𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 hours ago, Ludi za Poli said: Sve ok, Beo jeste pretjerao kad je uletio Barkleyu po mom misljenju bez potrebe ali do kad planirate tolerisati i sad bih vec rekao otvoreno braniti najogavniju MAGA propagandu i jos ogavnije opravdavanje i negiranje masovnih zlocina jedne forumasice? Ista moze divljati kad i kako pozeli, jebati u mozak sve oko sebe al uvijek na kraju najebe onaj ko joj odgovori. Ja sam taj njegov upliv razumela kao mnogo puta do sada izreceno od verovatno svih nas, a i nikada sankcionisano 'imala je kratku suknju' Uopste ne mislim da je bilo ikakvo ucitavanje nego samo opaska, jer uvek se nesto kaze i onda sledi famozno 'but' Beo je totalno bezveze banovan i to ne prvi put.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 hours ago, Barkley#34 said: Koliko kapiram, kolega Robespjer ne traži više proTramp forumaša niti postova, niti brani zastupnicu te strane, nego bi hteo više diskusije na temu uzroka prvog izbora i povratka Trampa, kao simbola kreiranja aktuelne politike. Drugim rečima, kako se desi da se takav lik izabere prvi put, zatim kako se desi da nakon prvog mandata i onog upada na Kapitol on bude ponovo izabran, kako to da demokrate ne mogu da nađu dobrog kandidata, nego na jedvite jade uvede voštanog Bajdena da se ne kandiduje, gde su greške njihove politike koje su dovele do ovog stanja, kako se izvući iz toga, kako to da demokratija u Americi tako fejluje i slično. Veoma lako se sve to desi. Kolega je samo trebao da pita ili pokrene temu u tom smeru, a ne ceka da mi pisemo ono sto bi on da cita kako bi se on osecao bolje na istoj. I plus, sve je to objasnjeno kad je bilo vreme nekoliko desetina puta ali ocito da ljudi nisu nasli odgovor koji se poklapa sa njihovim i onda jednostavno eliminisali postove kao neke koji nisu vredni citanja...
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Eto, verujem ti da su u prošlosti objašnjeni uzroci ali ono što sad vidim na tu temu svodi se na "77 miliona idiota je glasalo za njega" i "Trampa plaćaju Rusi". Slabo šta ima na temu šta sad raditi a i kad neko napiše da nije samo u napisanom iznad problem, skoči se na njega. Što se tiče konstantnog rata sa Anđelijom, šta da vam kažem, ignore lista je majka. Rekao bih da na sportu imamo nekoliko takvih i glava vam se pročisti kada ne obratite pažnju na njihovo pisanije. Igraju se sami sa sobom. Ili, neki post posluži samo kao osnova da se smisleno odgovori činjenicama i tu se stane. Ubeđivanje ne pomaže. 1
Recommended Posts