Dzo23 Posted March 15 Posted March 15 Kanturina od ekipe nije u stanju da pobjedi ni Totenhem. Ćelavom holandskom prevarantu oduzeti trenersku licencu. 🙂
Sokmeniki Posted Sunday at 10:57 PM Posted Sunday at 10:57 PM To je to od Slota jbg. Totalno je izgubio sve konce, samopouzdanje igraca je srozao na minimum minimuma. Ja bih probao sa sok terapijom odmah sada, dok smo jos u igri za preostala dva trofeja - Steven Gerrard. Mislim da je on spreman da preuzme taj zadatak, a ko bolji da digne samopouzdanje i bar na kratko razdrma ekipu od Stevie G-ja. A od ljeta zna se - Xabi Alonso.
mr clutch Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sto je najgore ocekivao sam posle onakog revansa sa Galatom epski raspad, jer je to ono na sta sam navikao ove sezone od Redsa, a to je da kad se pojavi tracak nade i konacno odigra dobra tekma posle nje u sledecoj sledi razocarenje. Sanse za ovakav scenario su se uvecale sa povredama pred mec i tokom njega. LS polako izmice, sto gotovo sigurnoznaci kraj Slotovog mandata.
Recommended Posts