Dragan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 1 hour ago, Mina D. Harker said: "ko ne vjeruje u Boga, taj je nemoralan" "Vučić je najbolji predsednik koga smo imali, on vodi Srbiju napred". Šta kažete? Neki cak kazu ne samo da onaj koji ne veruje u boga nije moralan vec i da je bolestan. Da li je Ateizam bolest? Osim toga - Teizam je racionalan i znanstven, a ateizam iracionalan i neznanstven Nije mi jasno zasto toliko napadate Vucica ? On je najbolji predsednik koji je Srbija ikada imala i koga ce ikada imati. Srbija je pod njegovim mudrim vodjstvom postigla blagostanje na kojem mu zavide sve druge zemlje. Narod je to prepoznao i uvek iznova glasa u ogromnom broju za njega. Ja se bas zbog njega i njegovih uspeha u svim oblastima drustvenog zivota nameravam uskoro vratiti iz Svajcarske i ziveti u Srbij. Edited 4 hours ago by Dragan 1 1 2
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, JPM said: Ja sam ekstremno bolestan 🙂 Sa'će čika doktor očas posla da te izleči... 🙂 1
Dragan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Samo se vi salite. Opštinske vlasti na beogradskoj Paliluli poklonile su đacima za srećan polazak u školu “Zavičajni bukvar” Moše Odalovića. Slovo C je na primer, objašnjeno kroz pojam crkva, gde se kaže da je to “najvažnija čovekova kuća". "Ko ide u crkvu imaće Boga za pomoćnika sebi. Ko ne ide u crkvu, neka ide kod doktora, možda mu roditelji nisu zdravi”. 1
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Dragan said: Samo se vi salite. Odosmo u off, ali još samo ovo. Da su Srbi vernici, plašio bih se. Srećom, Srbi su najveći ateisti na Balkanu, a moguće i u Evropi. Njihov Bog nije Isus Hrist, već sveti Broz, sveti Sloba, sveti Vučić, sve im jebem.
Recommended Posts