McLeod Posted Wednesday at 02:01 PM Posted Wednesday at 02:01 PM (edited) Jeste, to samo pokazuje da citav tim doprinosi vodjstvu na tabeli u svim takmicenjima. Edited Wednesday at 02:01 PM by McLeod
NikolaTest Posted Wednesday at 07:11 PM Posted Wednesday at 07:11 PM Očekivano rezervni sastav. Videćemo da li ovo znači da je Jokereš ispao iz najjačih startnih 11.
sasha arsenal Posted Wednesday at 08:58 PM Author Posted Wednesday at 08:58 PM Lepo je ponovo videti Kalafjorija i Haverca na terenu.Ovaj prvi imao pomračenje na startu utakmice,dok je drugi postigao gol uz asistenciju.
NikolaTest Posted Wednesday at 09:08 PM Posted Wednesday at 09:08 PM 8 minutes ago, sasha arsenal said: Lepo je ponovo videti Kalafjorija i Haverca na terenu.Ovaj prvi imao pomračenje na startu utakmice,dok je drugi postigao gol uz asistenciju. Jeste da Kairat nije neki kvalitet, ali Haverc je pokidao ovo uzevši u obzir pauzu koju je imao.
sasha arsenal Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago (edited) On 12/30/2025 at 12:02 PM, McLeod said: Danas je jako vazna utakmica. Mozda i prelomna. Ako ne pobedimo, mislim da cemo se raspasti. Ovo je napisano pred utakmicu sa Vilom.Mislim da važi i za gostovanje Lidsu. Edited 5 hours ago by sasha arsenal 1
NikolaTest Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, sasha arsenal said: Ovo je napisano pred utakmicu sa Vilom.Mislim da važi i za gostovanje Lidsu. Saka se povredio na zagrevanju 🙄 Samo da nije nista ozbiljno, svakako ce mu prijati odmor...
sasha arsenal Posted 24 minutes ago Author Posted 24 minutes ago Mnogo će značiti ova ubedljiva pobeda.
Recommended Posts