Jump to content

Recommended Posts

Posted

14 hours ago, Martin Mystere said:

Što je najgore, dvojica su bila na njemu.

Što nam opet govori da postoje bar dvojica igrača Denvera koji nisu znali da će se ići na Gordona jelde...:classic_biggrin:

Šalu na stranu. Baš mi je prijala ova utakmica sinoć. Odavno nisam gledao utakmicu kao utakmicu od početka do kraja. Mislim da sam cele sezone birao da gledam RZ, s obzirom da su Giantsi kurac na biciklu i da ih ne vredi gledati. Kad vrtim film unazad, rekao bih da je poslednja utakmica koju sam gledao onaj naš poraz u drugom kolu od  WFT na ponovljeni FG zbog ofsajda. 

Posted

Što nam opet govori da postoje bar dvojica igrača Denvera koji nisu znali da će se ići na Gordona jelde...:classic_biggrin:

Što jes' jes'.

Inače, kada sam ponovo odgledao akciju glavni utisak mi čak i nije fumble već spora i mlaka reakcija Locka u "pokušaju" da zaustavi Boltona nakon što je uzeo loptu.
Posted
1 hour ago, Martin Mystere said:

Što jes' jes'.

Inače, kada sam ponovo odgledao akciju glavni utisak mi čak i nije fumble već spora i mlaka reakcija Locka u "pokušaju" da zaustavi Boltona nakon što je uzeo loptu.

Kada gledas usporeni snimak, ona njegova (ne)reakcija dok se fumble dogadja deluje kao vecnost…kao da je u tom trenutku bio u fazonu: ma nece valjda, ma nece, ma jok, ma nece…e jbg, hoce

Posted

Kada gledas usporeni snimak, ona njegova (ne)reakcija dok se fumble dogadja deluje kao vecnost…kao da je u tom trenutku bio u fazonu: ma nece valjda, ma nece, ma jok, ma nece…e jbg, hoce
Upravo tako.
Posted
10 minutes ago, Xpert said:

Ovo šta rade Giantsi u napadu je šou!

Nadajmo se da će do kraja to biti clown show. 

Bal i Pitt igraju njihovu standardno ružnu utakmicu. 

Posted

Kakva bi tek to tuga bila da oni odvratni Chiefsi na kraju dodju do #1 nicim izazvani

1 minute ago, Xpert said:

Jedino sto nedostaje ovom kolu je da Raidersi i Chargersi odigraju nereseno. 😄

Realno da nasteluju ko onomad Svedska-Danska 😄

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...