Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, Zvezdinho said:

Poceli su i meni igraci da se povredjuju. Ajzak, Brajant, Redik sve u jednoj nedelji.

Ovaj tvoj Powell poceo da igra, kad mi ne treba...

Posted (edited)

LaMarcus Aldridge notched his first double-double of the season on Saturday, scoring 30 points (12-of-20 FGs, 4-of-4 FTs) with 13 rebounds, two assists, one steal, one block and two 3-pointers in 35 minutes against the Trail Blazers.

:23:

Steta sto ga vise ne koriste, onaj indijanac DeRozan toliko siluje da je to neverovatno, cak ponekad ne primecuju Lamarkusa i ako je sam , vratili su se u mec poveli i izduvali zbog siledzije a i sudija.

Iskopina sezone za sad.

Edited by Zvezdinho
Posted

Dobio si svog Janga. 

Inace je Madjija napravio ekstremno jaku ekipu. Ovaj Robinson ce u drugom delu sezone da bude prva klasa igrac za fantazi 😄

Dvoumio sam se izmedju Redisa i Nikela i opet napravio pogresan izbor. Sa Nikelom bih potpuno sigurno izbegao poraz. Cestitke Madjija. Meni je vreme da mislim na menstruaciju. 

Posted

Na kraju 5/7 dobro smo prosli, da nije pao Brogdon bilo bi verovatno i 4/8..
Kakva Zverska partija BUdija (ai Mareja) juce, probudio se badi lets go.
A sada konji vraca vam se ova konjina ciji je zivot Svicarska, moracu da sutnem ovog belog C izgleda

Posted

4-8-1 ja ne verujem, izgubili smo asistencije za 1, i imali 1 turnover vise na kraju, a delovalo je da mozemo da zadrzimo prednost nad TO i da stizemo asistencije, Davis u prvoj cetvrtini 5A i do kraja je samo gubio lopte... Bas tezak poraz, au au. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...