𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, Helena said: Wow, još malo će tražiti zabranu pominjanja ropstva. E kad vidim kako se zene uvlace belim muskarcima da bi prosperirale, jer su ocito svesne sta im je slaba tacka a nusput i da su u podredjenom polozaju... :S Beli muskarci cine oko 30% populacije, ali ih u vlasti cine od oko 95-98% i kroje zakone... toliko su siroti ugnjetani... Ne postoje vece pahuljice od konzervativaca... Zato se i bune na levicare, zene i lgbtq... nece im valjda oni preuzeti stafetu zrtve 2 1
fancy Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: E kad vidim kako se zene uvlace belim muskarcima da bi prosperirale Šta ja znam... beli muškarci, sa druge strane, mogu samo da konstatuju kako se žene uvlače crnim muškarcima da bi.. hmm... prosperirale Gledao na BBC... Svet je prokleto mesto, sreće nema. 🤷♂️
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jako mi je ovo njeno "male men", moram priznati. 1
Angelia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 hours ago, fancy said: Šta ja znam... beli muškarci, sa druge strane, mogu samo da konstatuju kako se žene uvlače crnim muškarcima da bi.. hmm... prosperirale Gledao na BBC... Svet je prokleto mesto, sreće nema. 🤷♂️ Beli muskarci, na sta smo spali.... ovo je ono "zavadi pa vladaj". Prokleto "oppressor vs oppressed". Bilo bi lepo da nakon 15 godina tih bs pocnemo da gledamo ljude kao individue, a ne grupe.
moonovermarin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 hours ago, Angelia said: Ok ovo uopste ne razumem. I ja nisam clan trampove verne baze, ali ti ne mozes da skontas da neko moze da bude pragmatican, a da nije clan verne baze. Jbga kad ti je sve ideologija, znas kako kazu "if you are a hummer, every problem is a nail". Jesu ga tuzili da je spijun, ili on tvrdi da ce ga optuziti? nije hummer, nego hammer. Midnight hammer. 17 hours ago, fancy said: Biću kratak, kao i uvek ovo je... onako. 1 1
Recommended Posts