Jump to content

propolis

Član foruma
  • Posts

    5,101
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by propolis

  1. 1 hour ago, Bugl Khan said:

    šta je to s vama i nepodnošenjem najboljih na svijetu? Imate, po mnogima, najboljeg tenisača svih vremena, i u isto vrijeme hrpu navijača Nadala i Federera. sad imate i najboljeg košarkaša na svijetu, pola države ga ne podnosi. WTF?

     

    Srbin bajo moj, ne daj Bože da se Srbi slože.

    U Hrvatskoj sam živeo do rata i kada sam došao u Srbiju prvi put sam čuo za izraz " Da komšiji crkne krava" to mi baš nije bilo jasno,ali evo posle 30 godina života u Srbiji skontao sam o čemu se radi. Teško se prihvata tuđi uspeh.

    Verujem da tu leži odgovor na tvoje pitanje.

    • Like 4
  2. Neverovatno koliko loše igra James celu seriju kao da mu je neko oduzeo moći, ali je zato sinoć pogodio trojku za game 5.

    Pao ukoliko prođe, a Monako ispadne Lesor će biti MVP tako da će James morati da zapne iz sve snage u G5

  3. 9 minutes ago, Don Dusko said:

    image.png.68fdd92ff09a355573615636755efd3a.png

     

    Dnevna doza prosečnog igrača:

     

    Biće ovo jedna teška utakmica  jer je Mega mlada i poletna ekipa željna dokazivanja. Dižu igru cele sezone što su i pokazali u seriji protiv ekipe koja je projektovana za sam vrh.

    Mi smo iskoristili ovu pauzu i dobro smo radili na treninzima, neće biti lako sa mladom i agresivnom ekipe Mege,ali ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice obradovaćemo naše verne navijače. 

    Ovom prilikom ih pozivam da dodju i da napune halu jer su oni naš 6ti igrač. 

     

     

    • Like 1
  4. On 4/29/2024 at 6:46 PM, Čočo said:

    Moje neko mišljenje je da će oba projekta države ili jednog čoveka da se završe 2026.godine. Kasnija budućnost oba kluba će zavisiti od rezultata do te godine sa akcentom na tu godinu. Zašto tako mislim? Prošle godine, sećam se da je predsednik države najavio kako za oko tri godine očekuje oba kluba na F4 Evrolige. Ako uz sve to uzmemo u obzir da postoje indicije da će se 2026.godine F4 održati u Beogradu za dotičnog ne postoji lepši završetak njegove želje, bajke i hira. Nekako mi se i Željkov potpis do 2026.godine takođe uklapa u sve to i taj neki njihov projekat od kada je došao u KKP. Za evropske okvire oni su u mnogo boljoj poziciji nego mi osim ako udbaš ne bude bivši pa se nešto ne promeni u strukturi i funkcionisanju našeg kluba. Sama promena kod nas će biti pozitivna iz više aspekata a prvenstveno nećemo trošiti trenere kao čarape i siguran sam da će nam izbor trenera biti bolji nego sad, a znamo i zašto. Za sada bolje prognoze dajem komšijama jer kod njih se zna ko šta radi i ko je za šta odgovoran. Sa parama plus Željkom i Savićem i već osnovom koju imaju su miljama ispred nas koji sa parama, Čovićem, Dozetom i Vasiljevićem a samim tim i domaćom osnovom i promenom trenera na svakih godinu dana znamo kuda plovi ovaj brod. Nakon 2026.godine ako se ništa ne promeni u našem funkcionisanju, Čović će svakako otići, klub će već biti raskomadan na sitne delove a komšije će do te godine imati dobru zalihu svega da budu iznad nas narednih 10 godina dok se ne rehabilitujemo od stanja koje udbaš ostavlja za sobom. 

     

     

    Ja sam u fazonu da ovo besomučno trpanje para ima veze sa Expo 27 i da te pare što klubovi dobijaju ulaze u te milijarde iz budžeta za Expo 27.

     

    Očekujem ovo besomučno sipanje do  kraja sezone 2026/27. tako da očekujem i produženje Zocovog ugovora na bar +1 godinu.

     

    Kada se završi Expo 27 i kad krene sezon 2027/28, tada možemo očekivati da Nebojša ode iz kluba jer sigurno nije lud sada da ide kada ima najviše love.

    Nešto mi ne deluje kao lik koji je alergičan na mnogo love.

     

     

  5. Prelomni momenat tekme je ofanzivni skok Rivera na 2:10 do kraja tekme.

    U tom trenutku ima 88:87, ima loptu i umesto da je iznese napolje glavi ispod koša sa trojicom i naravno promašuje. Klivlend zatim pravi faul za dva bacanja i daje prednost Pao.

    Nakon ta dva izuzetno glupa poteza dolazi serija Pao i konačnih 88:95

  6. U seriji Dalas LAC se sve svodi ko bolje šutira trojke taj pobeđuje. 

     

    Pj Washington u odbrani ništa bolji od Luke koji ima 5 penala, Harden kao da stolicu obilazi.

    • Like 1
  7. Samo je bilo pitanje trenutka kada ce ovo da se desi jwr već tri minuta Barsa na ivici da preseče loptu ili da ne predju pola za 8 sek, jednom je cak i proslo ali nisu svirali.

×
×
  • Create New...