Stoned Laki21 Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 (edited) Pošto je matična tema postala nečitljiva jer se po satu piše kilometar komentara, aj da probam da splitujemo i da makar malo filtriramo informacije. Ovde molim Vas kačite probleme vaše lične s kojima ste se suočavali za vreme korone i kako ste ih rešavali... Na primer ako ste preduzetnik i bavite se proizvodnjom i isporukom hleba ili preduzeće radi u 3 smene kako iste organizovati kad se zna da je policijski čas od 20h... Prosto mi je neverovatno, ali iz prve ruke provereno, da ako ja mojim radnicima izdam potvrdu da oni rade (uslužna delatnost, a nije pekara i prevoz proizvoda) smenski, za njih se odluka o policijskom času ne odnosi. Proverio u opštini i stanici policije i na oba mesta mi USMENO dali informaciju da samo treba da zaposleni ima potvrdi i sve je ok. Edited March 18, 2020 by Stoned Laki21 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted March 23, 2020 Author Share Posted March 23, 2020 e sad su se malo uozbiljilihttps://privreda.gov.rs/obavestenje-tabela-za-privredne-subjekte/ Poslali u petak odgovorili malopre Duvajte ga klošari mogu samo pekare i keterinzi ostali smrtnici da sede kućama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted April 22, 2020 Author Share Posted April 22, 2020 molim lepo... sve je to lepo, ta korona i to, al Zavod za statistiku je Zavod za statistiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted April 26, 2020 Share Posted April 26, 2020 On 4/22/2020 at 1:50 PM, Stoned Laki21 said: molim lepo... sve je to lepo, ta korona i to, al Zavod za statistiku je Zavod za statistiku Pa cak je i ozloglaseni IRS dozvolio produzenje nama da prijavimo porez (US)! A inace je 15.april uklesan u kamenu (do ove godine) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts