Angelia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Vidi, u prvom tramparinom mandatu su ti noge virile iz njegove guzice, sada si vec pocela da mu izlazis na usta. Verujem da ti nije lako kroz taj brlog da se izmigoljis. Lupetas nevidjenom intenzitetom, ne propustas ni jednu... ponavljas kao papagaj sta ovi pricaju i po potrebi kad promenu pricu, sto se nekada desava iz sata u sat, ti je menjas. Odjednom si se setila da kubanci postoje?! Skoro 60 godina su pod sankcijama, sada ce da ih spasavaju... jos juce ih je deportovao i jos juce im je ukinuo letove, sad se kao brine za njihovo zdravlje. Kao, bice im kao da su u majamiju kad ih narandzasti oslobodi, ima da procvetaju naprasno... Jos bar da ovaj zna za sta ce mu kuba... eno ima Portoriko, pa im baca wc papir da obrisu guzice dok im kuce tonu i ne propusta priliku da ih demonizuje i kaze kako nisu amerikanci. Nervni slom ste dobijali jer je portorikanac pevao na super bowl, cak ste morali ofucanog kid roka da uposlite u paralelnom programu sa “Young ladies, young ladies, I like 'em underage…” 🤮 Ne lupetaj, u prvom mandatu sam samo rekla dajte mu sansu. Jer svakom predsedniku dajem sansu. Sad si otkrila kubance? Zivis pored njih i nemas pojma sta pate. Projekcija je legenda.
Angelia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Vidi, u prvom tramparinom mandatu su ti noge virile iz njegove guzice, sada si vec pocela da mu izlazis na usta. Verujem da ti nije lako kroz taj brlog da se izmigoljis. Jel ovo nesto sto treba da se prijavi moderaciji, ja to ne radim, pa ne znam pravila.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 46 minutes ago, Angelia said: Jel ovo nesto sto treba da se prijavi moderaciji, ja to ne radim, pa ne znam pravila. Evo, ja cu sama da se prijavim... @moderacijo (ne radi) @fancy (on je lak na okidacu i osetljiv na tebe), banujte me, posto nisam strucna u uvijanju da kazem nekom da lupeta gluposti kao moja draga forumska drugarica koja kompletnu maga propagandu sa svih strana prosipa ovde... Andjo, realnost ce te lupiti i kad zmuris na oba oka kad tad...
Recommended Posts