Jump to content

Cavani

Član foruma
  • Posts

    4,087
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Posts posted by Cavani

  1. EL je smesna organizacija.

    Po nekim najavama ucesnici ce se znati tek u julu, a vecina EL timova vec sada dogovara pojacanja, produzuje igrace, pravi planove. To je unfair adventage klubovima koji imaju garantovano mesto jer je bazen kvalitetnih igraca ionako jako mali. Uz to ce posle traziti rezultate, pune dvorane i dobre igre kao uslov ostalim klubovima da bi je igrali.

    Malo ih kvari planove sto stanovnike Londona, Berlina, Pariza, Dubaija uglavnom zabole za kosarku, Moskvu su sami izbacili, pa moraju hteli ne hteli da se okrenu ovim prostorima.

     

     

    • Like 7
  2. Mnogo je zeznuto ovo sto Partizan ne zna hoce li igrati EL dogodine iz ugla sastavljanja tima, iako po najavama hoce.

    Sada je aktuelno pravljenje dogovora sa igracima, kaparisanje itd. U julu ce sve sto valja biti manje-vise probrano, zato ocekujem da Partizan opet osigura trio Ledej-Naneli i Panter, koji ionako ima ugovor.

    Citam da ce odluka tek u julu, bas neozbiljno cak i od organizacije kao sto je EL koja gleda samo pare, ali je neposteno prema klubovima od kojih kasnije ocekuje neku stabilnost kao uslov igranja. Dajte licence pa ce biti i stabilnosti.

  3. 15 minutes ago, daftpunk said:

    sramota sta se sve pise za najuspesnijeg i najtrofejnijeg druga precednika u istoriji kluba. 

     

    Fp-NKJy6-Xs-AIY4ts.jpg

     

    jednoga dana zalice mnogi sto ga vise nema, ostace pesma i uspomena na tecu kapitena :whistling:

    Ja verujem da u njegovoj glavi bas ovako deluje ova scena kada uvece ode na spavanje.

  4. 12 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

    Чекај како је Калинић ирелевантан на топ 8 нивоу који је играо у већини његових сезона а Гедраитис никад у каријери није играо топ 8? Разлика између њих двојице у старости је 9 месеци. Све што си набројао за Гедраитиса је тачно, али то исто важи за Калинића само још боље, осим дела са затрпавањем противничког коша, мада је код нас показао и да то ради одлично.

    Али да сложићемо се да је идеалан сценарио да обојица буду ту.

     

    Притом Калинић није пропустио утакмицу ове сезоне такође, претходне је пропустио само 1, све то у ф4 и топ 8 екипи са великом минутажом.

    Bio je irelevantan ove sezone, ne karijerno.

    Nisam ih uporedjivao, vec sam rekao da bi bili dobar par. I da ne bi trebalo ocekivati ako dodje Kalina umesto Gidre da pokida sezonu i bude ne znam koliki upgrade.

    • Like 1
  5. 1 minute ago, Bogoljub Gagic said:

    Баш ме занима да ли би исто то рекао за Гедраитиса да смо којим случајем поражени у овој серији. Човек се нападчки није појавио у 50% утакмица у сезони а Недовић се прозива да није константан. 

    Свакако треба га задржати, али у пару са Калинићем.

    Bih.

    Gedraitis ima motorino koji se ne gasi, ne povredjuje se sto je jako retko danas u evropskoj kosarci, igra vrhunsku odbranu i trci kao navijen u napadu. Polivalentan je igrac, moze da pokrije i da sacuva sve pozicije od 2-4. Ima dobar kosarkaski IQ i timski je igrac, uz to povremeno zatrpa protivnika. 

    Kalinic je u ovoj fazi karijere irelevantan na top8 nivou kojem tezimo, treba imati u vidu da je vec veteran i ne treba ocekivati cuda i da sam sve pokrpi iako naravno dizem obe ruke za njega da se vrati.

    Gidra i on bi se savrseno dopunjavali na 3-4, bombona.

     

    • Like 16
  6. 12 minutes ago, TB Told said:

    Ne može jedna serija da promeni utisak o celoj sezoni. Niti je ova sezona naprasno postala uspešna zbog ovog trofeja. A neće ni on postati bolji igrač u EL u odnosu na prethodne tri sezone. Tako da su sve kritike bile na mestu i uz sve pohvale za seriju, ne ni trebalo da se uzima u razmatranje za ozbiljnu ulogu u EL. 

    Nije jedna serija, nego evo sada vec 7-8.

    Da je samo te serije igrao pa se isplatio Zvezdi.

    Zasluzio je bar da mu malo sjasete sa vrata.

    • Like 12
    • Love 1
    • Thanks 4
  7. 55 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

    У целој овој еуфорији брзо се заборавља оно на шта смо кукали током сезоне па тако сада ваљају и Сферопулос и Гедраитис и Давидовац и Недовић и Лазић може још једну сезону итд зависно ко је на кога кукао. По најавама костур ће се задржати, а прва појачања Вилдоза и Плавшић, нисам сигуран да то онда наговештава нешто претерано бољу сезону у ЕЛ од овосезонске

    Sferopulos i Gedraitis nisu valjali samo onome ko se ne razume ni malo u kosarku.

    • Like 15
×
×
  • Create New...