Squabbit Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 pih od Ala i Pata danas samo 6 ukradenih i 3 rampe... bas leshine obe. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 3 hours ago, Squabbit said: pih od Ala i Pata danas samo 6 ukradenih i 3 rampe... bas leshine obe. 🙂 Pozurio sam sa prihvatanjem trejda, trebali su da se oproste kod mene ovako pa na put natenane 😄 al nema veze, bitno je da mi nastavljamo uspesnu saradnju 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 (edited) Moji bas losi posle prosle nedelje,jos Miletovi ne igraju nista posebno Edited February 11, 2021 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Da bas ocajna nedelja mojih sabonis ejton I Kanter ne mogu do DD-a bas me cudi kako vodim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Tako dzimika tako...Idemo po jos 1 kat :)Hold the lineeeeSent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Jao Simonse, gde ti jos jedna ass bre 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted February 12, 2021 Author Share Posted February 12, 2021 4 minutes ago, vladaboss90 said: Jao Simonse, gde ti jos jedna ass bre 😞 daj ne zajebavaj me, bukvalno me razvaljuješ i još ti malo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 16 minutes ago, djole said: daj ne zajebavaj me, bukvalno me razvaljuješ i još ti malo Malo nego sta 😄 imas bolji raspored do kraja, otkud znam mozda okrenes jos neku kat. Mada tesko da mozes mnogo da se povadis 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 (edited) Kakav raspad mojih,borba za 2 kategorije da se uzmu. Morace neki trejd,nesto da se menja Edited February 12, 2021 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 zapalio se Melo izgleda da samo nije hteo da zapinje protiv Niksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Dobar duel sa @Oštricom brijača Posle 4 dana, otvoreno 8 kategorija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Trade alert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Veto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 ma daj gago nemoj zezati nudio sam mu walla sam je covek hteo roziera Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted February 12, 2021 Author Share Posted February 12, 2021 allow Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Deluje da je ovo malo za Doncica, bukvalno jedina prednost koju ostvaruje Upswing Eagles su ofanzivni skokovi i FG, ali ok, necu da udaram veto jer nije bas tragican trejd 😄 Meni samo nije jasno zasto ljudi ne napisu ovde da su spremni da trejduju igrace tog kalibra, za Doncica bi sigurno dobio bar jos 3-4 ponude, pa ako je Ejton Rozir najbolje, masala. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Kao sto sam napisao clutch je hteo roziera.Nudio sam mu uz ejtona igrace kao sto su Wall i Barnes-a cak mu je I wall bio bolji pogotovo posle povrede Gordona I Oladipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 VETO sa velikim V. I sa velikim ETO. Pljacka, iskreno. Ja sam odbio Ejtona za Tarnera i nije mi zao. Dva dvodimenzionalna igraca za jednog 3D? Lol. To je kao da dobijes 2 kertridza za Segu u zamenu za PS5 igru. No, vi kako hocete. ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Spasi me davai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ma kakav veto.Allow Mile gori no sto je bio. Pojacava se u asistencijama, a tu je pre trejda bio fazon 5ti od pozadi. (Dobro mozda 8mi)Donchic nema ni stl ni blk to je sve izgubio trejdom, ne znam zasto svi ignorishu te 2 kat a vrednuju se isto kao DD i TD Dobi poene, TD i asist (najvishe)Izgubio Oreb, blk i fg% I mnoogo vishe TO al ajde to ne gledamo Allow kao kuca Sent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 1 hour ago, Squabbit said: Ma kakav veto. Allow Mile gori no sto je bio. Pojacava se u asistencijama, a tu je pre trejda bio fazon 5ti od pozadi. (Dobro mozda 8mi) Donchic nema ni stl ni blk to je sve izgubio trejdom, ne znam zasto svi ignorishu te 2 kat a vrednuju se isto kao DD i TD Dobi poene, TD i asist (najvishe) Izgubio Oreb, blk i fg% I mnoogo vishe TO al ajde to ne gledamo Allow kao kuca Malo te statistika potkopava tu 😄 Doncic ima 1 ukradenu po mecu, ova dvojica 1,6 zajedno. Doncic 0.7 blokada, ova dvojica 1.5. TO Doncic 4.2 naspram 3.7 ovih. To su slabe razlike koje se nadoknade sa FA, cak i sa ovog naseg trzista 😄. Uostalom, Doncic je drugi na rater-u, Ayton 25-ti, a Rozier 56-ti. Rekoh da veto necu da udaram, ali kako god da okrenes sigurno je mogao da dobije bojlu ponudu za Luku da je samo bacio udicu ovde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Malo te statistika potkopava tu [emoji1] Doncic ima 1 ukradenu po mecu, ova dvojica 1,6 zajedno. Doncic 0.7 blokada, ova dvojica 1.5. TO Doncic 4.2 naspram 3.7 ovih. To su slabe razlike koje se nadoknade sa FA, cak i sa ovog naseg trzista [emoji1]. Uostalom, Doncic je drugi na rater-u, Ayton 25-ti, a Rozier 56-ti. Rekoh da veto necu da udaram, ali kako god da okrenes sigurno je mogao da dobije bojlu ponudu za Luku da je samo bacio udicu ovde.Ma kakav rater. Nemoj to da gledas. Pokvaren je. I jos nesto to je ko sta ima, ja pricam ko bi sta "trebalo" da ima. Ne idemo u nazad no u napred. Sad sto je to domen sta ce biti ako bude bilo-to je druga stvar4 kat izgubio 4 dobio. Ja pishem na osnovu toga jakv mu je tim da nije dobro kombinovao. Nije ojacao ni 1 dominant kategoriju vec je te kat smanjio. Sent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 1 minute ago, Squabbit said: Ma kakav rater. Nemoj to da gledas. Pokvaren je. I jos nesto to je ko sta ima, ja pricam ko bi sta "trebalo" da ima. Ne idemo u nazad no u napred. Sad sto je to domen sta ce biti ako bude bilo-to je druga stvar 4 kat izgubio 4 dobio. Ja pishem na osnovu toga jakv mu je tim da nije dobro kombinovao. Nije ojacao ni 1 dominant kategoriju vec je te kat smanjio. Sent from my SM-G965U using Tapatalk Nije rater pokvaren, samo uzima u obzir i propustene utakmice, sto isto ima logike jer dzabe ti bolji igrac ako presedi na IR pola sezone. E sad sta bi neko trebao da ima - jbg mnogi se zajebu u proceni 😄 uostalom, ako cemo sta treba da ima, i Doncic ima prostora za vise TD-ova i vise od 2.2 trojke po mecu koliko ima. Takodje ja se nisam bas udubljivao u to da li su ucesnici u ovom trejdu dobili sta im treba koncepcijski, cisto sam gledao sa vrednosnog stanovista i ubedjen sam da je Clutch mogao vise da dobije da je najavio da je Doncic dostupan. Nista vise 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Jb se. Stoji sve. :)Pogotovo da je mogao vishe. Samo, glupo je malo dogovoriti se sa nekim i onda slati poruku na forum. Dajem igraca da cujem sta su ponude. :)Sent from my SM-G965U using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 3 minutes ago, Squabbit said: Jb se. Stoji sve. 🙂 Pogotovo da je mogao vishe. Samo, glupo je malo dogovoriti se sa nekim i onda slati poruku na forum. Dajem igraca da cujem sta su ponude. 🙂 S jedne strane jeste malo glupo, s druge strane i nije 😄 posebno kad trejdujes top 10 igraca i osim ako imas bas zacrtano sta zelis i to dobijes, ne vidim problem da napises u poruci zainteresovanima da hoces da razmislis i cujes druge ponude. Tako to rade i u NBA jbg 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts