Sasha Posted yesterday at 05:22 PM Posted yesterday at 05:22 PM Kup jedino u Beogradu da bude, Novi Sad posle one tuče i domaćinstva ne pada im na pamet a i Spens se raspao. Kragujevac i Jezero možda ako je ta hala u bilo kakvoj funkciji kao i Milenijum koji je u ko zna kakvom stanju
Del Piero Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago Jezero je u gorem stanju nego Cair, koji je bar renoviran pre 10,15 godina. Pritom se Kragujevac nije bas proslavio poslednji put kad je bio domacin, ispalo je ono sranje i mec je nastavljen sutradan. 1
Perkos2 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Niš ima svoj odred žandarmerije koji je do sad vrlo uspešno rešavao problem sa navijčkim grupama u istom gradu i istoj dvorani. Kragujevac bi bio tempirana bomba, isto i Novi Sad tako da jedino Vršac ostaje kao dobro mesto za finale kupa. Edited 11 hours ago by Perkos2
hk1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago meni na drugom forumu rekose da je covic zavrsio da i ex yu igraju kao domaci inace, ovo sa kartama je sramota i bukvalno niko ne reaguje hteo sam veceras ici u nis, ali da zavisim od tapkarosa i kupujem kartu za sve utakmice da bi gledao jednu je previse inace od svih parova ne bi me iznenadilo da samo mega glatko dobije filijalu u ovim sastavima mnogo je manja razlika izmedju blizanaca i drugih aba ligasa spartak je svakako kvalitetniji od zlatibora, ali su u losoj formi, a zlatibor ima svega tri poraza u kls i aba2 za sad zlatibor se dobro drzi, vidi se da su daleko angazovaniji inace, borac od stranca, ima cetvoricu igraca van cacka 😄 1
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakva je panjina Ilic sta masi decko ovo nisu istine. 2
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Gegic brutalno iskaznjavao pomaganje sa njega. Sta im je sa onim centrom, Tompsonom? Videh da je u sastavu za kup, ali nema ga u 12 veceras.
hk1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago videh negde da je povredjen, valjda koleno cerovina od ranije povredjen 10/14 sut za 3 spartaka
3x3cz Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ima li sta gluplje nego kad ova deca prvaju himnu, cirkus prave
Guru Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Ah, tu je naravno i prepoznatljiva estetika iz devedesetih: 20+ nalepnica na parketu... Jeste da su one poznate po tome da se igrači klizaju na njih, al' ja ne vidim bolji način da se izreklamira banka, kladionica i slot klub, tako da je definitivno vredno rizika. 2
hk1 Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago steta zbog josila borac bi bio daleko konkurentniji sa njim
Recommended Posts