Boxy Posted Tuesday at 03:05 PM Posted Tuesday at 03:05 PM Odustao Alkaraz i od Wimbledona, pametno je sto ne zuri sa povratkom. 1
Helena Posted Tuesday at 06:11 PM Posted Tuesday at 06:11 PM Ja sam u...hm, šoku. Sve mi se čini i nije mi žao što ovo pišem, da je njemu tenisa dosta. Kojekakva slikanja i ostale gluposti dolaze u obzir. I sad mi reči Ubalda koje je izgovorio kako Alkaraz ima malo godina i mnogo oscilacija (ne mogu tačno da ponovim) dobijaju novi značenje.
Boxy Posted Tuesday at 06:36 PM Posted Tuesday at 06:36 PM Nema sanse da mu je dosta tenisa...sigurno nece biti masina i konstantan kao Siner, ali on tek ima 23 godine i igrace jos dugo.
McLeod Posted yesterday at 10:51 AM Posted yesterday at 10:51 AM Alkaraz ce sigurno zavrsiti karijeru sa vise osvojenih slemova od Sinera. Njegova igra ce mu donositi slemove i kada ne bude bio najjaci i najbrzi. Sineru nece.
La mano de Dios Posted yesterday at 06:41 PM Posted yesterday at 06:41 PM Nadal je oba puta zbog ove povrede izostajao oko 3 meseca van tura. Tako da sam prilicno siguran da Nadalu nije bilo "dosta" tenisa vec morao da zaleci tu povredu kako treba jer je osetljiva. Isto vazi i za Karlosa. I ono sto je Rafa rekao najbitnije je da moze skroz da se oporavi od te povrede tj da ne utice na njegovu igru. E sad postoji problem sto ta povreda opet moze da se desi kao sto se desila i Nadalu ali to su neke druge okolnosti.
Helena Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ja nijednog momenta nisam pomislila na Rafu ili Feda da im je bilo dosta tenisa. Mislila sam isključivo na Alkaraza. I dalje mislim.
crni96 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 hours ago, Helena said: Ja nijednog momenta nisam pomislila na Rafu ili Feda da im je bilo dosta tenisa. Mislila sam isključivo na Alkaraza. I dalje mislim. Po čemu si to zaključila? Prije par mjeseci je uzeo GS i posle je uslijedila povreda. Prije povrede finale mastersa.
alcesta Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 5/20/2026 at 12:51 PM, McLeod said: Alkaraz ce sigurno zavrsiti karijeru sa vise osvojenih slemova od Sinera. Njegova igra ce mu donositi slemove i kada ne bude bio najjaci i najbrzi. Sineru nece. Ijoj. Da vidimo sad koliko može Alkaraz protiv Mekove kletve. Sineru očigledno dobro ide...
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mogu zamisliti koliko je mentalno zajebano za igraca ovakva situacija u kojoj je Alkaras. Imas sve u svojim rukama, uzmes gs. Najveci rival ti gleda u ledja, mlad si, bukvalno sve top. I onda puknes, pauziras ozbiljan vremenski period i za to vrijeme gledas Sinera kako gazi sve pred sobom. Fazon je sto ce biti pitanje kakav ce se vratiti, ja mu zelim da se vrati jaci nego prije al nije to bas tako sve jednostavno
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 hours ago, crni96 said: Po čemu si to zaključila? Prije par mjeseci je uzeo GS i posle je uslijedila povreda. Prije povrede finale mastersa. Ne znam kako pametno da odgovorim na ovo. Svo to medijsko eksponiranje, kupovanje jahte, dopuštanja seksualizacije u nekakvim novinama (vidim sad i parodije na to)...i sijaset sitnih stvari mi ukazuje na to. Bukvalno svaki vrhunski sportista ističe koliko je teško opstati na vrhu i koliko je teško na taj vrh se vratiti. Verujem da mu prija život sad, mlad je, a sport je surov i traži ogromna odricanja da bi bio u samom vrhu. Umesto da se povuče, ćuti i sprema, on sve radi suprotno. Ok, možda je to njegov način, ali ja to ne vidim tako. 1
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Helena said: Ne znam kako pametno da odgovorim na ovo. Svo to medijsko eksponiranje, kupovanje jahte, dopuštanja seksualizacije u nekakvim novinama (vidim sad i parodije na to)...i sijaset sitnih stvari mi ukazuje na to. Bukvalno svaki vrhunski sportista ističe koliko je teško opstati na vrhu i koliko je teško na taj vrh se vratiti. Verujem da mu prija život sad, mlad je, a sport je surov i traži ogromna odricanja da bi bio u samom vrhu. Umesto da se povuče, ćuti i sprema, on sve radi suprotno. Ok, možda je to njegov način, ali ja to ne vidim tako. Moguce, ja sam njega pratio samo na terenu pa sam zbog toga pitao. Mislim kreno je dobro, lik se povrijedio. Cemu reko odmah kako je puko? 😄 van terena nemam pojma sta radi, kako sam otisao s tvitera nisam upucen ni u sta 😁
Helena Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Sve je to u sprezi. Da parafraziram, kako ti je u glavi, takvi su ti i rezultati.
wrach Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago mislim da ti pravis "dramu" bez potrebe. Vratice se Alkaraz, izdominirace, opet ce se povrediti i imam osecaj da ces ti opet napisati da mu je "dosta tenisa". Sit back and relax - mora neko da odbrani tenis od dopingovanog.
Recommended Posts