Ridji Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 Baš je bilo iznenadjujuce da je onako MvP ostao bez snage u sprintu, ipak je krenuo tek na nekih 300m. Sad Tur Baskije, da vidimo da li neko/Rogla može da pobedi Pogacara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shower Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Ko je ova budala koja komentariše Normandiju!? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 1, 2021 Author Share Posted May 1, 2021 1 hour ago, Shower said: Ko je ova budala koja komentariše Normandiju!? Trka je oko Romandije (u Švajcarskoj). Trebalo bi da je komentator Smiljan Banjac 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shower Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 1 hour ago, Jurgen said: Trka je oko Romandije (u Švajcarskoj). Trebalo bi da je komentator Smiljan Banjac 🙂 Da Romnarandija. Izgleda da je Dejan Grbović. Čovek je bolestan. Potpuno potpuno novinarski nepismen. Kakvo je tvoje mišljenje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Kako se prosu Tomas na 10-ak metara pre cilja ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Zli jezici bi rekli "stigla ga kletva" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shower Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Možda Gerant sutra pobedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted May 2, 2021 Share Posted May 2, 2021 On 5/1/2021 at 2:24 PM, Shower said: Da Romnarandija. Izgleda da je Dejan Grbović. Čovek je bolestan. Potpuno potpuno novinarski nepismen. Kakvo je tvoje mišljenje? Jeste Grbovic, neke sportove je nekad solidno komentarisao ali biciklizam bas težak transfer blama dok ga slušaš. Inace tokom LBL gost na ES kod Patka bio Djole (bici svet), lepo je bilo čuti ga opet i podsetiti se kako su Ognjen i on profi radili prenose Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Krenuo Điro, dajte neke prognoze ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 8, 2021 Author Share Posted May 8, 2021 Jako teška trka za prognozu. Niko ne zna u kakvoj su formi dva najveća favorita - Bernal i Remko. Da li će Bernalova leđa izdržati 3 nedelje? Da li se Remko oporavio od preloma karlice? Može li Sajmon Jejts konačno da izveze ceo Grand Tur bez lošeg dana? Od ostalih, tu su Hju Karti, Landa, Bilbao, Buhman Almeida, Hindli, Sivakov, Vlasov, još jedan rekovalescent Nibali... Ako bih morao da prognoziram: 1. Remko Evenpoel 2. Aleksandar Vlasov 3. Mikel Landa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Bas teško za prognozu. Nisam još odgledao drugu etapu niti znam rezultate ali bih pobednika tražio medju: Landom, Hju Kartijem, Jejtsom, Vlasovim i čak možda Almeidom pre nego Bernal i Remko. Prvu etapu na hronometar očekivano dobio Gana, trenutno mu nema ravnog u ovoj kategoriji. Odličan rezultat Almeide, mada kratka je ovo bila staza pa njegovo 4. mesto nije donelo neku znacajnu prednost u odnosu na konkurenciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Kraj za Landu posle pada na 4km pre cilja reče njihov SD da će biti OK, što je najvažnije ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Baš se polomio, ili je on ili neko drugi (pa Landa naleteo na njega) zakačio redara koji je stajao i mahao ispred pešačkog ostrva. Steta, juče je dobro izgledao i imao je napad koji isprva niko nije ispratio. Iz pomenute grupe potencijalnih pobednika ispali su Landa i Almeida koji je juče neočekivano dobio veliki zaostatak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Pogledajte ove budale 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 To me danas podsetilo na TdF gde je Johnny Hoogerland završio na bodljikavoj žici ... još uvek imam tu sliku u glavi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 8 hours ago, Kankkunen said: To me danas podsetilo na TdF gde je Johnny Hoogerland završio na bodljikavoj žici ... još uvek imam tu sliku u glavi. Nikad neću da zaboravim to, naročito jer je to bila prva trka kako sam krenuo da pratim i gledam biciklizam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 Za sada ipak Bernal izgleda ubedljivo najjace i ako ne bude imao neki slab dan, poput Remka juce, tesko da ce ga neko dobiti. Jedini u koje polazem neke nade su Vlasov i Kart. U medjuvremenu Sagan konacno dobio opet etapu na GT, mislim da je prvi put da sam video Boru a da su ga vukla barem jos dvojica do poslednjeg kilometra. Sad nosi ljubicastu majicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 26, 2021 Share Posted May 26, 2021 Jedan veliki za Martina ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 Na Djiru do sada brutalna dominacija Bernala, tek juce je prvi dan kada nije mogao da otprati Jejtsa i Almeidu, ali predaleko su obojica u generalno plasmanu. Jejts je tek sada sa tim skoro minutom koji je dao Bernalu spustio na 3:23. Da je danas neka teza etapa mozda bi bilo interesantnije jer bi verovatno usledili napadi, ovako imace Bernal jedan dan za oporavak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Ajmo Jejts ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 29, 2021 Share Posted May 29, 2021 Bernal, Karuzo, Jejts ... to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 29, 2021 Author Share Posted May 29, 2021 Karuzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Dobar bio Karuzo a dosao da pomaze Landi. Bas steta sto se Mikel sve polomio, delovao je u prvim etapama da konacno moze biti ozbiljan takmac. Mada Bernal je uglavnom delovao bas dominantno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted June 4, 2021 Author Share Posted June 4, 2021 Žao mi je što gledamo Fruma na ovom nivou, nikako to nije zaslužio, koliko god sam uvek navijao protiv njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Krenuo Tour i odmah lomljavine, i to prvi zbog debila iz publike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts