Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, Zvezdinho said:

Poceli su i meni igraci da se povredjuju. Ajzak, Brajant, Redik sve u jednoj nedelji.

Ovaj tvoj Powell poceo da igra, kad mi ne treba...

Posted
6 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Ako nema 2 za 1, da li ima neki povredjeni igrac na trejd bloku.

Imas crkotinu Portera kod nas.

Moze i 2 za 1 za bilo koga osim centara, ali bez neozbiljnih ponuda xd

Posted (edited)

LaMarcus Aldridge notched his first double-double of the season on Saturday, scoring 30 points (12-of-20 FGs, 4-of-4 FTs) with 13 rebounds, two assists, one steal, one block and two 3-pointers in 35 minutes against the Trail Blazers.

:23:

Steta sto ga vise ne koriste, onaj indijanac DeRozan toliko siluje da je to neverovatno, cak ponekad ne primecuju Lamarkusa i ako je sam , vratili su se u mec poveli i izduvali zbog siledzije a i sudija.

Iskopina sezone za sad.

Edited by Zvezdinho
Posted

Dobio si svog Janga. 

Inace je Madjija napravio ekstremno jaku ekipu. Ovaj Robinson ce u drugom delu sezone da bude prva klasa igrac za fantazi 😄

Dvoumio sam se izmedju Redisa i Nikela i opet napravio pogresan izbor. Sa Nikelom bih potpuno sigurno izbegao poraz. Cestitke Madjija. Meni je vreme da mislim na menstruaciju. 

Posted

kaos uzeo evan sunce moje turnera za poslednje veče našeg duela. 

lep gest, moraćemo da mu priredimo video kao ritopek za sve što je uradio za franšizu tokom pola decenije 

Posted (edited)

Ciju fransizu ... Tvoja se ugasila, nema je, nestala u zaboravu vremena :s_d:

Supersonic still-e 😴

Edited by John Dies at the End
Posted
Just now, uini said:

šta pričaš jado

A ovo si ti Uini, pricinjava mi se Zveki 😛

:lol_2: 

(manje vina, manje vina 😄 )

btw, nastavljamo kako smo zapoceli nedelju, bez LonZa & ❤️

• Ha-ha 1
Posted

Na kraju 5/7 dobro smo prosli, da nije pao Brogdon bilo bi verovatno i 4/8..
Kakva Zverska partija BUdija (ai Mareja) juce, probudio se badi lets go.
A sada konji vraca vam se ova konjina ciji je zivot Svicarska, moracu da sutnem ovog belog C izgleda

Posted

4-8-1 ja ne verujem, izgubili smo asistencije za 1, i imali 1 turnover vise na kraju, a delovalo je da mozemo da zadrzimo prednost nad TO i da stizemo asistencije, Davis u prvoj cetvrtini 5A i do kraja je samo gubio lopte... Bas tezak poraz, au au. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...