McLeod Posted January 28 Posted January 28 (edited) Jeste, to samo pokazuje da citav tim doprinosi vodjstvu na tabeli u svim takmicenjima. Edited January 28 by McLeod
NikolaTest Posted January 28 Posted January 28 Očekivano rezervni sastav. Videćemo da li ovo znači da je Jokereš ispao iz najjačih startnih 11.
sasha arsenal Posted January 28 Author Posted January 28 Lepo je ponovo videti Kalafjorija i Haverca na terenu.Ovaj prvi imao pomračenje na startu utakmice,dok je drugi postigao gol uz asistenciju.
NikolaTest Posted January 28 Posted January 28 8 minutes ago, sasha arsenal said: Lepo je ponovo videti Kalafjorija i Haverca na terenu.Ovaj prvi imao pomračenje na startu utakmice,dok je drugi postigao gol uz asistenciju. Jeste da Kairat nije neki kvalitet, ali Haverc je pokidao ovo uzevši u obzir pauzu koju je imao.
sasha arsenal Posted January 31 Author Posted January 31 (edited) On 12/30/2025 at 12:02 PM, McLeod said: Danas je jako vazna utakmica. Mozda i prelomna. Ako ne pobedimo, mislim da cemo se raspasti. Ovo je napisano pred utakmicu sa Vilom.Mislim da važi i za gostovanje Lidsu. Edited January 31 by sasha arsenal 1
NikolaTest Posted January 31 Posted January 31 3 hours ago, sasha arsenal said: Ovo je napisano pred utakmicu sa Vilom.Mislim da važi i za gostovanje Lidsu. Saka se povredio na zagrevanju 🙄 Samo da nije nista ozbiljno, svakako ce mu prijati odmor...
sasha arsenal Posted Sunday at 09:26 PM Author Posted Sunday at 09:26 PM Merino povredio stopalo i mora na operaciju 🙁 . Od ostalih vesti izdvajam odlazak Zinčenka u Ajax.
crni96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago I dalje ne slavim nista. 15+ godina luzerskog mentaliteta. Nmg svarit ni sa ovom ekipom da je Arsenal osvajač Premier Lige.
sasha arsenal Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Sutra navijamo za Liverpul. Inače,da pohvalim i Martinelija.Odličan je ove sezone,pogotovo kada ulazi sa klupe. I da,Rajs je rođeni lider.
Recommended Posts