Jump to content

Downforce

Član foruma
  • Posts

    757
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Downforce

  1. Prebaciti ih sve u F1 program i pustiti da rade 😄
  2. Jedino jos da probaju da parkiraju bolid i probaju da istrce do kraja vozaci. Bice brzi garantovano. I ne moraju da se prezuvaju do kraja trke sigurno.
  3. A daj stvarno vise sa usranim sejfti karom...
  4. Lagano... Debili. Cim se malo trgnu vozaci i urade nesto dobro - magarci zaseru. Za koji moj cuvate gume. Sutra ce ionako kisa biti...
  5. Nece biti voznje. Red Flag ili SC voznja. Zato kazem.
  6. Bice ovo jedan propali vikend zbog kise vidim ja. Nista od trkanja...
  7. Katastrofa. Uzas.
  8. Mora jos mnogo u Ferrldzi i McLarenu da oznoje guze kako bi Maks otisao u meltdown. Jako, jako puno posla imaju da bi ga uopste nasekirali.
  9. Trebalo bi njega da kazne, kad je vec nasao da se proserava...
  10. E fala stojku da su uspeli konacno. Devet puta se preznojih kod red flaga. Rekoh, kakvi su carevi ostace na zutim...Napredak dakle. Trka uzas. Taj red flag je ubio i ono malo neizvesnosti sto je moglo da iskrsne oko pit stopova. Edit: Dobro je da se malo sezona razmrda. Ima zivota u McLarenu i Ferrariju ipak.
  11. Ubio trku je pravi izraz jbt. Sad ce ovako da se razvlace do kraja.
  12. 45 minuta proslo a mi nismo ni T od trkanja videli...
  13. Realno, totalno nepotrebno sto rece Niko. Bzvz. Hahahahah, ali Okon. Boze, kakav debil...
  14. Auuuuuu jbt.... Sta napravise ovi ljudi...
  15. Fino bogami. Ajd sad malo fokusa sutra pa da slavimo.
  16. Odose Perez i Alonso u Q1...
  17. Nije sastavio dobar krug Lec, vidi se sa onboarda od juce. Postoji isto mogucnost i da su ostali setapom napravili kompromis kojim ce imati bolje kvale. Videcemo to vec danas. A ako opet na trci Max nabije sekundu po krugu - jbg tu je uvek: Sledeca sezona.
  18. Lec kao da je sve karte stavio na to da se nekako dokopa pola ovde. Bas forsira brze krugove. RB mnogo bolje izgleda danas za sad.
  19. Kad krene downshifting pisnem u gace...svaki put. Cist svrs. Turbo isto moze dobro zvucati ako nema rekuperacije. Rekuperacija energije je ono sto oduzima zvuk. Zvuk je nista drugo do gubitak korisne energije. Mada ako mene pitas ovakav zvuk nikako nije gubitak. Obozavao sam taj akusticni tjuning izduvnih grana. To su muzicke kompozicije po mom ukusu. Novi bolidi kao cale kad kosi travu u dvoristu custom made kosilicom sa motorom od ves masine...
  20. To je ono sto sada prosto isijava iz njega. Vidi se taj fokus koji ima. Zato trenutno i vozi kao sto vozi. Monstruozno. Jednostavno znas da ce isporuciti. Kao sto je to radio Luis...Sumi...
  21. Because reasons?
  22. Tako su nastelovali. Sad sledi gangbang na Lecu...
×
×
  • Create New...