alcesta Posted yesterday at 11:00 PM Posted yesterday at 11:00 PM Ja sam danas gledala skoro ceo meč Alkaraza i Ruda ubeđena da je to Peking I još sad čitam da su Alkaraz i Fric u finalu i pitam se od koga je Siner uspeo da izgubi 2
delgado Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Prejak Alkaraz danas, drzao se do 4-4 u prvom setu Fric a i tu je spasao 4bp cega 3 vezane u 1 gemu i tu je bio kraj. Brine sto su mu i zavijali nogu na medikalu, stize i umor, pitanje je da li ce biti skroz spreman za Shangaj koji sledi... Ovde ostaje samo da se cestita savrsenom Karlosu, koji deluje trenutno koplje iznad ostatka tura pa i Sinera, koji se muci u Pekingu i vrlo moguce da nece osvojiti - Medvedev ako prodje Tiena a vodi 1-0 i ima brejk mi je blagi favorit u tom mecu. Meda konacno igra jedan jak turnir u ovoj za njega nikad goroj sezoni. Haha, Meda servirao za mec a sada Tien servira da izjednaci. Urekoh coveka Edited 11 hours ago by delgado
alcesta Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Šta se desilo Medvedevu? Sad sam upalila da pogledam meč a on predao na 4:0 u trećem.
delgado Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 hours ago, alcesta said: Šta se desilo Medvedevu? Sad sam upalila da pogledam meč a on predao na 4:0 u trećem. Servirao za set na 5-3 i izgubio 8 gemova u nizu ;D Urekao sam ga Mc style... Svaka cast Tienu, ozbiljnu sezonu je odigrao tako mlad. Izbacio je Medu i na AO, sada i ovde posle volsebnog preokreta. Borice se protiv Sinera sigurno maksimalno, ali sada je Janiku ipak olaksano da uzme novi trofej.
Recommended Posts