Jump to content

Recommended Posts

Posted

Takodje ima dozu kikseva koju mora da isporuci u neka 2, 3 meca. Ali to mu se ne moze zameriti jer poskida sve i svasta i svake sezone je medju najboljim igracima, ako ne i najbolji.

Posted
22 hours ago, Darth Steva said:

Ja ne znam da li sam ikad video da se golman tako konstantno povredjuje na mesec+ dana svake sezone kao Ali.

Hamstring connoisseur. 

Posted

Ма нек праве вицеве за нашег Ван Дајка, кад се лига одлучивала у 6-7. колу? Полако... наместиће се радна и добитна екипа.

• Love 1
  • 3 weeks later...
Posted

Lepa pobeda, iako je upitno koliko je Ajntraht merodavan za bolje dane. Pored upitnog kvaliteta, takodje se protiv njih ima vise vremena za razmisljanje jer daju rivalu vise prostora izmedju linija nego PL timovi, pa je bilo lakse da uspostavimo svoju igru.

Svakako kao sto sam rekao lepa pobeda za podizanje samopouzdanja i postepenog ulaska u formu 

• Like 1
Posted (edited)

Nista nije nemoguce, osim da dignemo ruke na startu.

Mnogo ima da se igra i ova ofanzivna ekipa mislim Etikete, Isak, Gakpo, sa deficitima i rupama koje konstatno rizikuje odbrana (Konate-desni bek), cini se, dobitna efikasna varijanta u nekim utakmicama. 

Proradice jos neki igraci bitni u squadu za naredne utakmice. YNWA

Edited by Janne240
Posted

Slot je u izjavi posle utakmice istakao kako je presing funckionisao posle duze vremena i da je jedan od razloga sto je Frankfurt pokusavao da igra kratkim pasovima i po zemlji, bez takozvanog bunarenja tj dugih lopti. To je inace trend trenutno u Engleskoj, verovatno kao odgovor na presing koji je postao popularan proslih sezona usled Klopa/Iraole/Artete/Pepa i jeste bio problem Liverpula ove sezone, bas nedostaje taj tipican presing koji su imali proslih sezona

• Like 1
Posted
2 hours ago, mr clutch said:

Evo jedan trac kad vec nema nista lepo na terenu.

Al što lik napiše Klopp would say yes i onda na kraju tvita napiše da vlasnici misle da bi bio zainteresovan za povratak ali nije bilo nikakvog kontakta sa njim.

Posted
8 minutes ago, Урош19 said:

Al što lik napiše Klopp would say yes i onda na kraju tvita napiše da vlasnici misle da bi bio zainteresovan za povratak ali nije bilo nikakvog kontakta sa njim.

Bold je verovatno baziran na izjavi Klopa u liverpulskom podkastu od pre neki dan gde nije iskljucio mogucnost povratka ako bude potreban klubu.

• Thanks 1
Posted

Ma kakvi, Pep je celu prošlu sezonu bio na cedilu, ništa. Proći će ovo, sve ima svoje a i Klop je imao dropove tokom proteklih sezona. 

Ogromna je mašinerija je PL, svaki detalj upada u oči ali igra će varirati u svakom slučaju ne samo u trenutku kada smo u seriji poraza.

Blistav momenat je golčina Salaha, pronaći će se on pored Soboslaja i Virca.

21 hours ago, mr clutch said:

Steta sto Ajntraht nije svako kolo.

Iako Mamu najmanje krivim za golove koje primamo u poslednje vreme utisak je da bi Alison dosta toga poskidao.

Utisak su Konate i Van Dajk, Mamardašvili je najmanje sporan.

Posted
30 minutes ago, Janne240 said:

Utisak su Konate i Van Dajk, Mamardašvili je najmanje sporan.

Utisak je funkionisanje celog tima, pogotovo timska odbrana. Zadnja linija je cesto na vetrometini, tako da ne bih krivio pojedince.

Naravno da treba ispostovati Slota. Ima veliki kredit posle prosle sezone, ali lagano je kolicina kredita pocela da se osipa.

• Like 1
Posted

Ma opet mislim to je previše isforsirano ne samo očekivanje nego i stvaranje nove igre i taktike a normalno je da će ekipe koje su slabije startovale ući u trku za trofej. Uopšte ovo ne može biti repriza prošle sezone, polivalentnost ekipe u svim linijama, mora biti odgovor na svaki izazov u takmičenjima, tako da se traže rezultati u svakom kolu.

Poraz nije samo gubitak potencijalno najvećeg mogućeg skora bodova, već ima svakakvih kalkulacija sa tim rezultatima a čini se da se ova kriza mogla očekivati i da je svakako "prelazna" sa Sitija, Junajteda, ...doći će i do drugih.

• Like 1
Posted

Koji veliki kredit ima? Osvojio je titulu jer su se u prvom dijelu sezone svi konurenti raspali. Da, jesu igrali top fudbal ali su pred kraj sezone počeli padati. Tu su povezali nekih kikseva, uz onaj očajan dvomeč protiv PSG. 

Nije doveo pojačanja u vezi, niti je ojačao štopersku liniju. Doveo je desnog beka, još lošijeg od TAA u defanzivi, i Kerkeza lijevo koji je takođe rupa. Sprcao je preko 200 miliona na dva identična špica. Veliko pitanje da li su bolji igrači od Darwina. 

Prodao si Diaza koji je top krilo, a doveo koga? 

Povredio se Gravenbeh koji je držao sredinu, i uslijedio je raspad. Mekalister ne može da se sastavi. Dzonsa i japanca ne želim ni da komentarišem

Jedini koji igra nešto ove sezone je Soboslai. Mada i njega koliko vidim gura na desnu stranu. Van svake pameti. 

Premekani su. U duel igri ne postoje. A nema više ni "Gegen presinga" koji je uspostavio Klop. 

Tad im se posrećilo da je posle Rodzersa Klop bio slobodan. Preporodio je klub, doveo ga na zelenu granu. Deset godina su igrali sexy fucu uz odlične rezultate. 

Ne znam da li ima sad takvog trenera, vjerovatno ne, ali "ćelavi" je već udario u plafon i rastanak je neminovan. 

Posted

Kome se jebe sto se konkurencija raspala? Navijacima? Vlasnicima? Vlasnickoj strukturi su najbitniji rezultati, jer rezultati generisu novac. Tako da Slotov trofej u njegovoj prvoj sezoni sa minimalno ulaganja, tim je vec bio u decline-u i zreo za polurekonstrukciju, takodje izuzetno kratka rotacija sto je kostalo gasa u drugom delu sezone. Sve sto sam naveo je vise nego dovoljno za veliki kredit kod vlasnicke strukture, a to su pokazali kroz nikad veca ulaganja u tim.

Meni da je upitno da li je Isak bolji igrac od urugvajskog Kerola zamenio bih pracenje fudbal sa nekim drugim sportom. Ekitike koliko toliko i isporucuje na terenu. Nedovdjenje zamene za Diaza je greska uprave. 

Nije problem nijedan doveden igrac, vec njihovo uklapanje. U sadasnjem sistemu dolaze do izraza njihove mane koje nisu bile toliko izrazene u njihovim prethodnim klubovima, i niko pred pocetak sezone nije to primetio, vec se pisalo o najboljem ikad prelaznom roku Liverpula.