Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, wwww said:

:prevrcem ocima:

Treba nam taj smiley kao reakcija.:classic_biggrin:

Zaista , da li je svestan šta priča?  Sa jedne strane govori da živi u svakodnevnim bolovima (razlilitog intenziteta) sa druge igra iz uživanja i ličnih motiva (a ostali nemaju lične motive)?

Zašto je problem reći , jesam, silno sam motivisan rekordima  koje imam priliku da postavljam , zavaljujući svemu što sam urado do sada . Suština sporta i takmičenja na navišem nivou je odjednom problem  Zašto je u svetu tenisa iskrenost manje prhvatljiva od glumatanja?

Posted
19 hours ago, wwww said:

ako je ikome trebao jos neki dokaz koje djubre je Evans...

evo ga, nikad nece prestati da mi bude smesno koji trag je zaokruzio :lol_2:

• Ha-ha 1
Posted

i Jelena je starija od Novaka i znaju se iz teniskih krugova/kluba. 😉 :classic_biggrin:

Xisca je mladja od Nadala.

Kim je isto godiste kao Endi.

:classic_biggrin:

inace, stavljali su Nadalovi fanovi neke citate Alcaraza gde koju godinu kasnije kaze da mu je Nadal idol, tako da...

Ono sto je apsolutno sigurno je da su Iga i Kasatkina ogromnni fanovi Nadala, cak i danas (Iga toliko "fanuje" Nadala da bi mogla i Xisca da se zabrine )

Ma bitno da momak igra super.

Posted

Jelena je kao trenirala tenis.

a ne vidim ovu Alcarazovu devojku na spisku profesionalnih WTA igracica na sajtu WTA.

Posted

Alcaraz girlfriend

Carlito is also a lucky young man outside the court. The Spaniard is dating for a long time his stunning girlfriend Maria González Giménez. Maria is also a tennis player from Murcia playing for Murcia Club de Tenis. Besides some pictures on social media, the couple is keeping their relationship private. at least for now.

Maria-Gonzalez-Gimenez.jpg

Carlos-Alcaraz-Garfia-girlfriend-Maria-G

• WOW 1
Posted (edited)

Kurt Badenhausen

50m

Naomi Osaka has left IMG to launch her own sports agency, EVOLVE, with longtime agent Stuart Duguid.

@sportico

has details on huge move by the world's highest-paid female athlete.

Osaka's IMG contract expired at the end of 2021, and she went out on her own, like fellow elite marketing stars: LeBron, Federer, KD and all the way back to Nicklaus. But Naomi is the first female athlete to set up her own shop.

https://t.co/ttTm6ouoku

Edited by double fault
Posted

kanadska novinarka

(And yes, there's the grounds pass factor. And yes, Pietrangeli might be one of the best places to watch a match there is. But this is top-class WTA. The answer is: people like what they like. And they paid for the ticket so they can watch what they like.

(If I were on site, I'd *have* to be at FAA-Giron. Because that's the job. But I know which one I'd choose, if I could make that choice).

Posted

gledala sam ovo. tip je mrtav ladan u sred gema onako lagano isao niz stepenice od vrha do prvog reda, tu  iza Azarenke. sudija mu kaze da sedne na bilo koje prazno mesto, on totalno ignorise sve i nastavlja lagano nanize. onda ne seda na prvo od velikog broja praznih mesta vec ladno prelazi narednih 20m dok nije pronasao mesto koje je bas onako njemu prijalo. i potom se onako bahato razbaskario i rasirio (s rukama na naslonima susednih stolica i kezom od uva do uva). Naravno da je Azarenka poludela (i inace joj malo treba).

• Thanks 1