christofer Posted November 23, 2020 Author Share Posted November 23, 2020 Cestitke ekipi na podijumu 😎....s obzirom kakva je bila sezona, ovo je poseban uspeh. U pojedinim momentima osecao sam se kao da igram rulet ili bacam kockice, pa sta bude 😅. Proverite naravno, a vidimo se sledece sezone, nadam se u vecem broju. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Cestitke bolje plasiranima, ipak su pokazali najkonstantniji nastup tokom citave sezone. Mene je ovaj ludacki finis priblizio samom vrhu. Na kraju me je do titule delio samo jedan dogadjaj, da Oliveira ne zavrsi trku, a to je nesto za sta se u ljudskoj priirodi navijati ne moze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 On 11/22/2020 at 8:19 AM, Romantik said: 1. Oliveira 2. Miler 3. Bradl Mene si zakinuo ovde za 25 bodova. Cestitke Xpertu, odlicno je prepisivao tokom cele sezone 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Bravo ja. Bravo osvajacima medalja. 😄 P.S. Nije da je vazno, al mislim da imam i dodatnih 5 poena za pogodjeni podijum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christofer Posted November 25, 2020 Author Share Posted November 25, 2020 korigovana tabela, da nema posle zalbi 😅 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts