sasha arsenal Posted Monday at 01:25 PM Author Posted Monday at 01:25 PM O ovome sam juče pisao.Da je Liverpul igrao,verovatno bi bilo 0:3 na poluvremenu.Očajne odluke u završnoj trećini.Valjda će se to popraviti. 1
DJORDJE Posted Monday at 02:24 PM Posted Monday at 02:24 PM Arsenal sa timom od 1.3 milijardi eura se namucio protiv Uniteda, zapravo imali su dosta srece, United je kontrolisao igru, imali su duplovise suteva na gol. Kada ce konacno shvatiti da je sa Artetom krajnji domet drugo mesto na tabeli?
kojan Posted Monday at 05:01 PM Posted Monday at 05:01 PM 2 hours ago, DJORDJE said: Arsenal sa timom od 1.3 milijardi eura se namucio protiv Uniteda, zapravo imali su dosta srece, United je kontrolisao igru, imali su duplovise suteva na gol. Kada ce konacno shvatiti da je sa Artetom krajnji domet drugo mesto na tabeli? Da je bila obrnuta situacija tj da je Arsenal izgubio a skrcao tekmu ti bi opet isto rekao jer je to tvoje misljenje o Arteti tako da ne vidim poentu komentara. Gostovanje na Old Trafordu nikada nije lako, pogotovo prva tekma sezone. U zadnjih 20 godina Arsenal je imao samo 3 pobede na gostovanju, cak i ovih sezona kad je Utd bio kanta a Arsenal dominirao uvek je bilo mucenje na tom gostovanju. Pa cak i one sezone kad je Arsenal vezao posle pauze u Dubaiju 18 utakmica bez poraza i tada je na jedvite jade pobedio 0:1. Elem slazem se da je Arsenal lose izgledao, ali pobeda se pise. Ocigledno da ce ekipi trebati vremena da se privikne na brzi nacin igranja i kontre. U prvom poluvremenu je bilo jedno 5-6 dobrih sansi za kontre gde su losim kretanjem ili losim odlukama uspeli da useru akcije, da je to iole ozbiljnije izgledalo rezultat na poluvremenu bi bio minimum 2-3 gola razlike. Tako da te stvari vremenom samo mogu biti bolje i uigranije, ovo je neki da kazemo 'floor' ekipe po mom misljenju, i gle opet su pobedili taj muceni United koji je odigrao najbolju utakmicu otkad je Amorim tu 2
NikolaTest Posted Tuesday at 04:10 PM Posted Tuesday at 04:10 PM Navodno Totenhem dogovorio sve sa Palasom oko Eze-a. Ja ne znam sta je ideja na krilu, ili se i dalje zanose oko Rodriga ili su odustali od novog fudbalera.
sasha arsenal Posted Tuesday at 05:50 PM Author Posted Tuesday at 05:50 PM 1 hour ago, NikolaTest said: Navodno Totenhem dogovorio sve sa Palasom oko Eze-a. Ja ne znam sta je ideja na krilu, ili se i dalje zanose oko Rodriga ili su odustali od novog fudbalera. Ja sam imao utisak da će dovesti još nekoga i bio sam ubeđen da je to Eze.Mislim da neće biti dovođenja dok se ne prodaju neki igrači.
ras kass Posted Tuesday at 07:23 PM Posted Tuesday at 07:23 PM Rekao bih da je prelazni rok ovim zavrsen.
sasha arsenal Posted Tuesday at 07:47 PM Author Posted Tuesday at 07:47 PM 23 minutes ago, ras kass said: Rekao bih da je prelazni rok ovim zavrsen. Slažem se.Mislim da je on odličan igrač za rotaciju.Problem je što starter nije dovoljno dobar.
NikolaTest Posted yesterday at 07:59 AM Posted yesterday at 07:59 AM 14 hours ago, sasha arsenal said: Ja sam imao utisak da će dovesti još nekoga i bio sam ubeđen da je to Eze.Mislim da neće biti dovođenja dok se ne prodaju neki igrači. I ja sam mislio da ce on biti sledece pojacanje. Ali sad ovim produzetkom ugovora definitivno je to to. Katastrofa su izlazni transferi, vec par godina se bas muce da prodaju nekog. Nista ostaje da se nadamo da ce Martineli u ovom novom sistemu sa Jokeresom izgledati bolje.
