djole Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 (edited) Embedovanje tvitova ne radi već duže vreme? tj. očigledno meni ne, vidim da drugima radi Edited June 21, 2020 by djole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 12 minutes ago, djole said: Embedovanje tvitova ne radi već duže vreme? tj. očigledno meni ne, vidim da drugima radi Ako si preko telefona, potrebno je da pejstuješ link, pa ga obrišeš i opet pejstuješ, i trebalo bi da radi, barem je tako kod mene. Preko kompa radi lagano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 1 minute ago, Green23 said: Ako si preko telefona, potrebno je da pejstuješ link, pa ga obrišeš i opet pejstuješ, i trebalo bi da radi, barem je tako kod mene. Preko kompa radi lagano. S kompa. Pejstujem, kao embeduje, ali stoji prazno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 Just now, djole said: S kompa. Pejstujem, kao embeduje, ali stoji prazno. A kada ga objaviš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 4 minutes ago, djole said: S kompa. Pejstujem, kao embeduje, ali stoji prazno. Isti problem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 58 minutes ago, Green23 said: A kada ga objaviš? Ne vidi se, bar ja ne vidim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 21, 2020 Author Share Posted June 21, 2020 Ja nisam primetio problem, doduse sa YT. Treba da se saceka par sekundi pre submitovanja posta... Evo TW Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 Youtube i meni radi, facebook i twitter jok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 Ako imate neke addone za privatnost, blokiranje pracenja i slicno onda ponekad oni blokiraju sadrzaj linkovan sa drustvenih mreza. Barem sam ja tako primetio kod mene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 15 hours ago, djole said: Youtube i meni radi, facebook i twitter jok. Da nemas Adblock ukljucen? Evo ja na brave iskljucio Adblock i proradilo.Znaci kad mi je iskljucen Adblock sa twitera radi embid ovako jok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 E pa to je verovatno, isto brave koristim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Hm. Ulazim na forum, vidim da me izlogovalo nekako, probam da se ulogujem, kaže nalog zaključan zbog tri neuspešna logina. Jel se pojavljivao ovaj bug ili me služba ruši što pišem protiv vučića? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 12, 2020 Author Share Posted July 12, 2020 3 minutes ago, djole said: Hm. Ulazim na forum, vidim da me izlogovalo nekako, probam da se ulogujem, kaže nalog zaključan zbog tri neuspešna logina. Jel se pojavljivao ovaj bug ili me služba ruši što pišem protiv vučića? Sad cu da pogledam da li ima nesto u log-ovima. Da ga nisi ti mozda zakljucao pogresnim unosom lozinke? Koliko vidim zakljucan ti je nalog sa istom IP adresom sa kojom si ga posle i oporavio (a i inace koristio) 😄 Da ti ne radi neko od ukucana u DB/BIA/KGB/FBI/CIA... snajka, majka, devojka? Deca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Sad cu da pogledam da li ima nesto u log-ovima. Da ga nisi ti mozda zakljucao pogresnim unosom lozinke? Koliko vidim zakljucan ti je nalog sa istom IP adresom sa kojom si ga posle i oporavio (a i inace koristio) [emoji1] Da ti ne radi neko od ukucana u DB/BIA/KGB/FBI/CIA... snajka, majka, devojka? Deca? Jebem li ga. Moguće da brave nešto brljavi, ne bi mu bio prvi put. Pogotovo što sam morao da gasim blokere svaki put kad oću da postavim tweet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 12, 2020 Author Share Posted July 12, 2020 Eeeee Brave... pa tako reci 🙂 case closed. Moracu i ja da ga instaliram, cisto da vidim kakvo je to cudo. Vidim da laganica blokira nezeljene sadrzaje (a onda servira svoje - zanimljiv biznis model) 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 I meni se to često dešava, bez da sam uneo pogrešnu lozinku. Onda mogu samo preko TT da uđem, na Chrome-u me zaključa I tek posle određenog vremena opet pusti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Sta bi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Metalni na Lomacu zbog ovoga! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 15, 2020 Author Share Posted July 15, 2020 6 minutes ago, Kronostime said: Sta bi? Salu na stranu, bice izvestaj uskoro, jedva se izborih uz pomoc drugara iz Unlimited.rs... testirajte da li vam sve radi pa ako nesto nije ok pisite ovde. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 1. Prvo nije moglo nikako da se konektuje ni sa PC, ni sa telefona (Safari) 2. Zadnjih pola sata do sat mucio se, moglo da se konektuje, ali do nekog pdf, ne i do teme 3. Sada radi i sa telefona i sa PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 15, 2020 Author Share Posted July 15, 2020 Evo informacija: Imali smo napad, dolazio je iz jedne zemlje, povecao je broj upita ka forumu drasticno (ugrubo receno barem 5x, tako pokazuje grafik), sto je prouzrokovalo pad baze... blokirao sam/limitirao pristup sa odredjenih lokacija i neko vreme sam i drzao "human check" proveru (onaj checkbox koji mora da se otkaci pre ulaska na forum, mozda su neki od vas to videli). Drugari iz Unlimited.rs su sredili bazu i trebalo bi da je sada sve ok. Hvala im na tome! 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 1 minute ago, MetalHead said: Evo informacija: Imali smo napad, dolazio je iz jedne zemlje, povecao je broj upita ka forumu drasticno (ugrubo receno barem 5x, tako pokazuje grafik), sto je prouzrokovalo pad baze... blokirao sam/limitirao pristup sa odredjenih lokacija i neko vreme sam i drzao "human check" proveru (onaj checkbox koji mora da se otkaci pre ulaska na forum, mozda su neki od vas to videli). Drugari iz Unlimited.rs su sredili bazu i trebalo bi da je sada sve ok. Hvala im na tome! Hvala tebi na trudu. 🙂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 Hvala, sada izgleda sve radi OK! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 15, 2020 Share Posted July 15, 2020 6 minutes ago, MetalHead said: Evo informacija: Imali smo napad, dolazio je iz jedne zemlje, povecao je broj upita ka forumu drasticno (ugrubo receno barem 5x, tako pokazuje grafik), sto je prouzrokovalo pad baze... blokirao sam/limitirao pristup sa odredjenih lokacija i neko vreme sam i drzao "human check" proveru (onaj checkbox koji mora da se otkaci pre ulaska na forum, mozda su neki od vas to videli). Drugari iz Unlimited.rs su sredili bazu i trebalo bi da je sada sve ok. Hvala im na tome! Da taj napad nije finansirao Vucic? :D Sad ozbiljno svaka tebi cast na trudu. :))) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts