Constantin Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 On 11/30/2019 at 2:50 PM, zoran59 said: Eh, moj (kao) techa - u stvari, najmladji brat mog teche (sta mu to dodje, kako se to zove?) Covek si sredio kola: Chevrolet Bel Air iz '55. Nije skroz original, ocigledne su malo sire gume, a unutra je masina iz Corvette od pre 15-ak godina. Jbt, oko 400KS! Nije bas moj stil, ne "lezi" bog zna kako, al' sta ces - njega raduje. Covek ima 70 godina... Meni na prvu loptu, učinilo se Volga... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Ovo iduce godine. Iznervirao me Musk sa njegovim igrackama. Tesla moze samo belu zastavu da razvuce, kad je Porsche u pitanju. [emoji846] Jbt, kojićetiqratz elektro auto? Ne znam kakva je infrastruktura u CA, u Evropi je go qratz, na 100 benzinskih pumpi ima jedna na struju, ako podješ na skijanje na nedelju dana, baterije na -20 totalno u qrtzu a range 300km..Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 6 minutes ago, alberto.ascari said: Jbt, kojićetiqratz elektro auto? Ne znam kakva je infrastruktura u CA, u Evropi je go qratz, na 100 benzinskih pumpi ima jedna na struju, ako podješ na skijanje na nedelju dana, baterije na -20 totalno u qrtzu a range 300km.. Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Imam neke pregovore za duzi comute sledece godine. Samo ce u lokalu da radi, cuvam ja moj rs3 i outback-a. Ovo samo ako mi treba dzabe corba. 🙂 Ne pada mi na pamet da se jos oslanjam na elektricna kola. Plus CA daje neke rabate, ako uzmes el-kola i solar na kucu. Do sad je bilo jeftinije, ali nam je comute bio ukupno 10 milja. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 RS3 i Outback - alal vera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Ja u pregovorima sa najstarijim sinom...kaže mi "Star si više ćale za motor, kupi kamper"... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 1 minute ago, Constantin said: Ja u pregovorima sa najstarijim sinom...kaže mi "Star si više ćale za motor, kupi kamper"... Ne slusaj ga, sta nasa deca znaju. Ja cekam da moji diplomiraju, i da se bacim na dva tocka. 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Zdimio ja na vreme Moj zastupnik je u moju odbranu imao jasan stav.... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 7 minutes ago, mrd said: Ne slusaj ga, sta nasa deca znaju. Ja cekam da moji diplomiraju, i da se bacim na dva tocka. 🙂 Mada....hm....nije za odbaciti sasvim tu varijantu, nekad treba i poslušati decu...evo npr. ...i naravno...na zadnjem delu jedan KLR ili GS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 21 minutes ago, Constantin said: Mada....hm....nije za odbaciti sasvim tu varijantu, nekad treba i poslušati decu...evo npr. ...i naravno...na zadnjem delu jedan KLR ili GS Ja kao sto rekoh cekam da diplomiraju pa da mogu sami sebi da budu dosta, a onda R6 Yamaha. Ovde kreteni na auto putu voze i na 2 tocka ti je zivot u staklenoj flasi. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Just now, mrd said: Ja kao sto rekoh cekam da diplomiraju pa da mogu sami sebi da budu dosta, a onda R6 Yamaha. Ovde kreteni na auto putu voze i na 2 tocka ti je zivot u staklenoj flasi. 🙂 ja to ne bi mogao da vozim....zbog anatomije Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Just now, Constantin said: ja to ne bi mogao da vozim....zbog anatomije KAko ne bi. pogledaj kako je ulubljen na sredini, da stavim jastuk. 🙂 Taman nakacim stomak na ovaj plavi drzac, da ne trese. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 2 minutes ago, mrd said: KAko ne bi. pogledaj kako je ulubljen na sredini, da stavim jastuk. 🙂 Taman nakacim stomak na ovaj plavi drzac, da ne trese. 🙂 Nemoj da piješ Coca-colu pre vožnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Xaxaxa matorci debeli auqratz s vama, vama treba nešto dugačko na 4 točka, da vas ne bode volan u burag..[emoji23][emoji23][emoji13][emoji13]Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 35 minutes ago, alberto.ascari said: Xaxaxa matorci debeli auqratz s vama, vama treba nešto dugačko na 4 točka, da vas ne bode volan u burag.. Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Ja sam druže ulagao u sebe.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Xaxaxa matorci debeli auqratz s vama, vama treba nešto dugačko na 4 točka, da vas ne bode volan u burag..[emoji23][emoji23][emoji13][emoji13]Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Nemoj mene, ja kad izlazim iz kola uguram volan i dignem ga do kraja, da bih mogao da izađem. [emoji14] Klinci se bune kad vozim njihova kola, kažu da sve ukakim. :)Sent from my LM-G710VM using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 (edited) On 5/15/2020 at 9:00 PM, mrd said: KAko ne bi. pogledaj kako je ulubljen na sredini, da stavim jastuk. 🙂 Taman nakacim stomak na ovaj plavi drzac, da ne trese. 🙂 Sta ce ti R6? R1 il ni jedan! Ja sam se za vikend malo znimao. Zamjenio mu plocice na kocnicama i promijenio kociono ulje. Edited May 18, 2020 by Doorn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 U martu mjesecu sam zamjenio gume, ulje i filter ulja. Lanac mi je star 30k km. Normalno sam ga uvjek mjenjao na 20k, ali ovaj je jos uvjek dobar. Lancanici su isto jos uvjek ok. Ako mi se bude dalo pa cu i to ta zamjenim uskoro. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 2 hours ago, Doorn said: Sta ce ti R6? R1 il ni jedan! Jak mi je, bio je opcija, ali sam se skrasio. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 10 minutes ago, mrd said: Jak mi je, bio je opcija, ali sam se skrasio. 🙂 Uzmi ovo, Boga da te vidi...i da mi još dugo budeš Živko i Zdravko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 17 minutes ago, Constantin said: Uzmi ovo, Boga da te vidi...i da mi još dugo budeš Živko i Zdravko... Sad i ti zezas, ovo je na 4 tocka. To vec imam. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 3 minutes ago, mrd said: Sad i ti zezas, ovo je na 4 tocka. To vec imam. 🙂 Eeee...baš ovakvog Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 (edited) 16 minutes ago, Constantin said: Eeee...baš ovakvog Malo spljostenog. 😛 Edited May 18, 2020 by mrd 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 Onaj gore je lepši...egzotičniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts