Helena Posted Saturday at 07:30 PM Posted Saturday at 07:30 PM Ovamo Bublik okrenuo rezultat i sutra je u finalu sa Medvedevim, vrlo dobro igra i da je manje živčan, bio bi extra igrač na travi. Navijam za njega. Marketa izbacila Sabalenku
Helena Posted Sunday at 01:46 PM Posted Sunday at 01:46 PM Iiiiiiii mMarketa je osvojila turnir, bravo Bublik je dobio prvi set, videćemo šta će biti, one teške mečeve koje je dobijao je gubio prvi set.
Helena Posted Sunday at 02:37 PM Posted Sunday at 02:37 PM Iiiiiiii Bublik je šampion (Kako godine prolaze, sve mi je više krivo za onaj godišnji Novakov slem, da je izgubio od bilo koga drugog, nego baš od Medvedeva ).
Drug Crni Posted Sunday at 03:58 PM Posted Sunday at 03:58 PM Odlično finale Kvinsa. Odličan Lehečka, zaista je sjajno igrao i po viđenom nije "zaslužio" da izgubi odlučujući set onako ubedljivo (2-6). Energetski je čak i bolje stajao od Alkaraza, ali vraški je teško pobediti takvog rivala jer vam igra mora biti konstatno na najvišem nivou, a tu je Jirži jednostavno popustio. Sjajna nedelja za njega i zasluženo je bio u finalu. Kod Alkaraza se jasno vidi zamor materijala jer igra u suludom tempu već dva meseca. Videlo se bukvalno da energetski nije najbolji, ali izvukao je ovo na konstantnost, suvi kvalitet i izuzetan servis..Lehečka mu ceo meč maltene nije uspeo pripretiti na servisu, sem u finišu drugog seta.
jevrem69 Posted Sunday at 07:40 PM Posted Sunday at 07:40 PM Gledao sam deo tajbrejka i deo treceg seta, i do onog spektakularnog poena Alkaraza iz defanzive u tajbrejku, nije izgledao kao bolji igrac na terenu. Posle tog trenutka, odservirao je duplu i izgubio tajbrejk i set. Ovo u trecem je bilo dosta lagano odradjivanje posla. Da sumiram, Alkaraz svakako deluje kao najbolji igrac u ovom trenutku na travi, uz evidentan zamor materijala i praznjenja koje je doziveo posle osvajanja RG, ali problem je sto ja ne vidim dostojnog izazivaca na travi u mecu na tri dobijena seta. Mislim da je Novak napravio veliku gresku sto nije odigrao makar turnir u ovoj poslednjoj nedelji pred GS, jer njemu trebaju mecevi na toj podlozi, a zreb ga je opet izgurao na sestu poziciju sto moze da mu donese neke nezgodne igrace na travi vec u uvosnim rundama. Sve u svemu, na osnovu onoga sto je Novak pricao u razgovoru sa Bilcem, da ga inspirisu samo OI, cak ne vise i GS, mislim da je sva prilika da cemo do kraja sledece sezone gledati Novakov oprostaj, jer on sa ovolikim pauzama i preskakanjima izmedju turnira, nikada vise nece uspeti da se ugura medju prva 3-4 nosioca na tim najvaznijim turnirima i na taj nacin da izbegne ovu dvojicu najboljih. Voleo bih da me demantuje u tome. 1
Helena Posted Monday at 02:19 PM Posted Monday at 02:19 PM Ovo što Kecmanović radi sebi ja ne pamtim da sam videla. Samoubistvo s predumišljajem
jevrem69 Posted Monday at 03:17 PM Posted Monday at 03:17 PM Kecmanovic ne moze da se sastavi u poslednje vreme, ne znam sta je to uprskao danas, posto vidim da je vodio na pocetku ..........................
Helena Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Gledala sam i Hamada danas, bolje da nisam. Ko da je išao na rekreativno pikanje loptice Ono, ladovina...
delgado Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago On 5/28/2025 at 3:47 PM, delgado said: Potop Fricka zacinjen ispadanjem od Altmajera u 1r. Jeste on u formi i igra odlicno, pre toga ispao od Hubija koji je igrao finale sa Novakom, osvajaca mastersa Ruuda (Mada i Girona jbg) --> Tako da, nadam se da ce se izdici u drugom delu sezone koji mu znatno vise odgovara, i da ce sanirati do kraja tu povredu abdomena, i vratiti fitnes i samopouzdanje. Za sad mu sezona lici na TOP30 igraca kakav je bio pre proboja u sam vrh. Nije koristio ni visoku pozicij nosioca, ali ostaje nada da ce drugi deo sezone biti bolji i da ce se boriti za zavrsni masters (i za TOP10 u krajnjem slucaju). Tesio sam se sve zaigrace bolje, ali osim tog SF Mastersa u Majamiju i par bljeskova, polusezona za zaborav. Kakav potop Ruuda posle dobijenog prvog seta, svasta. Ajmo Kecmanee, jos jedan peteserac da se izvuceee ;D Evo krenulo je malo bolje, osvojen Stuttgart gde su nanizani Halys, Fucovic, Felix i Zverev za kraj, peti put u nizu, relativno ubedljivo za njihove meceve 6-3 7-6(0!). Velika stvar da se krene dobro sezona trave i odbrana ozbiljnih bodova kad je vec sljaka "pustena niz vodu". Prva titula ove sezone ce mnogo znaciti za samopouzdanje i dobro otvaranje drugog dela. E sad, ispadanje od Mutea u onako tesnom mecu na 500ici pa ne znam ni ja, svakako 3 nedelje konstantnog igranja nije lako spojiti ako bi dogurao dalje, a tek ide Wimbledon najvazniji posle svih, svakako je uzeta titula i 250P i tezak je cesto prvi mec posle nje, a sada je u poziciji da odbrani Istburn koji mu je omiljeni turnir i brani titulu (osvojio i '22 i '19 prvu) -> Tako da je i najbolje ovako da se sada uzme ova titula pred W pa da se napada neko cetvrtfinale. Prvi mec protiv Fonseke, dobio prvi set i izgubio TB, i onda juce morao da igra zaostali treci set, brejknuo ga kada je ovaj servirao da opstane u mecu na 5-6, ista prica i sa Gironom, nekoliko sati kasnije, treci set i resava mec tako sto pravi brejk na 5-6. Giron ima bas ciste, ravne udarce i moze da bude neugodan na travi. Dobio ga je samo pre nekoliko nedelja na sljakastom mastersu u 2 TB-a. Ima priliku da se revansira i Fokini koji ga je dobio u DB na betonu (koji je osvojio Kec) isto u 2 TB-a. Na travi bi ipak trebalo da je solidan favorit. A drugi par je Humbert-Brooksby, koji se polako vraca. Giron je inace jedan od najboljih Fricovih prijatelja sa tura, kaze i Fric da je sa njim najvise verovatno igrao u zivotu i da poznaju toliko dobro jedan drugom igru, vetar ga je ozbiljno ometao da igra svoju igru, a mislim da tokom pozdrava na mrezi da je Giron rekao Fricu - Go get it again (trofej), a Tejlor je odgovorio "Thanks brother". I Markus mi isto deluje kao ozbiljno vaspitan i kulturan momak, kao i Fricko. Giki mi je svakako jedan od gotivnijih na turu.
Recommended Posts