Jump to content

Papanikolesku

Novi član
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

About Papanikolesku

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Papanikolesku's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular
  • Dedicated
  • Collaborator
  • One Month Later
  • Reacting Well

Recent Badges

257

Reputation

  1. Naravno da je Evroliga prioritet, sve ostalo je demagogija, izgovori, opravdanja, priče pred spavanje. Da je skor u ABA 3-2, a ne 5-0 pričala bi se druga priča, kao u sezonama za nama.
  2. Kakav sam tim draftovao, možda da mi date neograničen broj IR mesta i bar 10 rotacija nedeljno da mogu da nadoknadim Embiida. A i prvo veče brat slomi šaku.
  3. A ako ne pobedimo Monako, sve će se ovo zaboraviti ako pobedimo Fenerbahče. A ako ne pobedimo Fener sve će se zaboraviti ako... 🙂
  4. Možemo da pravdamo poraz iz ovog ili onog razloga, ali je već sada jasno da imamo ozbiljan problem sa skokom u kontinuitetu, koji Obradović ne rešava već dve sezone. Sada je promenio čitavu ekipu, a ovo deluje još gore i još nemoćnije. Ja ne znam kako samo naši igrači ne kapiraju postulate čuvene svič odbrane, pa samo nama skaču po glavama, samo protiv nas se lopte odbijaju daleko, samo naši centri nemaju brzinu ni dobre lateralne kretnje, samo naši bekovi ne mogu da zagrade visoke i pomognu na skoku. Mi imamo problem sa osnovama, još ne znaju tablicu množenja a prešli smo na kvantnu fiziku. Želimir da se dozove, i on i ceo stručni štab jer opet postaje teško gledati KKP.
  5. Au kakva tuga od igre, kakva tuga od vođenja ekipe. Svaka čast Želimire na poslednjoj akciji iz TO, mislim da je i vrabac na grani znao šta igraš. Ovo poslednje ne mogu ni da komentarišem. Svaka čast za pripremu utakmice, pročitao mu Bjanki sav ofanzivni repertoar. I svaka čast za kontrolu skoka, alal vera
  6. Ma jebi se Želimir više, šta je ovo koji k**** A bre pregoreo sam
  7. Opet problem sa defanzivnim skokom. Je*eno sranje. Karlik ne pravi mali faul na Klajburnu, a konstantno traže mismeč Klajburn/ko god od naših bekova. Ne prepoznaju i dalje te situacije izuzev Ntilikine, eventualno Vanje. Vanja zaboravljen na klupi, a lepo je otvorio. Atmosfera u hali tanka. Ajmo da dobijemo ovo, kako god.
  8. Moje mišljenje - zato što nije dovoljno dobar za EL. Ovde smo razglabali xy puta da li može da pruži iole kvalitetne minute u ABA ligi, a da igra ne trpi. Za ovih par godina napredovao je tek toliko da ga abaligaški Žganeci ne prave na budalu. Ukoliko se razmišlja u tom pravcu da se ojača frontcourt kvalitetnim igračem, ja sam za.
  9. Ne bi bilo loše da pokupimo Bizmaka, doneo bi prisustvo u reketu, malo skok, poneka blokadica kad nalete u nekošeno... U napadu bi živeo od Karlika i lepo.. Ne bi bilo toliko ni straha od Tajrikove glave lude Ali avaj, to se prenelo sa jednog drugog foruma.
  10. Znače li ti šta nickovi noob, Maldini, Pato, huko, loler, kluivert, feki, Del Pierro? Verni haxball, fina igrica beše nekad
  11. Igrao si haxball? 😄 Daj nick, ako je to bilo ranije, u srećna vremena 2v2 classica i 3v3 big 🥲
  12. Cigani na temi poslednjih 15 minuta: Maverick88: Može samo jedan da pređe Elmulinho: Može bre, pročitao sam pravila TB: Može, okačio sam već Maverick88: Ne znam dal može, daj link Nunilo: @ maverick je u pravu, ne može Elmulinho: kači pravilo da može Stela: Stvarno ne može? Bad: Mislim da može samo jedan Maverick88: Koliko znam može 1 Elmulinho: Ubiću se Oplakao sam
  13. Pobeda protiv ovakvog izmučenog Virtusa u Beogradu ne sme da dođe u pitanje. Iskontrolisati skok, i biće sve okej.
×
×
  • Create New...