Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

Posted

Po svemu sudeći kao i obično, postali smo stvorenja navike.

Privodimo kao i svake godine jednu te istu ravu koja je žnaru kao bgro, samo je ove godine spucala nenormalnu gomilu keša u sebe kako bi se upristojila i zalličila na nešto :kece:

Posted
19 minutes ago, Kronostime said:

Komsije kad vide sta se desava kod nas, a kod njih omerta do avgustovskog popravnog roka ovaj Skupstine.

9jMr.gif

:default_coffee:

Pa i ne baš. Prošlo je to osećanje, pomirili smo se sa time, sad je vaše vreme.

Posted
21 minutes ago, Kronostime said:

Komsije kad vide sta se desava kod nas, a kod njih omerta do avgustovskog popravnog roka ovaj Skupstine.

9jMr.gif

Hvala ti Kronose sto si to malo skratio, ali nece biti tako do avgustovske skupstine, nego do predsednickih izbora. 

Posted (edited)
36 minutes ago, Kronostime said:

9jMr.gif

Polako...  proci ce i ovih mesec dva bahacenja novcem poreskih obveznika Srbije, a onda "će" naletite na neke divljake Amere iz Trenta ili Uniksa, a malo kasnije i na Dr-a PO Dejana Radonjica  :default_coffee:

E, a onda ponovo kreće plakanje, aparthejd, dvostruki sudijski arsini i slične avangardne priče. 

Edited by John Dies at the End
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
29 minutes ago, John Dies at the End said:

Polako...  proci ce i ovih mesec dva bahacenja novcem poreskih obveznika Srbije, a onda "će" naletite na neke divljake Amere iz Trenta ili Uniksa, a malo kasnije i na Dr-a PO Dejana Radonjica  :default_coffee:

E, a onda ponovo kreće plakanje, aparthejd, dvostruki sudijski arsini i slične avangardne priče. 

Vratice se i Vesic u zavicaj da investira, a tu je i Bata Santos da pripomogne.... - imate se Vi sa pogresne strane Jastrepca baviti. :default_coffee:

Posted
1 hour ago, Kronostime said:

9jMr.gif

Kronos ponavljao razred i vratili ga u istu klupu sa Kuperom.

Učite deco škole, prepisujte ako mora...

• Ha-ha 4
  • WOW 1
Posted

Ozbiljno razmisljam da batalim da se macujem na Tata temi, jer sam nesto nize na forumu otkrio jedan feud koji je next level ovog naseg uzaludnog prepucavanja, a to je Nole vs Federer. Plus tamo ima Mama tema, a ja vise volim mame (npr. da mi dodju na roditeljski, itd) 🙂

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Antizemljaš koji lebdi said:

Ozbiljno razmisljam da batalim da se macujem na Tata temi, jer sam nesto nize na forumu otkrio jedan feud koji je next level ovog naseg uzaludnog prepucavanja, a to je Nole vs Federer. Plus tamo ima Mama tema, a ja vise volim mame (npr. da mi dodju na roditeljski, itd) 🙂

Pa normalno da je to next level jer su ipak u pitanju zene.

A one kad se posvadjaju pa tu leti perije. :))

• Like 1
Posted (edited)

KK Partizan ceka da se zavrsi NBA PO pa da objavi da su na pleju doveli CP3. Jer su tako u mogucnosti. To jest jedan covek im je to omogucio.

Edited by Zvezdinho
  • Like 1
Posted (edited)
26 minutes ago, Don Radonja said:

Pa normalno da je to next level jer su ipak u pitanju zene.

A one kad se posvadjaju pa tu leti perije. :))

Nista mi ne pricaj, radim u zenskom kolektivu, plus i kuci imam dve 😞

Kad ove na poslu upadnu u klinc, obicno reagujem kao gospodin sa snimka:

Edited by Antizemljaš koji lebdi
Posted

Privodimo kao i svake godine jednu te istu ravu koja je žnaru kao bgro, samo je ove godine spucala nenormalnu gomilu keša u sebe kako bi se upristojila i zalličila na nešto kece.gif

Ta riba je ustvari tip koji je vas privodio dok niste promenili pol ;)
Posted
15 hours ago, Cooper said:

Treba mi pomoć.

Pišem ovde pošto je najposećeniji topik.

Potreban mi je program koji skida postove sa topika u neki txt fajl. Ne smemo dozvoliti da se kuknjava sa KKCZ topika negde zagubi ili obriše.

Hahahaha

Daaaa, da čitaš sa drugarima na velikom odmoru kada krene škola od septembra. 

• Like 3
Posted

Ako je Coop samo neki klinja koji jos uvek pohadja skolu...pa zao mi sto moram reci naglas, ali to znaci da vas klinja dribla i navlaci vec mesecima, tako odrasle. Toliko, da su cak mnogi postovi u formi uvrede licne prirode 😁😆

Posted
14 minutes ago, Alex_Serbia said:

Ako je Coop samo neki klinja koji jos uvek pohadja skolu...pa zao mi sto moram reci naglas, ali to znaci da vas klinja dribla i navlaci vec mesecima, tako odrasle. Toliko, da su cak mnogi postovi u formi uvrede licne prirode 😁😆

E ako si nam rekao.

• Like 3
Posted
14 minutes ago, Alex_Serbia said:

U pravu si. Ko sa decom spava, upišan se budi.

• Like 1
Posted
57 minutes ago, Luchifer89 said:
3 hours ago, kalistenika u rutini said:

Privodimo kao i svake godine jednu te istu ravu koja je žnaru kao bgro, samo je ove godine spucala nenormalnu gomilu keša u sebe kako bi se upristojila i zalličila na nešto kece.gif

Ta riba je ustvari tip koji je vas privodio dok niste promenili pol 😉

Sta ste onda vi poslednjih par sezona :classic_biggrin:

Vratice se i Vesic u zavicaj da investira, a tu je i Bata Santos da pripomogne.... - imate se Vi sa pogresne strane Jastrepca baviti. :default_coffee:

Dobro je Debeli, opusti se malo, razumem te, nije "lako" kad' prodas bulju [emoji14] ... ae na po jedno :Dc001a0b119ce0491342335f18e0d10da.jpg

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Posted
15 minutes ago, John Dies at the End said:

Sta ste onda vi poslednjih par sezona :classic_biggrin:

Dobro je Debeli, opusti se malo, razumem te, nije "lako" kad' prodas bulju emoji14.png ... ae na po jedno 😄c001a0b119ce0491342335f18e0d10da.jpg

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Kako po ovoj vrucini mozes da pijes pivo iz Peci, ja ne znam 🙂

Posted

Jedna stvar je vrlo interesantna. @Cooper,ako je zaista insajder, ni jednu rijec nije rekao o pokusaju dovodjenja ne jednog,ne dva, nego 4 nasa bivsa igraca. I svi su odbili ponude. Barem neko da ima obraza 😉

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...