Jump to content

gggggggg

Član foruma
  • Posts

    7,702
  • Joined

  • Days Won

    7

Posts posted by gggggggg

  1. 7 minutes ago, 40Wins said:

    Jbg, sad kad je pala pushiona, sad svi znaju sta nije trebalo da se radi, a da su uzeli kitulu bilo bi: Eto, vidis da ne treba cekati kad imas neku osnovu, moras da ides na all in. Mislim da nema pravog recepta i puta koji svi treba da prate, msm videli smo na primeru Toronta da im se rizik isplatio. Iako je nekima onaj trejd za Gobera bio bulja, ako je Dzamarelo u banani, Minesota je na ozbiljnom putu da uzme titulu ili da bude blizu.

     

    Feniks je makar imao neki uzlet, i bio na dve pobede od rostilja kod Frense, i ja bih voleo da Sakramento u nekom momentu proba sa nekim rizicnim trejdom, pa makar se ukopali, jer nije da nismo bili zadnja rupa na svirali 15 godina, sta nam znaci aktivna borba za plej in kad se vrate Memfis, SAS...

     

    toronto je bio u idealnoj situaciji za trejd. fail posle faila u playoffu i nesto se moralo uraditi. fan favorite je trejdovan za superstara i to uopste nije bio rizik kakav se misli jer bi nakon te sezone i onako derozan skoro sigurno otisao na ovaj ili onaj nacin. masai je samo iskoristio idealnu situaciju da uradi trejd i uradio je to na najmanje bolan nacin za navijace toronta koji su obozavali derozana. pored toga, toronto je imao izuzetno dobru ekipu, koja je mogla priustiti da im ode najbolji igrac i perspektivni centar u trejdu. nakon toga u februaru je doveden i gasol i ostalo je istorija. dakle mnogo vise mesta za manevar i mnogo pametniji kada je sastavljanje rostera u pitanju masai nego jones i ishbia.

    bealov trejd je cisto bio trejd da se uradi nesto, da novi governor pokaze francisu i ostalim navijacima ambiciju sa timom. iz ove perspektive je jasno da su morali pojuriti nekog pleja umesto beala koji je pored bookera i duranta redudantan. mislili su da ce point booker ili pint beal biti dovoljni za taj deo posla...meni je trejd aytona za nurkica bio ok posao za susne, ali ispostavilo se da je i to bio promasaj jer je nurkic ipak bio skoro pa neupotrebljiv u playoffu.

    ni vogel se nije proslavio. defanzivni trener koji ima ofanzivne pomocnike i tri vrhunska napadaca, izgleda kao idealna situacija iz prve...ali nije ni to izgledalo kako je zamisljeno. na kraju mentalitet dva lidera, duranta i bookera je vrlo upitno u ovom trenutku. ni jednom tokom ovog playoff serije nije izgledalo kao da su u ozbiljnoj situaciji, nego sve onako preko kurca, lezerno, bez intensity™. na kraju rezultat je onakav kakav zasluzuju.

     

    gobertov trejd je imalo smisla, iako su ga i dalje verovatno preplatili malcice. cele prosle sezone je vukao neku povredu i zbog toga nije bio sav svoj. od ove sezone se vidi da moze biti one man top10 defense u ligi, a kada se na to doda jos mcdaniels, edwards i ostali dobri defanzivci, na kraju su ubedljivo prvi.

     

    • Like 3
  2. prosto je neverovatno da od ovih 63 rotacijska igraca na minimalcu, bukvalno ni jedan se nije pokazao kao respektabilan igrac za playoff. pola njih nisu vise ni u sastavu.

     

    vogel je skoro sigurno bivsi. beala tesko da ce trejdovati zbog no trade klauzule, nekako sumnjam da ce durant i booker zatraziti trejd. tako da im jedino ostaje da trejduju nurkica, littlea i/ili allena za nekog pleja i neko drvo pod kosem. 

    • Like 1
  3. 13 minutes ago, Ječmendo said:

     

    Nažalost, nije teorija. On ima samo šut za tri, u svemu ostalom je ispodprosječan košarkaš, dok je u defanzivi krater. Procenti šuta za tri imaju tendenciju da idu značajno dolje u fizički zahtjevnoj košarci o čemu lijepo govori početak ovog plej ofa. Igrao je Buddy 30-ak minuta u prethodne tri utakmice i bukvalno je bio igrač manje na terenu, uz to bez pogođene trojke. :s_d:

     

    to sto ga nurse ne koristi jer misli da su ova dvojica dovoljna za napad a da od ostalih treba odbrana, ne znaci da je beskoristan igrac. nekoliko playoff ekipa bi dali sve da ga imaju u rosteru trenutno.

    • Like 2
  4. 43 minutes ago, Ječmendo said:

    Hield je isključivo igrač za regularnu sezonu. U plej ofu potpuno beskoristan, Debeljko je za njega profesor doktor košarke. Meni se ova utakmica, kao i cijela serija sviđa. 

     

    ovo su mu bukvalno prve utakmice u karijeri u po. tako da ova 'teorija' nema nikakve osnove.

  5. 7 minutes ago, Nenson said:

    Sta se desilo sa Hieldom i ispadanjem iz rotacije kod sixersa jel neka povreda ili? Zar je korisniji debeli Lowry od 38 ljeta...

     

    obe ekipe iz ovog trejda su za sada prosle lose. indiana da je znala da ce mathurin zavrsiti sezonu u februaru, mozda ga ne bi ni trejdovali.

     

    mislio sam da ce biti idealan igrac za pored embiida.

    • Like 1
  6. 2 hours ago, Darko said:

    Ja nisam, zbog dva razloga:

    (1) Mislio sam da Towns ne igra prvu rundu plejofa

    (2) Precenio sam Suns-e

     

    Biće borba. Po ovome što sam do sada video, finale pre finala. Dajem blagu prednost Denveru zbog domaćeg terena i što Towns/Gobert obično razočaraju u plejofu. 

     

    pa vratio se towns jos pre kraja sezone xd

     

    ne bih ja nikako otpisivao okc. nekako niko ne obraca paznju na njih i ne uzimaju ih ozbiljno ali nikako nisu zajebancija.

  7. pa dobro, nema veze to, ali su jedna od najdubljih ekipa u ligi sa elitnom odbranom i respektabilnim allstarovima a on napise fejk dpoy i bezvezni reid :classic_wacko:

     

    nisam ni ja mnogo verovao u ovu minnesotu u playoffu, zbog njihovog slabijeg napada ali sam ipak prognozirao da dobijaju phoenix u prvoj rundi uprkos tih 0-3, jer phoenixu verujem jos manje xd

     

    ako prodju i oni i denver uzasno me nervira kako ce izgledati utakmice, jer ce biti malo teze protiv denvera postizati koseve. a usput kako ce jokic-murray resiti ovu elitnu odbranu.

    • Like 1
×
×
  • Create New...