, unistilo me ovo sa Okonom sto sam ga bezveze ostavio zbog eventualnog bonusa, i ovo sa Verstapenom. Izvadio me Gasli koga sam stavio za TD jer je sad spojio 5 vezanih u 10 pa je imao bonus bodove. A taman sam mislio da napadnem prvo mesto i da se pribilizim u ligi Srba/