Jump to content

Recommended Posts

Posted
Stidham je bas impresionirao Billa. Verujem da ga planira od sledece sezone kao startera.
Posteno da ti kazem i mene. Ono sto sam video, bas mi se svidja. Dal vec dogodine, ne znam, al za 2 vrlo realno
Posted

Houston trejdovao Clowneya, ali nema frke pošto imaju 2 rezervna RB prošlogodišnjih Brownsa. Kakve budale.

Seattle otpustio Marsha i Jarona Browna da oslobodi novac za Clowneya.

Posted

potpisace valjda tender i biti tradeovan u SEA za backup-e...

ima svakakvih otkaza ... 

Patriots release veteran WR Demaryius Thomas

Posted
16 hours ago, anfield said:

Texans get: OT Laremy Tunsil

Dolphins get: two first-round picks and one second-round pick.

Jebeš novi forum kad nema onog emojia koji se krsti. Ali ne stvarno, wtf. 2 pika prve runde i  jedan druge. Pa dali su oni normalni?

27 minutes ago, Yi Sun Shin said:

Koja je fora sa Kikom Alonsom pa ga Majami otpustio. Jel u pitanju samo rebuilding ili nešto drugo. 

Lik je kanta več neko vreme. A i trebalo bi ga pitati šta izvodi sa 2 broja premali dresom i donjim delom uniforme.

Posted

Ovo je do or die sezona za O Briena. Mislim da mu je jasno stavljeno do znanja, ili ce se nesto napraviti u plejofu ili se leti. Tako da nema sta da misli za buducnost, QB je na rookie ugovorou a OL je bio goruci problem.

Posted
1 hour ago, L' Imperatore said:

Lik je kanta več neko vreme. A i trebalo bi ga pitati šta izvodi sa 2 broja premali dresom i donjim delom uniforme.

Alonso ima cifre jbg, 125 tackle i 3 FF. I dalje je među boljim pass coverage LB, i prošle sezone je imao 3 INT. I ja sam se iznenadio kad sam video, ali realno ko još gleda Miami, sa Tannehillom su bili među najdosadnijim ekipama u ligi. Dobro će on doći Saintsima. 

Inače:

Fitzpatrick, Drake, Wilson, Parker, Grant, Gesicki, Davenport, Deiter, Kilgore, Calhoun, Davis. 

Harris, Wilkins, Godchaux, Orchard, McMillan, Baker, Rowe, Howard, Fitzpatrick, McCain, Jones. 

Ovo su starteri Miamija navodno. Najslabiji sastav koji sam ikad video. Ima par talentovanih defanzivaca i kiker, Gesički nije loš, to je to. Tank for Tua. 

Posted

Ja mislim da Indy svejedno može da plejofa. Jedan do dva fumblea da odskoče ka njima, mogu i diviziju da uzmu. Brissett je igrao veoma dobro pre dve sezone, a sad ima među najboljim OL, još jednog WR, možda i trećeg ako rookie Campbell zna nešto, Ebrona na TE, pa i Macka koji je bio rookie i bolji je sad nego što je Gore bio pre dve sezone. I odbrana bi trebalo da bude bolja, playcalling/coaching je isto bolji. Imao je Chudzinskog i B. Shottenheimera, sad je tu Reich i njegov staff. 

Razumem da je burna reakcija što se Luck oprostio, ali to ne znači da će se raspasti. Ovo je deep roster koji može u postsezonu.

Recimo da se Mahomes povredi u prvom kolu, KC mislim da ne bi imao šanse ni za plejof, ceo napad je selektiran prema njemu, a odbranu smo videli.

• Like 1
Posted (edited)
16 minutes ago, Xpert said:

Lik je nemoguc.

70044889_2656776184334769_23858584732764

Jbg. Lik je moron, a managment Raidersa si je sam kriv.

edit: da se mene pita, momentalni cut Josh Smith stil. Nije problem isplatiti sve pare odjednom, samo da te ne gledamo više.

Več u Hard Knocksima mi se zgadio lik onim lažnim smijanjem i I love you brother i tako dalje. Jbt, jedan Incognito nije ni 5% odvratan ko ovaj.

Edited by L' Imperatore
Posted
50 minutes ago, L' Imperatore said:

Jbg. Lik je moron, a managment Raidersa si je sam kriv.

edit: da se mene pita, momentalni cut Josh Smith stil. Nije problem isplatiti sve pare odjednom, samo da te ne gledamo više.

Več u Hard Knocksima mi se zgadio lik onim lažnim smijanjem i I love you brother i tako dalje. Jbt, jedan Incognito nije ni 5% odvratan ko ovaj.

Covece, Inkognito je pretio zaposlenima da ce ih upucati i lomio inventar kad je isao da ugovara caletovu sahranu. :classic_laugh:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...