Jump to content

analiticar pripravnik

Član foruma
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

analiticar pripravnik's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • One Month Later
  • Dedicated
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • First Post

Recent Badges

47

Reputation

  1. to je i sustina. Ne gledam TV , vesti pratim preko nekih portala kanala itd. Na Vucicevim medijima uglavnom nema nista o protestima, ili se protestanti razvlace u negativnom kontektstu ( Djilas, Solak, Djilas , Solak ). Mnoge stvari na Vucicevim medijima nikad ne bi videle svetlo da se pre toga danima ne vrti na N1 i NOVAs, portalima itd. Na Vucicevim medijima uglavnom tece med i mleko, Srbija je lider u univerzumu itd. Niko ne bi znao ni za Suboticko naselje Makova sedmica rat migranata itd..
  2. nikakva demagogija nije... Mnoge stvari se nikad ne bi saznale da nije ovih medija. Ko zna sta bi bilo i sa dvojicom policajaca. to je cinjenica .. rekoh u nekom od predhodnih postova... ovi i ne moraju da dolaze. samo napisu sta im vrhovni urednik nalozi.
  3. ko je ovde pomenuo opoziciju ? Rec je o medijima. Da nije bilo tih medija, svi bi verovatno bili pohapseni a mozda i prebijeni u Bavanistu. Za pretnje bagerom u Kikindi niko ne bi ni znao.. A btw .. i za same ove pregovore upravo su im N1 i NOVA i slicni mediji verovatno i jedina zastita od vlasti. Kao sto su i dvojici policajaca verovatno i jedini zastitnici njihovih zivota. Bez medija bi obojica vec odavno bili negde u Dunavu kod Visnjice ( gde su i ostali protivnici rezima zavrsavali ).
  4. oni svakako ne moraju da budu nigde. Ionako objavljuju ono sto im vrhovni urednik naredi
  5. Naravno. Ali i oni koji budu izvestavani od nezavisnih medija bi trebalo malo da vode racuna. Na kraju krajeva, prisustvo tih medija na pregovorima, ili makar na davanju izjava nakon istih, bi im bio kakav takav garant bezbednosti pre svega. Kad bi svi gledali malo siru sliku van svoje guzice, ovo bi bila kolko tolko pristojna zemlja za zivot. Ovako , nikakva razlika izmedju tih paora i onog ko proda glas za 2 crvene i malo makarona brasna i secera.
  6. Otvorena ( obnovljena ) pruga Subotica-Segedin. Kolko sam uspeo da saznam bice preko 5 polazaka dnevno. Dosta ce znaciti Suboticanima kao i onima uz prugu ( Palic, Hajdukovo, Backi Vinogradi , Horgos ) koji svakodnevno idu na posao u Segedin. Uz to, iz Segedina za Budimpestu , kolko sam saznao, ima polazaka bukvalno na svaki sat ( Kolko kod nas dnevno ima polazaka za Novi Sad i Nis ) Sa druge strane... znam nekoliko nasih Madjara koji su otisli u Budimpestu jos 90ih i koji tamo dobro rade ( IT ) ali gledaju da idu dalje na zapad jer im je Orbanova Madjarska pocela mnogo da lici na - Srbiju.
  7. sto nije izasao PINK pa da "razbije sa gledanoscu" ?? Mogla je ova Jeremicka da izadje u helankama
  8. ili da prodaju sve za dugove prema bankama i da posle rade za Tenisa i Matijevica 😄
  9. https://n1info.rs/vesti/vlada-inicirala-poljoprivrednici-odlucili-bez-novinara-n1-nove-i-021-na-sastanku-paora-i-vlasti/ Paori pristali da pregovaraju bez novinara koji nisu Vucicevi. A samo pre neki dan da ovi mediji nisu preneli vesti iz Bavanista, Policija i batinasi bi ih razbucali. Sad ih ne interesuju slobodni mediji. Njima je bitno da im vlada ispuni uslove. A sutra ce glasati ponovo za njih.. neko je jednom rekao. mozda zaista treba da nestanemo. Ne bi bili ni prvi ni poslednji narod u istoriji koji je nestao... prirodna selekcija.
  10. https://www.instagram.com/reel/C0Bdv69s8nT/?fbclid=IwAR3am9IyATIeJTxOYTRm7vEOq6-NgZOThIKSBhAxRkcAJqki9By6mwK2ums
  11. ovako smo kao klinci 80ih skakali u studentskom kada su pustali " Igra rokenrol cela Jugoslavija".. zvalo se shutka.
  12. deluje mi da se vlasti vise uplasila Proglasa nego svih stranaka opozicije... sto bi rekao Micko..
  13. ovi sad rade i sa sekundarnim sirovinama ?? zanima me kako ce remontovati te helikoptere? da ne govorimo o modernizaciji ako je uopste bude bilo. Nekoliko dana unazad se moglo videti na flight radaru da dolecu AN124ke pretpostavio sam da je to to. ako od tih 11 osposobe ( kao remontuju ) kanibalizacijom nekolko komada bice kao super. Realno bacanje para u momentu kada ima tone toga gde bi bile bolje upotrebljene...
×
×
  • Create New...