sasha arsenal Posted June 10 Author Posted June 10 Dobili bi krilo koje zna dobro da igra na obe strane.Mogao bi Saka povremeno da odmori. 1
Lav93 Posted Saturday at 02:57 PM Posted Saturday at 02:57 PM Ja sam se nadao da ce od krilnih igraca doci Niko Vilijams, ali kako stvari stoje, najrealnija je solucija da ce otici u Barselonu. Rodrigo je skuplja varijanta, ali pitanje koliko realna. Ako se za Zubimendija i Seska da po 60 miliona npr., to je vec 120, a Rodrigo ce biti prodat za nekih 80-100 miliona. Ne znam koliko je Arsenal spreman da potrosi taj novac za jedno leto. Osim ako ne ode Martineli, posto je Trosard vec produzio ugovor.
sasha arsenal Posted Saturday at 04:59 PM Author Posted Saturday at 04:59 PM 1 hour ago, Lav93 said: Ja sam se nadao da ce od krilnih igraca doci Niko Vilijams, ali kako stvari stoje, najrealnija je solucija da ce otici u Barselonu. Rodrigo je skuplja varijanta, ali pitanje koliko realna. Ako se za Zubimendija i Seska da po 60 miliona npr., to je vec 120, a Rodrigo ce biti prodat za nekih 80-100 miliona. Ne znam koliko je Arsenal spreman da potrosi taj novac za jedno leto. Osim ako ne ode Martineli, posto je Trosard vec produzio ugovor. Na kraju će neki Garnačo da dođe.Jbg...Niko će u Barsu a Rodrigo ostaje u Realu.To je neko trenutno stanje. Trosar nije produžio ugovor koliko znam ali se radi na njemu.
ras kass Posted Saturday at 08:43 PM Posted Saturday at 08:43 PM Gyokeres zeli u Arsenal a i Arsenal je zainteresovan. Negde zapelo kod Seska.
MrTripleDouble Posted Saturday at 08:50 PM Posted Saturday at 08:50 PM Kakvi kurcevi Djokeresi, Seskoi i ostali punjaci pilica. Nama treba proveren tier 1 napada koji ce od prve utakmice da daje golove. Znaci tipa Isak(koji je sada 99% nedostupan) ili Osimen koji je veovatno jedina dostupna opcija.
McLeod Posted yesterday at 11:02 AM Posted yesterday at 11:02 AM Osimen je za Seska i Djokeresa (koji se ni meni svidja) tier 4, ako su ova dvojica tier 1. A i Isak je vrlo upitno da li je bolji od ove dvojice. Osimen injury prone i vise ne tako mlad, ne uklapa se u trajektoriju. Bukvalno je jedan od poslednjih vrhunskih napadaca koje bih doveo. 1
Lav93 Posted yesterday at 12:21 PM Posted yesterday at 12:21 PM Zbog Feliksa i Nunjeza postoji ozbiljan skepticizam prema igracima koji dolaze kao zvezde iz portugalske lige. Mislim da ce ipak izbor pasti na Sesku, pre svega zbog godina, a i ne bi me cudilo da Arteta zeli Seska pre Djokeresa jer planira da mu Haverc bude i dalje prva opcija u napadu, a da se novi napadac postepeno bori za svoju minutazu.
Shunsuke Nakamura Posted yesterday at 12:42 PM Posted yesterday at 12:42 PM Sporting je klub koji je u poslednjih, ajde da kažem 5 sezona, uspješniji od Benfike i Porta i izbacio je više dobrih igrača. To su rezultati za poštovanje. Đokereš je nešto kasnije eksplodirao ali to nije toliko bitno. Ono što radi trenutno je nevjerovatno. U ligi 39 golova a sledeća dva igrača iza njega po 19. U LŠ na 8 tekmi 6 golova. U ligi nacija na 6 mečeva 9 golova. Jeste Švedska bila u grupi C đe je slabija konkurencija ali opet čovjek isporučuje svuda đe igra. Njegove dimenzije su 190/95. On sa tom građom trči izvrsno, prilično je brz za devetku tih dimenzija. 1
kojan Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Koncepcijski gledano Sesko je perfect fit. Cinjenica da je Gyokeres dao 1 (slovima jedan) gol glavom od ovih 50ak iz ove sezone zaista bode oci. Pritom 19 penala, i ako je neko bacio malo pogled na njegove golove i hajlajtse, jasno se vidi da ta igra pre svega nece biti moguća da se prenese u PL u velikoj meri. Primetio sam da je dosta golova dao iz polukontri gde oma dosta prostora da nadtrcava i nadjaca slabasnije odbrambene igrace protivnika. On bi vise legao junajtedu nego ekipi kao sto je arsenal koji igru vise bazira na posedu i probijanje low block-a 1
NikolaTest Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Ko god da dodje Šeško ili Djokereš biću zadovoljan. Isak bi bio svakako najbolje rešenje, ali neće ga Njuka prodavati sigurno. Osimen nikad nije bio u priči za ovo leto, srećom. Što se tiče krila, ili top igrač ili niko skup. Videcemo... Ima li vesti oko produžetka Partija? Voleo bih da ostane pod pristojnim uslovima. Edited 20 hours ago by NikolaTest
sasha arsenal Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago 45 minutes ago, NikolaTest said: Ko god da dodje Šeško ili Djokereš biću zadovoljan. Isak bi bio svakako najbolje rešenje, ali neće ga Njuka prodavati sigurno. Osimen nikad nije bio u priči za ovo leto, srećom. Što se tiče krila, ili top igrač ili niko skup. Videcemo... Ima li vesti oko produžetka Partija? Voleo bih da ostane pod pristojnim uslovima. Ništa u vezi Partija.Nije bio na spisku igrača koji su se oprostili od kluba,tako da je očigledno da se pregovara.Ono što je sigurno jeste da on želi da ostane u klubu.Verovatno je problem u visini plate i dužini ugovora.Videćemo.Nadam se da ostaje. 1
Recommended Posts