Jump to content

Contador54

Član foruma
  • Posts

    341
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Contador54

  1. Ako sam dobro razumeo, ukoliko se osvajac LE direktno plasira kroz svoje prvenstvo u LS, onda to mesto ide timu sa najboljim koeficijentom, iz obe staze kvalifikacija. Taj tim je 99% Benfika i to bi bilo dovoljno da se viceprvaci Austrije i Srbije nadju u 3em kolu kvalifikacija.

     

    Znaci, treba navijati da osvoji Bajer ili neko od Italijana uz dodatni uslov da zavrsi u top 4 prvenstva. Marsej ne sme!

  2. Gledam tabelu i cudim se otkud ove brojke. Svakako sam vec razbio telefon kad je Didja zavrsio drugi. A osetio sam da ce tako biti jos kad je Miler izleteo. Na kraju sreca da se desila ova kazna. Glupo bi bilo da izgubim titulu jer nisam na vreme poslao prosli vikend 😕

     

    Titula je tu, ideeeeeeeeeeeeeeeeemo 🙂

     

    Vrhunska borba @Romantik, "tukli" smo se citave sezone i samo su sitnice odlucile da prevagne na moju stranu. 

  3. Apropo sesira, izgleda da nece biti prevelika razlika izmedju treceg i cetvrtog posebno ako Rumuni odole Svajcarcima i zadrže prvo mesto. Onda bi sa nama u cetvrtom bili Italija i Svajcarska, potencijalno Ukrajina. Iz treceg ostaju kao opcije za izbegavanje Hrvatska i Holandija dok su Ceska, Slovacka, Slovenija i Skotska ekipe sa kojima mozemo igrati. 

×
×
  • Create New...