Mvasic Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 E jebi se Davonte... Gotovo je ovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 GB je kao sto sam i pisao,dosta precenjen,nemaju drugog WR,AR nije sto je bio,secondary protiv TE je najgori u ligi,takodje Klark je dosta overrated pomeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 6 hours ago, Bobby Axelrod said: GB je kao sto sam i pisao,dosta precenjen,nemaju drugog WR,AR nije sto je bio,secondary protiv TE je najgori u ligi,takodje Klark je dosta overrated pomeni Kad je Bulaga izašao i ušao onaj Light, kao da sam ja zamenio Jonathana Ogdena. Sa druge strane, rookie Skule koji menja Staleyja se mučio i Shanahan ga je zamenio. SF gađa 1. mesto i nema prostora za skupljanje iskustva ove godine. Za GB rekao sam još kad su dobili ove moje. Ako braća Smith ne uništavaju konstantno napade protivnika, ta odbrana je i dalje prosek: ILBs Martinez i Goodson su prosek, korneri i Savage su talentovani i bolji naravno od onog što su imali, pogotovo Alexander, ali daleko je to od Pro Bowl nivoa, kamoli All Pro. I Clark deluje da je posustao, pošto ni u toj liniji nema mnogo podrške, Lowry, Lancaster i Adams ne bi bili starteri ni u Minnesotu, ni u Chicagu, možda ni u Detroitu. Imaju napad trčanjem kakav nisu imali dosta dugo, ali sad je Rodgers malo trokirao. Pritom, deluje malo čudno taj njegov odnos sa LaFleurom, nisam siguran da je on 100% ubeđen da LaFleur zna šta radi i bio je vidno frustriran pozvanom akcijom na 4th down u PP. U svakom slučaju, jedno lepo veče za Minny i biće borba za tu diviziju do poslednjeg kola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Mnogo jaku odbranu imamo, a deluje da Garoppolo igra sve bolje. Ovo lici na tim za Super Bowl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Са невјероватним самопоуздањем игра Балтимор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 26, 2019 Author Share Posted November 26, 2019 Baltimore - San Francisco, SB repeat vrlo izvestan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Aham...a onda Baltimor dođe u Lisičnjak krajem Januara i bude ono što tamo obično biva krajem januara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Aham...a onda Baltimor dođe u Lisičnjak krajem Januara i bude ono što tamo obično biva krajem januara. hvala bogu, da ima nekog da zaustavi ovo jinxovanje :)Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 ja sam samo realan. Nit jinxujem nit kontrajinxujem. Koliko puta se desilo da imamo u AFC ekipu za koju svi kažu da je najbolja u ligi a kad dođe PO i meč sa Patsima onda bude mućak. Da se razumemo, ovo nije ništa protiv Baltimora, oduševljen sam šta rade i kako igraju, sjajni su , fenomenalni su.... Mnogo mi krivo što prvo nisam gledao The Wire pa onda počeo pratiti NFL jer bih sada bio navijač Baltimora a ne one gomile kravlje balege obučene u plavo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Aman, pravi se odstupnica. Kao i protiv sakate File kad su se uplasili da bi im mogli nauditi rezultatski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Aman, pravi se odstupnica. Kao i protiv sakate File kad su se uplasili da bi im mogli nauditi rezultatski. Pa nije bas da smo tamo glatko prosli. Da podsetim da smo gubili 10 0, a na kraju dobili samo 1 TD razlike gde je Fila imala hail mary, tako da, nije bilo bas bezrazlozno plasiti se, osobito kad pogledas kako igra napad vec 2 meseca. A sada trenutno po kvalitetu igre, Baltimor jeste daleko ispred sto se videlo kad smo igrali pre 2 nedelje. Plus, ko kaze da cemo mi imati prednost domaceg terena, imamo sad 2 vezana opaka meca. Moramo verov dobiti oba kako mi zadrzali home field advantage... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 59 minutes ago, karipesic said: Pa nije bas da smo tamo glatko prosli. Da podsetim da smo gubili 10 0, a na kraju dobili samo 1 TD razlike gde je Fila imala hail mary, tako da, nije bilo bas bezrazlozno plasiti se, osobito kad pogledas kako igra napad vec 2 meseca. A sada trenutno po kvalitetu igre, Baltimor jeste daleko ispred sto se videlo kad smo igrali pre 2 nedelje. Plus, ko kaze da cemo mi imati prednost domaceg terena, imamo sad 2 vezana opaka meca. Moramo verov dobiti oba kako mi zadrzali home field advantage... Baltimore je #1 u Power Rankings i tu nema šta da se doda. NE se provukao kroz novembar, i dalje su prvi, ali su za ceo mesec postigli 50 poena. Odbrana je dominantna pa nije dozvolila ni 150 za sezonu još uvek, ali mislim da bi za novu titulu napad morao znatno bolje od ovoga. Do kraja sezone Baltimore ima SF sledeće nedelje, a potom Buffalo, Jets, Cleveland i Pittsburgh. Ako dobiju SF, mogli bi završiti 14-2. Patriote imaju Houston i KC naredne 2 nedelje, i onda limunadu do kraja sa Cincinnatijem, Buffalom i Miamijem. Meni deluje realno da izgube jednu od naredne dve i padnu na #2. Svakako deluje da su obe ekipe već obezbedile BYE u prvoj playoff rundi. NFC i ove godine dosta dublji i kvalitetniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Ko ce da sutira za Patse?BREAKING: More kicking issues for #Patriots as league source confirms Nick Folk had appendectomy early Thursday and will almost certainly be OUT for Sunday in Houston. Already been through Gostkowski and Nugent this season.Sent from my STF-L09 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Thanksgiving je Thanksgiving je, pucaju prangijeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 We just suck Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Bas lepa akcija Bilsa. Kauboji se potpuno pogubili.Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 OK,od sada sam ubedjen da sudije imaju poseban pik na NO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Biće gušt večeras odgledat Skipa na YT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Bilo bi stvarno mnogo da se izgubi od mrtvih Falconsa dva puta u sezoni... divizija osigurana sada po bye Inace, ne znam koja je fora da branjenjem onside kicka... mislim da u ligi ove godine ima ukupno 6-7 uspesnih a od toga protiv Saintsa ima bar 3 😑 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 1 hour ago, Charlie Foxtrot said: Biće gušt večeras odgledat Skipa na YT my qb ridanje, 350 yardi, qbr, bla bla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Velika je nepravda sto SAS i Skip vise ne rade zajedno... verujem da bi izginuli, Shannon je dobar Cowboys hater ali SAS je liga za sebe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Cardinals’ DB Josh Shaw suspended through the 2020 season for....betting on NFL games. https://t.co/t1gawMI1LISent from my STF-L09 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Mene cudi sto SF vs BAL nije prebacena u prime timeSent from my STF-L09 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Jel hajp oko Lamara opravdan? Nisam ga gledao ali vidim da je non stop u medijima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 'beš ti QB koji napravi više jardi trčanjem nego pasom... Možda on i jeste vanserijski dobar ali ja takve QB nikad nisam voleo niti ću ih voleti i ceniti, pa ma koliko god dobri oni realno bili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts