mr clutch Posted October 4 Posted October 4 Takodje ima dozu kikseva koju mora da isporuci u neka 2, 3 meca. Ali to mu se ne moze zameriti jer poskida sve i svasta i svake sezone je medju najboljim igracima, ako ne i najbolji.
deez nuts. Posted October 4 Posted October 4 22 hours ago, Darth Steva said: Ja ne znam da li sam ikad video da se golman tako konstantno povredjuje na mesec+ dana svake sezone kao Ali. Hamstring connoisseur.
Janne240 Posted October 6 Posted October 6 Ма нек праве вицеве за нашег Ван Дајка, кад се лига одлучивала у 6-7. колу? Полако... наместиће се радна и добитна екипа. 1
mr clutch Posted yesterday at 07:44 AM Posted yesterday at 07:44 AM Lepa pobeda, iako je upitno koliko je Ajntraht merodavan za bolje dane. Pored upitnog kvaliteta, takodje se protiv njih ima vise vremena za razmisljanje jer daju rivalu vise prostora izmedju linija nego PL timovi, pa je bilo lakse da uspostavimo svoju igru. Svakako kao sto sam rekao lepa pobeda za podizanje samopouzdanja i postepenog ulaska u formu 1
Janne240 Posted yesterday at 06:46 PM Posted yesterday at 06:46 PM (edited) Nista nije nemoguce, osim da dignemo ruke na startu. Mnogo ima da se igra i ova ofanzivna ekipa mislim Etikete, Isak, Gakpo, sa deficitima i rupama koje konstatno rizikuje odbrana (Konate-desni bek), cini se, dobitna efikasna varijanta u nekim utakmicama. Proradice jos neki igraci bitni u squadu za naredne utakmice. YNWA Edited yesterday at 06:46 PM by Janne240
kojan Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Slot je u izjavi posle utakmice istakao kako je presing funckionisao posle duze vremena i da je jedan od razloga sto je Frankfurt pokusavao da igra kratkim pasovima i po zemlji, bez takozvanog bunarenja tj dugih lopti. To je inace trend trenutno u Engleskoj, verovatno kao odgovor na presing koji je postao popularan proslih sezona usled Klopa/Iraole/Artete/Pepa i jeste bio problem Liverpula ove sezone, bas nedostaje taj tipican presing koji su imali proslih sezona 1
Recommended Posts