Rastko Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 (edited) Internet forumi na srpskom jeziku zorno zrcale kako bi susjedi rekli da postoji problem integracije srpskih migranata u zemljama prijema.Ne bih rekao da su pomenuti forumi okupirani migrantima ali očigledno je značajno prisustvo migranata na istim.Kako izgleda i migranti koji su još početkom devedesetih napustili Srbiju i dalje su razapeti između zavičaja i zemlje u kojoj su proveli veći deo života.Jedan takav mi je iskreno odgovorio da se osjeća usamljeno i da je to razlog zašto piše na forumu (ne na ovom) .Pošto živi u Londonu pitao sam ga kako može biti usamljen u gradu od 9 miliona stanovnika ? Edited March 14, 2020 by Rastko
mrd Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 Internet forumi na srpskom jeziku zorno zrcale kako bi susjedi rekli da postoji problem integracije srpskih migranata u zemljama prijema.Ne bih rekao da su pomenuti forumi okupirani migrantima ali očigledno je značajno prisustvo migranata na istim.Kako izgleda i migranti koji su još početkom devedesetih napustili Srbiju i dalje su razapeti između zavičaja i zemlje u kojoj su proveli veći deo života.Jedan takav mi je iskreno odgovorio da se osjeća usamljeno i da je to razlog zašto piše na forumu (ne na ovom) .Pošto živi u Londonu pitao sam ga kako može biti usamljen u gradu od 9 miliona stanovnika ? Da li ovde nas pitaš, zbog čega je on usamljen?Odgovor nećeš dobiti.Sent from my LM-G710VM using Tapatalk
Tomiprunet Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 12 hours ago, Rastko said: Internet forumi na srpskom jeziku zorno zrcale kako bi susjedi rekli da postoji problem integracije srpskih migranata u zemljama prijema.Ne bih rekao da su pomenuti forumi okupirani migrantima ali očigledno je značajno prisustvo migranata na istim.Kako izgleda i migranti koji su još početkom devedesetih napustili Srbiju i dalje su razapeti između zavičaja i zemlje u kojoj su proveli veći deo života.Jedan takav mi je iskreno odgovorio da se osjeća usamljeno i da je to razlog zašto piše na forumu (ne na ovom) .Pošto živi u Londonu pitao sam ga kako može biti usamljen u gradu od 9 miliona stanovnika ? Naravno da nije tacno. Tacno je to da ako bi pisao na UK , bio bi samo jedan od mnogih. Ovako kad pise na domacim ( Srpskim, EX-YU) forumima, moze da prosipa mudrost.
Recommended Posts