delgado Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Ne igra Barton, ako ne bude igrao ni WhiteSide, najebali smo jer su skokevi nereseni. Josh igramo sve vreme bez drugog pika. Clutchov tim oziveo nakon potopa prvih par dana, moji se svi sjebali.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 @delgado 2. pik 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Evo ga Okafor 20/10 samo ga nema kod mene, Gendry siso jebale te rotacije. i maxi i ruza upitni bogami lepa nedelja Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 2, 2019 Author Share Posted November 2, 2019 Mnogo se kurcio, najavio derbi protiv uinija kralja a nije ni svestan da cemo biti pregazeni :(( uini je cikago buls iz 90 tih u fantaziju. Iskreno ocekujem castan poraz sledece nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Kakve ste sisice. Meni pola tima i to visoki pikovi out, pa cutim i igram, a vi kukate zbog par dtd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 2 minutes ago, maXa88 said: Mnogo se kurcio, najavio derbi protiv uinija kralja a nije ni svestan da cemo biti pregazeni :(( uini je cikago buls iz 90 tih u fantaziju. Iskreno ocekujem castan poraz sledece nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Jeste zato je nije mi igrao Bugi postao meme. Kada imas out imas otvoreno mesto zato je out korisnije od dnpa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Just now, LayupFromTheMidget said: Jeste zato je nije mi igrao Bugi postao meme. Kada imas out imas otvoreno mesto zato je out korisnije od dnpa Osim ako nemas 3 out i 1 ssp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Ko ti kriv sto si draftovao vec povredjenog igraca. Tako si kukao i za Kolinsa/Bugija a vidi sok znalo se da nece da igra mesec i po. Ajton je vec nesto 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Nije samo Ajton, vec Turner i Looney. 3 centra, ali dobro, jurim druge kategorije dok se ne kompletiram. Za Dipa.mi nije frka, imam IT-a, Bledsoa, Burksa... Hassan out veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Za turnera i looneya imas 2 out mesta koja za to sluse nisu dtd kao Adams 2 meca da samo drzi mesto u rosteru. To sto si od starta imao jedno out mesto manje to je tvoj problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 11 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Za turnera i looneya imas 2 out mesta koja za to sluse nisu dtd kao Adams 2 meca da samo drzi mesto u rosteru. To sto si od starta imao jedno out mesto manje to je tvoj problem Vidiš da ne kukam. Ćutim i igram. Ti si mi smešan, kukaš zbog pilaćara kao Winslow i zbog Adamsa, dok ti protivnik igra bez PG-a i Bagleya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 dodade jrue hartu za 3pts, ja u fazonu izdaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 I maxi i ruza su dtd tj ruza ne igra danas 24 na rejter!, I maxi ce tesko sutra, to su 4 dtd, 4 prazna aktivna mesta. Inace ti pilicari su jedno 30 puta korisniji od mocnog Lunija Jeste zato si pre neki dan davio za Oladipa i mocne ponude tj kukao da ti neko nesto posalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 1 hour ago, delgado said: Ne igra Barton, ako ne bude igrao ni WhiteSide, najebali smo jer su skokevi nereseni. Josh igramo sve vreme bez drugog pika. Clutchov tim oziveo nakon potopa prvih par dana, moji se svi sjebali.. Ponudio sam se da otkupim prava na drugog pick-eta ? Slusam ponude 47 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Evo ga Okafor 20/10 samo ga nema kod mene, Gendry siso jebale te rotacije. i maxi i ruza upitni bogami lepa nedelja Nadohnadices sve to vec sledece nedelje protiv znas vec koga, jer znas vec samo kome to moze da se desi 😴 6 minutes ago, uini said: dodade jrue hartu za 3pts, ja u fazonu izdaja Und LonZo sisica, asistira Juretu... Jbg pise se ass trebalo bi da sam Happy , ali 😴 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Wook mode on: Bice dobar uvod, ovaj ubod ovaj BruceLee, jos kad ugase ove veterena tipa Brucks... Donosi sve CAT , i poneki DD ... SaTcekacu ga jos Par nedelja 😴 Wook Mode off 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Pa poceli da ih gase, Green isto out par meceva Raselu izmislili neku povredu za danas, WCS im najbolji igrac u startnoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 20 minutes ago, LayupFromTheMidget said: I maxi i ruza su dtd tj ruza ne igra danas 24 na rejter!, I maxi ce tesko sutra, to su 4 dtd, 4 prazna aktivna mesta. Inace ti pilicari su jedno 30 puta korisniji od mocnog Lunija Jeste zato si pre neki dan davio za Oladipa i mocne ponude tj kukao da ti neko nesto posalje Imaš problema sa logičkim zaklučivanjem. Ispitivanje tržišta i slanje ponuda za tebe je jednako kukanje Važi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Pitam se pitam, ko ce od ova dva nesretnika da stane na brojci od 9 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 (edited) solidni večeras ovi klinci iz okc hami i bazley. Edited November 2, 2019 by Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 2 minutes ago, Wook said: Imaš problema sa logičkim zaklučivanjem. Ispitivanje tržišta i slanje ponuda za tebe je jednako kukanje Važi. Jeste tako se "ispitivalo" trziste i za Bugija pa je bilo nije mi igrao Bugi =/ , a za Kawhija ce cim se George vrati, kada dtd postanu ucestali da se "ispita trziste" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 4 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Jeste tako se "ispitivalo" trziste i za Bugija pa je bilo nije mi igrao Bugi =/ , a za Kawhija ce cim se George vrati, kada dtd postanu ucestali da se "ispita trziste" Vidiš da nemaš pojma sa zaključivanjem. Kakve ovo veze ima sa tvojim kukanjem oko dtd. Saberi se. Imam pametnija posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Ima samo je to malo komplikovanije. Posto imas jedno te isto ciklicno ponasanje, prvo guranje debilnih projekcija da se upeca neko za trejd, pa onda idu klipovi kako kida pik x runde mogli ste jeftino da ga uzmete, a onda kada ga ne uvalis, ide kukanje kao sto si kukao prosle godine za Bugija. To se zove modus operandi svake godine jedno te isto. Ni prosle godine nisu kukao na startu kako ti ne igra Bugi vec kasnije zato je i postao meme, tako ces i sada cim se zavrsi faza pokusaj uvaljivanja. A nulta faza ti je pred svake sezone kako neces da igras aktivno a dizes FA od sumraka do svitanja. A posle da zakljucis zasto je OUT korisnije od dtd to je sledeca faza i to ces morati sam. Pogotovo kada imas 4 dtd a za neke se unapred par dana zna da su out. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Gubiš se Matiću. Ja sam OK sa ovim što imam. Poenta je da si prva narikača sezone. Vodiš za sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts