crni96 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Sportinga samo da ne zezne ona klasična "napaljenost protiv Arsenala" dok ostalo klizi niz vodu. Večeras zavisi ako ostave pozitivan rezultat pred revanš u Londonu bojim se da će za vikend izaći s mislim o LŠ. I ako tipujem isto na zelene, kvalitetni su tim. Prošlo kolo sam se nadao takođe kiksu Porta protiv Brage al Braga kao i uvijek pruži otpor za minimalni poraz ili X ništa više. 1
Perkos2 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 20 hours ago, crni96 said: Grčka liga je preteška, možda jedna i od najteži ako ne i najteža u evropi. Nebitan je kvalitet, mislim na rivalstva, derbije i prije svega da su uvijek 4,5 timova tud negdje kvalitetom. Ako nije aek, jeste Panata a znao je i Aris imat lude sezone. Kad bi Srbija imala takvu ligu, niko srećniji od mene slično je i u Turskoj gde je puno prekida,tuča, incidenata.
DJORDJE Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Perkos2 said: slično je i u Turskoj gde je puno prekida,tuča, incidenata. Sudeci po onome sto je pricao Murinjo dosta i namestanja utakmica.
crni96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mislim da su Grci trenutno ispred. Barem što se tiče konkurencije.
Recommended Posts