Setite se 2011 Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Vadite slemove cigani. Samo toliko.Krizni štab dozvolio prisustvo publike u Pioniru?[emoji3][emoji3][emoji3]Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Jebote ala mracite , sve vam crno pred ocima. 27 minutes ago, Setite se 2011 said: Krizni štab dozvolio prisustvo publike u Pioniru? Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka I court side, ne samo tribine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Uz šlem ide i gajba piva, nemoj da se zahebavate ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Bez zajebavanja za sve forumase, dva igraca koji su u opticaju su bas ono da se stavljaju slemovi.Naravno uvek ce biti onih koji su protiv tih imena ili takvog tipa igraca, ali nema sumnje da ce se dovesti vrlo brzo. Nadam se samo da ce na kraju sve ispasti kako treba, sama informacija da imaju zelju da ih dovedu meni je dovoljno . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 7 minutes ago, Šarac said: Bez zajebavanja za sve forumase, dva igraca koji su u opticaju su bas ono da se stavljaju slemovi.Naravno uvek ce biti onih koji su protiv tih imena ili takvog tipa igraca, ali nema sumnje da ce se dovesti vrlo brzo. Nadam se samo da ce na kraju sve ispasti kako treba, sama informacija da imaju zelju da ih dovedu meni je dovoljno . Bek i centar ili dva centra pa biraju izmedju njih? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 3 minutes ago, Babaduka said: Bek i centar ili dva centra pa biraju izmedju njih? Centar i play/back suter 🙂 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Hvala, nadam se da ce doci dva igraca, pa da deremo, mnogo sam se uzeleo basketa i bas sam u hajpu, nekako mi se svidja energija unutar ekipe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Sarac, ne dozvoli da upadnes u grupu: znam ali ne mogu da vam kazem. pokusavam da isprovociram da se izlanes 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 2 minutes ago, Dropkick Murphys said: Sarac, ne dozvoli da upadnes u grupu: znam ali ne mogu da vam kazem. pokusavam da isprovociram da se izlanes Ja ne znam imena pa zato ne krijem nikakvu informaciju ali sam cuo reci onoga ko se pita. Dovoljno za sada, a svakako ce neko ranije objaviti imena, nisam ja bas uvek na forumu, cak sta vise poslednja tri dana nisam bio ni u zemlji. Malo strpljenja nije na odmet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 (edited) 23 minutes ago, Šarac said: Bez zajebavanja za sve forumase, dva igraca koji su u opticaju su bas ono da se stavljaju slemovi.Naravno uvek ce biti onih koji su protiv tih imena ili takvog tipa igraca, ali nema sumnje da ce se dovesti vrlo brzo. Nadam se samo da ce na kraju sve ispasti kako treba, sama informacija da imaju zelju da ih dovedu meni je dovoljno . Dovodimo Marka Gasola Marc Gasol said he's considering a return to Europe next season for "family reasons." https://www.rotoworld.com/basketball/nba/player/29322/marc-gasol Edited September 17, 2020 by Zvezdinho 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 22 minutes ago, Šarac said: dva igraca koji su u opticaju su bas ono da se stavljaju slemovi. Kako ne znas imena ali znas da su za slemove? :) 1 minute ago, Zvezdinho said: Marc Gasol said he's considering a return to Europe next season for "family reasons." KK Partizan dovodi "for Familiy reasons", mi dovodimo za pare. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Just now, John Terry said: Kako ne znas imena ali znas da su za slemove? 🙂 Da li su Devin Williams i Stimac za slemove? Jel smo ih promasili, pa svaki sledeci je da se stavi slem na glavu. Dovoljno mi je sto mi receno da petica i suter ce biti bas bas dobra pojacanja. Nije bas sve tako crno posle ispadanja FKCZ iz LS. Nije prvi put da NC koristi situaciju kada je velika razocarenost u FK kod navijaca da pokaze kako je sposobniji od kolege iz FK. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Aha, u tom smislu mislis "za slem". Ok, lose sam te razumeo. Mislio sam da mislis da su toliko dobri da cemo se oduseviti. Izvini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 9 minutes ago, Šarac said: Da li su Devin Williams i Stimac za slemove? Jel smo ih promasili, pa svaki sledeci je da se stavi slem na glavu. Dovoljno mi je sto mi receno da petica i suter ce biti bas bas dobra pojacanja. Nije bas sve tako crno posle ispadanja FKCZ iz LS. Nije prvi put da NC koristi situaciju kada je velika razocarenost u FK kod navijaca da pokaze kako je sposobniji od kolege iz FK. Black? 😁 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 1 minute ago, Rajon Rondo said: Black? 😁 А ко је drugi (bek) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 14 minutes ago, Kankkunen said: А ко је drugi (bek) ... Ako u njegovom postu ima sifra i za drugog igraca, onda tipujem na rec "razocaranost". Razocarenje - Klipersi. Znaci trazimo u njihovom rosteru. Nema na cemu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Ako u njegovom postu ima sifra i za drugog igraca, onda tipujem na rec "razocaranost". Razocarenje - Klipersi. Znaci trazimo u njihovom rosteru. Nema na cemu.Onda definitivno Pavle Djordje Rajic. On nek igra trojku, a spusticemo Lazica na 2. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 6 minutes ago, orionbre said: 15 minutes ago, Rajon Rondo said: Ako u njegovom postu ima sifra i za drugog igraca, onda tipujem na rec "razocaranost". Razocarenje - Klipersi. Znaci trazimo u njihovom rosteru. Nema na cemu. Onda definitivno Pavle Djordje Rajic. On nek igra trojku, a spusticemo Lazica na 2. Bravo! Da ne otkrivam ja sve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 1 hour ago, Šarac said: Bez zajebavanja za sve forumase, dva igraca koji su u opticaju su bas ono da se stavljaju slemovi.Naravno uvek ce biti onih koji su protiv tih imena ili takvog tipa igraca, ali nema sumnje da ce se dovesti vrlo brzo. Nadam se samo da ce na kraju sve ispasti kako treba, sama informacija da imaju zelju da ih dovedu meni je dovoljno . 1 hour ago, Šarac said: Centar i play/back suter 🙂 garant stimac i tepara => zezanje na MAX Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 bice ozbiljna konkurencija simonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 5 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: bice ozbiljna konkurencija simonu Simon je mnogo pouzdaniji igrac od njega kada su vazni mecevi.A to dovoljno govori koliko se PG13 ukenja. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 20 minutes ago, HAMMER said: garant stimac i tepara => zezanje na MAX Možeš ti i bolji fazon da napraviš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted September 17, 2020 Author Share Posted September 17, 2020 Drug Sarac standardno navuce sebi bedu na vrat...pomene slemove, a mi svi ko hepo kockice😆 Pa gde reci "strpljenje" i "cigani" idu u istu recenicu🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 moze tarik black, pakuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 ja jutros u žurbi krenem do grada i dohvatim iz ormana jedinu crnu majicu koju imam... tako da ne sumnjam da je Blek u pitanju.... Welcome to Red Star bro... 1 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts