Helena Posted Saturday at 07:30 PM Posted Saturday at 07:30 PM Ovamo Bublik okrenuo rezultat i sutra je u finalu sa Medvedevim, vrlo dobro igra i da je manje živčan, bio bi extra igrač na travi. Navijam za njega. Marketa izbacila Sabalenku
Helena Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Iiiiiiii mMarketa je osvojila turnir, bravo Bublik je dobio prvi set, videćemo šta će biti, one teške mečeve koje je dobijao je gubio prvi set.
Helena Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Iiiiiiii Bublik je šampion (Kako godine prolaze, sve mi je više krivo za onaj godišnji Novakov slem, da je izgubio od bilo koga drugog, nego baš od Medvedeva ).
Drug Crni Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Odlično finale Kvinsa. Odličan Lehečka, zaista je sjajno igrao i po viđenom nije "zaslužio" da izgubi odlučujući set onako ubedljivo (2-6). Energetski je čak i bolje stajao od Alkaraza, ali vraški je teško pobediti takvog rivala jer vam igra mora biti konstatno na najvišem nivou, a tu je Jirži jednostavno popustio. Sjajna nedelja za njega i zasluženo je bio u finalu. Kod Alkaraza se jasno vidi zamor materijala jer igra u suludom tempu već dva meseca. Videlo se bukvalno da energetski nije najbolji, ali izvukao je ovo na konstantnost, suvi kvalitet i izuzetan servis..Lehečka mu ceo meč maltene nije uspeo pripretiti na servisu, sem u finišu drugog seta.
jevrem69 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Gledao sam deo tajbrejka i deo treceg seta, i do onog spektakularnog poena Alkaraza iz defanzive u tajbrejku, nije izgledao kao bolji igrac na terenu. Posle tog trenutka, odservirao je duplu i izgubio tajbrejk i set. Ovo u trecem je bilo dosta lagano odradjivanje posla. Da sumiram, Alkaraz svakako deluje kao najbolji igrac u ovom trenutku na travi, uz evidentan zamor materijala i praznjenja koje je doziveo posle osvajanja RG, ali problem je sto ja ne vidim dostojnog izazivaca na travi u mecu na tri dobijena seta. Mislim da je Novak napravio veliku gresku sto nije odigrao makar turnir u ovoj poslednjoj nedelji pred GS, jer njemu trebaju mecevi na toj podlozi, a zreb ga je opet izgurao na sestu poziciju sto moze da mu donese neke nezgodne igrace na travi vec u uvosnim rundama. Sve u svemu, na osnovu onoga sto je Novak pricao u razgovoru sa Bilcem, da ga inspirisu samo OI, cak ne vise i GS, mislim da je sva prilika da cemo do kraja sledece sezone gledati Novakov oprostaj, jer on sa ovolikim pauzama i preskakanjima izmedju turnira, nikada vise nece uspeti da se ugura medju prva 3-4 nosioca na tim najvaznijim turnirima i na taj nacin da izbegne ovu dvojicu najboljih. Voleo bih da me demantuje u tome. 1
Recommended Posts