McLeod Posted yesterday at 11:18 AM Posted yesterday at 11:18 AM Otkaz Arteti ako posle ovih prvih 6 kola ima veci zaostatak od 3 poena za prvim mestom. Ovo je stvarno horor, nije da nemamo pare, imamo, mozemo jos 100 miliona da zveknemo. Ako su planirali jedno pojacanje na levom krilu, za koji krivak su davali 50 miliona za mrtvog Maduekea?? Umesto da krenu po Rodriga, doveli bi ga sigurno, ili bar Ezea. Obojica su svemirski brod za oba tantuza koji nam igraju levo. 1
NikolaTest Posted yesterday at 11:28 AM Posted yesterday at 11:28 AM 8 minutes ago, deez nuts. said: Havertz povredjen. Nije ni krenula sezona a povrede vec pocele. Ako se ponovi prosla sezona sa povredama nema leba od nas.
sasha arsenal Posted yesterday at 11:32 AM Author Posted yesterday at 11:32 AM Haverc povredio koleno i ne zna se koliko ga neće biti na terenu .Ornstein piše da Arsenal istražuje trzište da se pojača u napadu. Lepo je počelo.
Dzo23 Posted yesterday at 11:34 AM Posted yesterday at 11:34 AM Nisam ispratio pomno, izvinjavam se, jel Gabriel Jesus povređen i dalje? Ako jeste kad se očekuje povratak?
sasha arsenal Posted yesterday at 11:38 AM Author Posted yesterday at 11:38 AM Just now, Dzo23 said: Nisam ispratio pomno, izvinjavam se, jel Gabriel Jesus povređen i dalje? Ako jeste kad se očekuje povratak? Uskoro se vraća.Trenira samostalno.E sad,pitanje je kakav će da se vrati i koliko će to sve da traje.Mišljenja sam da ne treba očekivati od njega neku ozbiljnu ulogu.Da nije povređen,verovatno bi bio prodat. 1
kojan Posted yesterday at 12:43 PM Posted yesterday at 12:43 PM S obzirom da je imao velike povrede na oba kolena, pitanje u kojoj meri moze da igra ozbiljan fudbal. Tuga za Kaija, cim razmatraju opcije na trzistu to je los znak 1
ras kass Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Cisto da kazemo, Nkunku iz Celzija je na prodaju....😁 2 1
sasha arsenal Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago 1 hour ago, ras kass said: Cisto da kazemo, Nkunku iz Celzija je na prodaju....😁 Najverovatniji scenario.A Džekson da li je dostupan?
NikolaTest Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 56 minutes ago, sasha arsenal said: Najverovatniji scenario.A Džekson da li je dostupan? Tačno bi prestao da pratim Arsenal ako njega dovedu 😂
kojan Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Izgleda da ipak ulecemo sparsima u Ezea. Lud dan, od informacije da Trosar ostaje i dobija poboljsan ugovor, do povrede Kaija do hijackovanja Ezea 1
NikolaTest Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Kome d'uzmu praaaase, moooolim? 😂 Jos šladje što je otet Totenhem-u 🙂 Zadovoljstvo je prisutno, jako gotivim Eze-a. 🙂 1
sasha arsenal Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Ja sam za.Potreban nam je takav profil igrača.
Dzo23 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Romano javlja da je Palas prihvatio i da Eze prelazi u Arsenal. 2 2
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kazu da je gotovo sve. 60 miliona funti plus 7.5 miliona addons. Sto je za 500k manje od otkupne klauzule koja je istekla pred start sezone. Hteo sam Rodriga, ali zadovoljan sam, iskreno. Eze nije imao neku statistiku prosle sezone ako gledamo golove i asistencije, ali jedan parametar je jako znacajan - take ons, odnosno pokusaji proboja jedan na jedan. Tu je bio sesti u ligi. Sto znaci da ce sigurno promeniti fizionomiju ekipe u poredjenju sa Martinelijem, koji je jedan od najjalovijih krila u ligi po ovom parametru, on i ne pokusava da probije vec vrati loptu nazad. Samim tim ce i ekipe morati drugacije da se brane protiv nas i automatski se otvara prostor za Saku na drugoj strani, za Edegora u rupi, za link up igru sa Djokeresom, za suteve Zubimendija i Rajsa iz drugog plana... ma, milina. Sve probleme nam resava instant, samo treba da povecamo konverziju sansi. 1
Recommended Posts