karipesic Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Ili da budem surov, sto mi se ne povredi odbrana, kiker, TE... Sta je navalilo sve na top 5 pikove :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 21, 2020 Author Share Posted October 21, 2020 Dajem RB-a (Ronald Jones II ili Myles Gaskin) za nekog WRa, slicnih rezultata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Meni zao sto cemo ja ili Jurgen sutra biti porazeni. Ja ako izgubim to ce biti zato sto sam zeleo da bencujem TJ Watta i da vidim koliko moze Bates iz Sinsinatija. Razlika je tu 5 poena u korist Watta. Ovo ostalo nista u rosteru da promenim, samo sam za ovo imao nedoumicu. Moracu malo vise da vodim racuna o tim pozicijama. Trebam da rizikujem, ali treba mi i bolja evaluacija posto bolje da nisam pravio izmenu. Koja ironija, ne mirisem Folesa uopste, a trebace mi njegova bacanja ka Robinsonu za pobedu uz to da se limitira Henderson na drugoj strani koliko moze. Bio sam u jednom trenutku toliko u deficitu da sam se iznenadio da sam u vodjstvu. Tacno se vidi da mi fali CMC, inace pobeda verovatno ne bi dolazila u pitanje. Poslednje tri nedelje bih i sa njim izgubio, sada bi me vratio u borbu za PO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 27, 2020 Author Share Posted October 27, 2020 Koje provlacenje za mene ove nedelje... Pred MNF sam imao prednost od 4 poena, a @MrTwister je imao Woodsa. Vec sam i prezalio duel. Woods je imao 4.5 poena na osnovu osvojenih jardi, sto bi bilo dovoljno za pobedu, ali i izgubio fumble, sto mi je i donelo pobedu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Koje provlacenje za mene ove nedelje... Pred MNF sam imao prednost od 4 poena, a [mention=31]MrTwister[/mention] je imao Woodsa. Vec sam i prezalio duel. Woods je imao 4.5 poena na osnovu osvojenih jardi, sto bi bilo dovoljno za pobedu, ali i izgubio fumble, sto mi je i donelo pobedu.Haha primjetio sam to al je ovo vec 2 put da ovako gubim u foto finišu. Da ako se vrati kasnije u sezoni :)Sent from my EML-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Cook sam pobedio moju ekipu prošle nedelje, baš obrisan pod... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 I ja jednom da imam sreceSent from my STF-L09 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Ovakvi porazi bole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Ovakvi porazi bole.Bas je bilo napeto. Da si ti dobio, ne da ne bi bilo nezasluzeno nego... Al eto, mora neko. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 24, 2020 Author Share Posted November 24, 2020 Jos dva kola do plejofa. 3 tima su obezbedila plejof, a niko jos nije ispao iz borbe za isti. Ceka nas haos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Kakvo ubijanje ovo kolo, strašno. Doduše, moglo se već u četvrtak naslutiti, ali opet...Volim da igram ovaj fantasy, ali opet loš sezona.. možda ja nisam za ovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 1 hour ago, Lineker said: Kakvo ubijanje ovo kolo, strašno. Doduše, moglo se već u četvrtak naslutiti, ali opet...Volim da igram ovaj fantasy, ali opet loš sezona.. možda ja nisam za ovo... Opušteno čoveče, tako je zapalo, da si igrao protiv svih drugih od preostalih 10 pobedio bi u 6-7 matchupa. Svakom se jednom godišnje desi da razbije kolo, ja sam imao dosta sreće u ovom i to je to. Ako voliš samo nastavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Opušteno čoveče, tako je zapalo, da si igrao protiv svih drugih od preostalih 10 pobedio bi u 6-7 matchupa. Svakom se jednom godišnje desi da razbije kolo, ja sam imao dosta sreće u ovom i to je to. Ako voliš samo nastavi.Kao sto se nekom potrefi da ima Henryja i Hilla protiv mene :)Sent from my STF-L09 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 I kako se odredjuje rspored u slučaju istog skora? Deluje da je gužva za osmo mesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted December 8, 2020 Author Share Posted December 8, 2020 Ukupan broj postignutih poena, ako se ne varam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 4 hours ago, Lineker said: I kako se odredjuje rspored u slučaju istog skora? Deluje da je gužva za osmo mesto... Trebalo bi da je ukupan broj poena. Mislim da ti fali nešto manje od 2 poena da me prestigneš. Moj tim je imao strašne rezultate u prvih 10ak kola, ali je protivnik skoro svaki put imao najbolji nedelju u ligi. Nakon toga mi su mi povrede i kovid pojeli ekipu. Skoro da sam i odustao od PO, nisam ništa promenio u poslednjoj nedelji jer je bilo potrebno da Laka i Snake Plisskeen izgube, moj tim dobije i da tvoja ekipa ne pobedi sa više od 15 poena razlike u odnosu na moju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Ja samo znam da cu ovu tekmu izgubiti, pa da vidim ko ce da me saceka u 1/4finaluSent from my STF-L09 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Pa nemojte mi to govoriti, sad ću da skočim... Realno, lošiji sam u medjusobnim i imam slabiju poen razliku, ali ovo za ukupan broj poena baš boli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Ludilo zavrsnica. Lepi mecevi sad. Xpert vs Kari, rival dva bivsa osvajaca lige 1 sada u Qf lige 2. Zao mi ovog Linekera ko sebe :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Ja odmah mogu da upisem poraz protiv Hilla i HenryjaSent from my STF-L09 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted December 9, 2020 Author Share Posted December 9, 2020 (edited) Cestitke @Manu na direktnom prolasku u A ligu. Potpuno zasluzeno! @Lineker ponovo izvlaci najdeblji kraj. Malo jace od jednog poena ga delilo od plejfoa. Edited December 9, 2020 by Xpert 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 (edited) Momci, čestitke za plasman u play-off, sretno u nastavku. Bez obzira na moj plasman, ne mogu reći da sam nezadovoljan. Ekipa koju sam birao mi je OK, pratim Bafalo, Tenesi i Majami sa većom pažnjom. Pozicija TE me uvek zakopa, možda sam prerano otpisao Gronka. Tu su možda još jedna-dve lošije odluke, ali bio sam agresivan na tržištu waivera za razliku od ranije, samo Ekeler od igrača sa dužim odsustvom. Na poene protiv mene ne mogu uticati, a tu me niste štedeli ove godine. Žao mi samo što ovako kratko traje, ali valjda je u tome i deo draži... Edited December 9, 2020 by Lineker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 Naravno, moji danas raspucani.. AJ Brown, Montgomeri, odbrana Majamija... Sent from my JAT-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 znaci u mom duelu protiv 3yards per carry o pobedniku odlucuje forma Justina Tuckera veceras ... razlika je 6.2 poena i sve je moguce Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 au... kakva tekma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts