jevrem69 Posted June 11 Posted June 11 22 minutes ago, Boxy said: Singl igraca to se podrazumeva, dubl je sasvim drugi sport 😙 ................
Boxy Posted June 11 Posted June 11 1 hour ago, jevrem69 said: to se podrazumeva, dubl je sasvim drugi sport 😙 ................ Kad te cuje @alcesta 1
McLeod Posted Friday at 09:28 AM Posted Friday at 09:28 AM Kako niste culi za Lajala, igrao sa Alkarazom na W prosle godine, trava mu je najbolja podloga.
Helena Posted Friday at 12:37 PM Posted Friday at 12:37 PM Sad sam ga i videla i zapamtila zbog frizure-plavi dredovi podignutu u nekakvu ćubu Ali posle one prljavštine od šljake, ovo zelenilo mi dušu okrepljuje.
alcesta Posted Sunday at 02:06 PM Posted Sunday at 02:06 PM (edited) Fric osvojio Štutgart. Zverev je stigao do TBa u drugom setu, ali nije u njemu uzeo ni poen. Inače, Laslo se plasirao u glavni žreb Halea. Edited Sunday at 02:07 PM by alcesta
jevrem69 Posted Sunday at 02:11 PM Posted Sunday at 02:11 PM 4 minutes ago, alcesta said: Fric osvojio Štutgart. Zverev je stigao do TBa u drugom setu, ali nije u njemu uzeo ni poen. Inače, Laslo se plasirao u glavni žreb Halea. ne valja to nikako za Novaka, novog rezidenta Grcke ................... nikako da ugrabi cetvrto mesto na ATP listi ..................
Drug Crni Posted Sunday at 05:40 PM Posted Sunday at 05:40 PM Gledao sam samo drugi set, ali Fric odličan.
Drug Crni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Gledao sam juče meč prvog kola Kvinsa - Nori v MenšikDobio mladi češki as 2-1 na kraju, ali baš je bio rolerkoster meč. Prvi set Menšik dosta bolji i čudo je da nije rešio set pre tb, a zapravo je i tamo čupao živu glavu jer je gubio 2-5 i na kraju dobio sa 8-6. U poslednja 4 poena je do izražaja došao sav raskoš njegovog talenta: servis, retern, kretanje..nanizao je izvanredne poene. U drugom setu je do punog izražaja došlo njegovo nieskustvo. Jakub je potpuno nestao sa terena, igra mu se raspala kao kakvom nižerazrednom teniseru i laganih 6-1 za Norija. I onda reset i Menšik igra fenomenalan set u kojem razbija Britanca za njegovih 6-1 i pobedu. Tačno se vidi tih veoma mldih 19 godina kod njega. Isuvuše oscilacija u igri, nije konstantan i moraće još dosta da poradi na tome, ali da ima na čemu da radi - itekako ima. Danas u Haleu i Kvinsu na teren izlaze Alkaraz, Siner, Fric..nešto ću pogledati. 1 1
alcesta Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Naravno da je Laslo odservirao duplu na set loptu Srećom nije ni Feliks bolji u glavi pa se izvukao na njegov servis.
jevrem69 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I Alkaraz i Siner se danas provukose kao macak kroz tarabu, potrebno je vremena da se podignr forma na travi. Nadam se da i Novak razmislja o tome, za Grcku ce ionako imati vremena posle US Opena ................. 😅 A Cicipas se juce provukao protiv Darderija, moguce da su mu javili da ce mu Novak postati novi komsija .......................... sada bi bila fora da ga ovi bednici iz SNS-a prigrle kao novu maskotu za lazni ekspo ............... Cicipas i Janko 😂
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tranzicija sa sljake na (cak i ovakvu) travu je generalno najzajebanija stvar u tenisu, retki su oni koji to rade glatko. Plus Sineri pored tih izuzrtnih osnovnih udaraca nije neko ko ce se naosvajati turnira na travi u karijeri.
Helena Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Nekozistentnost ubljava ove Zvereve, Medvedeve, evo sad i Fricovove. Ispade od Mouteta, ne znam kako se izgovara
Recommended Posts