Drug Crni Posted Sunday at 03:51 PM Posted Sunday at 03:51 PM Kad se pojavila na wta touru, ja sam mislio (i ne samo ja, naravno) da će Voundrušova osvajati turnire na zemlji. Jednostavno, delovalo je da joj je igra mnogo pogodnija za najsporiju podlogu, kretanje, stil..kad ono - ona osvaja šampionate na travi. Nemam ništa protiv, pošto sam od starta bio neki njen fan (ne volim joj tetovaže, ali niko nije savršen). Bravo, Marketa Wang je isto bila odlična, teren u Berlinu je prava bombonica
jevrem69 Posted Monday at 03:22 PM Posted Monday at 03:22 PM Steta sto Olga nikako da popravi servis i sto joj je bekhend kao levorukoj igracici dosta slabiji udarac, bez ta dva elementa ne verujem da ce uspeti da se ustali u prvih 20-25 igracica na svetu. Osaka svakako vise ne predstavlja bauk, tako da je utoliko veca steta za Olgu. 1
Drug Crni Posted Monday at 03:22 PM Posted Monday at 03:22 PM (edited) Izgubi Olga prvi set od Osake u tb. (6-8) Inače, potpuno su bile izjednačene u setu koji nije bio preterano kvalitetan. Edited Monday at 03:23 PM by Drug Crni
jevrem69 Posted Monday at 03:27 PM Posted Monday at 03:27 PM (edited) 5 minutes ago, Drug Crni said: Izgubi Olga prvi set od Osake u tb. (6-8) Inače, potpuno su bile izjednačene u setu koji nije bio preterano kvalitetan. zakopale su je dvostruke servis greske i ona iz bekhenda na set loptu .............. to su te fine razlike izmedju nje i Osake ................ Edited Monday at 03:28 PM by jevrem69 1
Drug Crni Posted Monday at 03:30 PM Posted Monday at 03:30 PM 1 minute ago, jevrem69 said: zakopale su je dvostruke servis greske i ona iz bekhenda na set loptu .............. to su te fine razlike izmedju nje i Osake ................ Pa da, ali kao što si rekao - ni Osaka ne igra ništa posebno 1
Drug Crni Posted Monday at 04:33 PM Posted Monday at 04:33 PM Izgubi Olga (67 67)..raritet je da nismo videli nijedan brejk u 24 gema. Olga čak 11 duplih grešaka. 1
Recommended Posts