Gaga Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 (edited) KC uzasan,Rivers im poklonio pobedu,verovatno i diviziju.Vreme je da LAC nadje novog QB,imaju bruka dobar tim,vrh igraci gde god se okrenes,ali Rivers ajde sto je masina za prodate lopte,jos je potpuno nemobilan,to u danasnjem NFL ne moze da prodje. KC sa druge strane poceo i u napadu da trokira,Mahomes kasni sa odlukama,kao da se uvukao strah i kod njega,odbrana od tekme do tekme. Edited November 19, 2019 by Bobby Axelrod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Kakva sramotna odluka da ono nije bio fumble Watsona,jbt,jos nisu hteli ni da pregledaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Ništa ne bi promenilo da su pregledali jer se nije moglo utvrditi ko je pokupio fudbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Ma pokupio onaj iz Indya,nismo slepi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 И Сану и Дорсет под великим знаком питања за сјутра. Не видим како може да се добије Далас. Нема шансе да напад испоручи више од 10 поена овако осакаћен, а то не вјерујем да ће бити довољно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 23, 2019 Author Share Posted November 23, 2019 Zaboravio si jednu mnogo vaznu stvar. Patsi na Gilletteu nisu izgubili vise od 2 godine. Stvorena je mistika od tog domaceg terena. Slazem se da ce biti jako tesko. Sanu i Dorset nece igrati, mislim da tu nema dileme, a i Brady vuce neku povredu desnog lakta. Vraca se Wynn, pa cemo videti kako ce to izgledati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Mi smo Dalas,naci ce se nacin Taman izgovor da vrate seksualnog manijaka na teren,u njihovom stilu,kad je mogao Aron,moze i on Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 И Сану и Дорсет под великим знаком питања за сјутра. Не видим како може да се добије Далас. Нема шансе да напад испоручи више од 10 поена овако осакаћен, а то не вјерујем да ће бити довољно Slozio bih se sa tobom ali sam gledao neky emisiju, cini mi se Viktor Kruz rece, odbrana Patsa ce biti previse zbunjujuca za Daka da je resi pa sam zbog toga malo optimista. U napadu je zato full zdravi Nkil Heri, da vidimo na cemu smo sa njim plus se vraca Vin u OL pa se nadam i nekom doprinosu jardi trcanjem Soni Misela i Reksa Burheda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Ja sam igleda nasao neki wifi u bolnici, pa ako slucajno pronadjete neki stream za gledanje preko fona - budite dobri pa javite :)Sent from my STF-L09 using Tapatalk Washington CB Josh Norman will be a healthy scratch today, as @ErinHawksworth also said. Inactive.Kraj Normana u WAS?Sent from my STF-L09 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 [emoji23] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 22 hours ago, Big Ticket said: И Сану и Дорсет под великим знаком питања за сјутра. Не видим како може да се добије Далас. Нема шансе да напад испоручи више од 10 поена овако осакаћен, а то не вјерујем да ће бити довољно 22 hours ago, Xpert said: Zaboravio si jednu mnogo vaznu stvar. Patsi na Gilletteu nisu izgubili vise od 2 godine. Stvorena je mistika od tog domaceg terena. Slazem se da ce biti jako tesko. Sanu i Dorset nece igrati, mislim da tu nema dileme, a i Brady vuce neku povredu desnog lakta. Vraca se Wynn, pa cemo videti kako ce to izgledati. Izgledaće tako što će danas istrčati preko 200 jardi, jer je run defense Dallasa jako loš. Sony Michel uvek odigra dobro taman kad svi dignu ruke od njega. 3 hours ago, anfield said: Ja sam igleda nasao neki wifi u bolnici, pa ako slucajno pronadjete neki stream za gledanje preko fona - budite dobri pa javite 🙂 Sent from my STF-L09 using Tapatalk Washington CB Josh Norman will be a healthy scratch today, as @ErinHawksworth also said. Inactive. Kraj Normana u WAS? Sent from my STF-L09 using Tapatalk Samo kucaj u browser reddit nfl streams i prati šta piše, imaš i red zone. Brz oporavak brate! Washington će u rebuild ako su pametni a za to im ne treba Norman i njegovih 15 miliona, cutovaće ga prvom prilikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Nema vise na redditu, prebacili su se na nflbite tacka com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 24, 2019 Author Share Posted November 24, 2019 Ima i na sportsurge.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Da li je sramota Ouklanda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 NOS=fools gold Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Kakav skandal od četvrtine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 24, 2019 Author Share Posted November 24, 2019 Slye bog. Omasio je sve sto je sutnuo! Mukica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Slye bog. Omasio je sve sto je sutnuo! Mukica. Buraz je pogodio sa 52 i promašio tri puta odakle se može dopišati do gola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Verujem da je Slye odigrao svoje u Karolini... Što je šutirao, šutirao je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 #KeepPounding Vise srece nego pameti... sramotan mec odbrane a o kaznama ne treba trositi reci... bilo je jedno za 150y 😑 Kakva bi ironija bila da je DPI challenge doneo Panthersima pobedu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 24, 2019 Author Share Posted November 24, 2019 Nista bez odbrane i specijalaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Samo cowboysi mogu pretrčati pola terena pa bacati na 3&2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Jujuju kako gazi Tenesi. Zajebana ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Incomplete Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Deluje cudno al zadovoljan sam kako je izgledao napad jedan deo meca. Trend je pozitivan, ima tu napretka. Bice dobro dok se vrate oba hvataca i sad kad je OL kompletnija. Imalo je neke dinamike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts