Jump to content

Recommended Posts

Posted

Takodje ima dozu kikseva koju mora da isporuci u neka 2, 3 meca. Ali to mu se ne moze zameriti jer poskida sve i svasta i svake sezone je medju najboljim igracima, ako ne i najbolji.

Posted
22 hours ago, Darth Steva said:

Ja ne znam da li sam ikad video da se golman tako konstantno povredjuje na mesec+ dana svake sezone kao Ali.

Hamstring connoisseur. 

Posted

Ма нек праве вицеве за нашег Ван Дајка, кад се лига одлучивала у 6-7. колу? Полако... наместиће се радна и добитна екипа.

• Love 1
  • 3 weeks later...
Posted

Lepa pobeda, iako je upitno koliko je Ajntraht merodavan za bolje dane. Pored upitnog kvaliteta, takodje se protiv njih ima vise vremena za razmisljanje jer daju rivalu vise prostora izmedju linija nego PL timovi, pa je bilo lakse da uspostavimo svoju igru.

Svakako kao sto sam rekao lepa pobeda za podizanje samopouzdanja i postepenog ulaska u formu 

• Like 1
Posted (edited)

Nista nije nemoguce, osim da dignemo ruke na startu.

Mnogo ima da se igra i ova ofanzivna ekipa mislim Etikete, Isak, Gakpo, sa deficitima i rupama koje konstatno rizikuje odbrana (Konate-desni bek), cini se, dobitna efikasna varijanta u nekim utakmicama. 

Proradice jos neki igraci bitni u squadu za naredne utakmice. YNWA

Edited by Janne240
Posted

Slot je u izjavi posle utakmice istakao kako je presing funckionisao posle duze vremena i da je jedan od razloga sto je Frankfurt pokusavao da igra kratkim pasovima i po zemlji, bez takozvanog bunarenja tj dugih lopti. To je inace trend trenutno u Engleskoj, verovatno kao odgovor na presing koji je postao popularan proslih sezona usled Klopa/Iraole/Artete/Pepa i jeste bio problem Liverpula ove sezone, bas nedostaje taj tipican presing koji su imali proslih sezona

• Like 1