Zvezdinho Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 (edited) 21 minutes ago, delgado said: Hasa, ili Enes, koji je bio gori pitanje je sad. Ja ipak mislim Hasa... Ove godine Maxa birah prvih 6 rundi, posle ja nastupam I jao ispadoste u C ligu ako Maksa zlatna papuca bira. Ajd za promenu je dobro sto ne kuka da nece da igra pa moram ja da ga nagovaram preko pm-a da igra. Al Pul sigurno ce oticu u prvih 6.rundi tako da ostaje da Maksa ispuni tvoju zelju. Edited October 9, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 Nisam ni znao da ima nova, meni po automatizmu zapamtio ovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 4 minutes ago, Zvezdinho said: I jao ispadoste u C ligu ako Maksa zlatna papuca bira. Ajd za promenu je dobro sto ne kuka da nece da igra pa moram ja da ga nagovaram preko pm-a da igra. Al Pul sigurno ce oticu u prvih 6.rundi tako da ostaje da Maksa ispuni tvoju zelju. Ove godine sam temeljno spremio draft dosta ranije, ostale su samo finese Maxa kaze da nista ne brine, da sve ima pod kontrolom, ali poslacu mu skripte za svaki slucaj 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts