Jump to content

K.Dot

Član foruma
  • Posts

    4,752
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by K.Dot

  1. Odnosilo se na defanzivu, nije košarka valjda samo šut za 3. Kakav hard difens tranzišn ofens perverzija od petorke.
  2. Može i DeDa umesto Šengelije, nije velika razlika. Bitno je da pogodimo na poziciji centra.
  3. I dalje mi nije jasno zašto smo propustili Nateklinu. CMM - Frenki - Kalina - Toko - Bolomboj petorka jede prvu petorku Reala.
  4. Frenkija im ne mogu oprostiti, sad moram da ga otpratim. Inače desilo se ono čega sam se pribojavao, Željko je konačno skapirao kakav tip igrača donosi titule. Mi čekamo Dauma pa da se pošibamo.
  5. Mitrović i Vlahović koji i ne pomišljaju da igraju odbranu, alal ti vera Piksi majstore kako si ga opravio.
  6. Šteta za Frenkija, priželjkivao sam ga kod nas ali dobro, nismo ni mi loši, potpisali smo Plavšića. Sad još Daum pa da se zaključaju u salu i samo trening.
  7. Šta mislite, da li će se sada kada više ne igra u KKP pozdraviti sa igračima zvezde pre početka utakmice?
  8. Odlazak Pantera mi realno stvara nelagodu, lakše mi je bilo dok je on igrao za KKP. Željko izgleda želi da napravi NBA tim ove sezone ali mi imamo Plavšića tako da nismo ni mi baš bez šansi.
  9. Samardžić <-> Sergej, Lazović - Radonjić <-> Živković, Mladenović <->Kostić i Mitrović na klupi do 70. minuta, nije neka nauka osim za Piksija. PS. I možda ne Veljkovića u startnih 11, dvoumim se.
  10. Dobar je SMS, lacio tražio 100 miliona za njega.
  11. Naravno da nije penal. Mitrović je taman za emirate i arapske lige bez briga. SMS nije ni za to više.
  12. Samo podvlačim LiCiMuRsTvO, ništa drugo. Lik koji onakve grozote peva svojoj supruzi ne može biti dobar. Neka su živi i zdravi.
  13. U principu dzabe smo krecili kada se prvo produžavaju svi domaći igrači pa se po njima sklapa roster. Ne bi me čudilo da Ilić i Lazarević ostanu u timu kao dobri momci, duga je sezona.
  14. Haha,kakvi su licimuri i jajare tm Andjusa i gospodja mu. Kada peva pesmice onda ne razmislja kakve se slike šalju a sada mu je dobar i Nedović da mu reklamira kamp.
  15. Kakav je majstor Terza, strpao je milione u džep od prodaje a dovodi igrače za 0€. Genijalno, samo kako planira da ih proda na kraju sledeće sezone, mislim da ni on još ne zna.
  16. Daum je bukvalno sve što nam ne treba. Pitanje je da li je bolji od Davidovca a videli smo kako DeDa prolazi u EL.
  17. Na ovom linku u komentarima ste preskočili info da je Aleksa isto ponudjen. Ja sam mislio da on ostaje u KKP.
  18. Kako ih je spiker izvozao. Kaže im lik ladno da dodju sutra. Podseti me ovo na onaj tečin vic, kreću sutra grobari u arenu a tamo nema ništa. Ovo mi je najdraža pobeda u derbiju do sada. Bravo igračima Zvezde i Sferu.
  19. Nije ni neko kurčenje, stvarno je KKP imao taj brutala period sezone prošle godine. Mislim da će Željko pokušati još jedan ciklus pa šta bude.
  20. Pa zato je tu novi trogodišnji ciklus. Niko ne očekuje da se sledeće sezone osvoji EL.
  21. Teo bratina u jednom napadu tri puta šutnuo trojku. Bukvalno kao da su ga sad pokupili iz kafane i dali mu loptu u ruke. Ako Jago stvarno završio sezonu najebali smo. Bilo bi lepo ako Bolomboj može da pomogne a sada bi nam i Gile došao kao ozeblom sunce.
×
×
  • Create New...