Jump to content

jedibojan

Član foruma
  • Posts

    2,758
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jedibojan

  1. 1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

    Goss je safest opcija. Izuzetno stabilan, odgovoran, doprinosi na vise nacina, dobar prakticno svuda. Nije najsegsi opcija mozda, ali vrhunski izbor za ekipu koja zeli da ima glavu i rep.

    Mislis da ce se pored Tintilitikine, Jaleena i Iffe-a (pa i Lakica) dovoditi jos i prvi plej?

  2. 10 minutes ago, fancy said:

     

    Jaramaz sigurno ide, ako već nije i otišao, negde za Rusiju koliko se sećam (?).

    Inače trenutno tuži Partizan / Željka jer je posle, ubi me sad koje utakmice, mislim 2. sa Zvezdom u finalu ABA lige, ali nisam siguran, (baš sam bio zatrpan informacijama) zakazao trening sutradan u 9 ujutru, a po FIBA pravilima 24h posle tekme ne drži se trening (pišem kako mi je rečeno a ne iz pravilnika FIBA).

    EYqrNDXgibSn.gif

    • Like 1
    • Ha-ha 2
  3. 2 hours ago, Kooineeperk said:

     

    Da pokusamo barem komsijama da ne upropastimo temu 🙂 

     

     

    Zasto mislis da Naneli nece ostati a Ponitka hoce? Tanko mi je ovo na 3, iako prema navodima dolazi i Vanja koji moze i to malo da pokrije. Gde je Ledej tu? 

     

     

    Poku tesko da ce se vracati u Evropu.

     

    Vlatko Cancar je propustio celu sezonu zbog povrede i neke naznake su da bi mogao da se vrati za kvalifikacioni turnir repke, bas tamo gde se i povredio, u Atini. A pre toga je dobijao dosta sansi u NBA. 

     

    Ova 4 znaka pitanja moraju biti bas iskusni i top level igraci ako se zeli u borbu za F4. 

     

     

    Nun i Leday po svemu sudeci odlaze. Naravno da moraju biti top level igraci. Tipa spolja bih bio prezadovoljan sa:

    NWG, Jaleen

    Punter, Loyd

    Vanja, Pony, Trifa

    Mislim da je ovo visestruko kvalitetnija varijanta od proslosezonske.

    • Like 1
  4. 49 minutes ago, Barkley#34 said:

    Slažemo se da nije ni genije ni organizacioni mag, a malo ima i do toga da ih je iznenadio "prerani rast" (što bi svojevremeno rekao peja, odlazak na f4 je Daniloviću i drugarima bio najgora stvar koja im se mogla desiti) pa su pokušali da jašu na tom talasu, delom uspešno (16K sezonskih, promocija kluba), a delom ne (sve navedene i druge brljotine i dečje bolesti). 

     

    Što se tiče poslednjeg dela, nije baš samo trener bio jedini "na braniku". Pojušavao je Ostoja intervjuima i saopštenjima da parira, ali jasno je da njegov lik nema težinu niti je na kraju tu stvar u prepišavanju van terena jer je to van naše moći nego pokazivanju ko je bolji s loptom, čak i u lošijim uslovima. A tu smo opasno fejlovali.

     

    Mislim da bi trebalo da shvate da ne može niko pobediti onog udbaša u "pripremi mečeva" niti u besramlju pa se samim tim ni ne treba takmičiti u tome. Što bi rekao Sting "confront your enemies, avoid them when you can", pa treba birati bitke. 

     

    Ono što bih voleo je da se klub "mentalno zatvori" i podigne na viši nivo u tom delu:

    - da se igračima zabrani svaka vrsta provokacija, nesportskog i besmislenog ponašanja. Mafijanje i bronksovanje neka ostave kod kuće. Nikakve reakcije osim u samoodbrani, a tada neka se potrude da napadača pošalju u Urgentni,

    - da Željko prestane da se bavi svim i svačim na kzš, samo da odgovara na košarkaška pitanja,

    - da prestanu bilo kakva saopštenja (osim onih vezanih za rad kluba) i odgovaranja, koliko god da smo u pravu ili da smo nepravedno napadnuti,

    - da se od početka gradi fokus da se igra svoja igra u kakvim god uslovima - sudije, publika, šta god,

    - pošto su derbiji posebno kritični, da se obezbedi maksimalno korektan odnos i tretman tima i stručnog štaba CZ na mečevima,

    - uz to, obaviti sto razgovora sa navijačima svih vrsta kako bi se prestalo sa prozivanjem porodica suparnika, gađanjem i drugim stvarima koje em su pogrešne i glupe em mogu da se iskoriste,

    - prekinuti svaki odnos sa upravom CZ, čak do nivoa da im se ne pruži ni ruka - ne postoje. Bez ikskvih objašnjenja u medijima ili gde već. Gde mora da se uspostavi tehnički kontakt to odraditi uz minimum komunikacije. Nikakva saradnja u šatro interesu srpske košarke u ABA ili EL,

    - isto važi i za šarlatane iz KLS lige, kad dođe do nje. 

     

    Dakle, mi smo dve godine imali bolji tim pa smo u domaćicama jednom jedva pretekli a drugi put se mentalno i igrački raspali. Dakle, tu se mora ojačati a ne pokušavati da se vode bitke koje smo unapred izgubili. 

    I za moju dusu: iskljucivo Trifa da se koristi za obracanje navijacima

    • Ha-ha 4
  5. 43 minutes ago, Miki8 said:

    Poenta je da je svaki mladi igrac koji je debitovao za seniorski tim Partizana ili CZ bio zelen. I Krstic je bio zelen kod Vujosevica ali on je forsirao te klince, trpeo ih i na kraju od njih pravio odlicne igrace.  Naravno da je Dimitrijevic zelen igrac, ovo mu je bio debi u seniorskoj kosarci, on nije igrao ni u nizim seniorskim ligama u Srbiji.

    I Dimitrijevicu fali samo cvrstina, ali poredeci pocetak prosle godine i sada , dosta je fizicki napredovao od tada. On je na primer od Milutinova mnogo talentovaniji igrac, posto sa loptom moze dosta toga. Ume da pogodi trojku,istci kontru sa loptom, dobar je u igri  sa ledjima i licem prema kosu. Takodje u odbrani poseduje veliki potencijal, odlican je u zastiti obruca i mnogo bolji skakac od Milutinova, to su poredjena dva igraca izmedju 16-18 godine. Sve u svemu odlican projekat na poziciji petice. Ostaje da se vidi gde nastavlja karijeru. Napunio je 18 godina juce, mislim da profesionalni ugovor jos nije potpisao.

    Da li bi mogao da izvuce krilnog centra? Sa tom visinom, ako mu je pokretljivost ok (a deluje da jeste) bio bi bas upside. Sa druge strane, deluje mi da nema frame za peticu. Mada i to je relativna stvar...

  6. 4 hours ago, Son_of_a_gun said:

    Dajte ljudi, uozbiljite se.
     

    Smith je zimus morao promijeniti agenta da bi potpisao za nas, sjećam se da su maltene svi pisali da je otišao od Miška i kao to je znak da potpisuje za Partizan.

     

    Ovo je nešto sasvim drugo.

    Otisao u sestrinsku agenciju da bi nasi zadrzali kakav takav "integritet". Prakticki on je i dalje Miskov

    • Like 2
×
×
  • Create New...